IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
30.3.12 20:13

Hani, já taky bojovala s kojením, sice jsem se kojit naučila, ale malý mi zase u prsa spal a moc nepřibýval. Nakonec jsem kojila do roka a dvou měsíců, takže super. Porod jsem měla asi lehký, začaly mi bolesti v 10 hod. a porodila jsem ve 4:20 hod., epidurál jsem neměla, ke konci to byl mazec, ale zvládla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 20:19

bolesti jsi mela v 10 rano nebo vecer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.3.12 20:25

Hani, večer, dej pokoj, od rána to bych byla hotová :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
30.3.12 20:28

Ivčo tak to si měla zlatý, závidííím. Já rodila 4 dny a nikomu bych to nikdy nepřála. Prý jsem neměla dost velké kontrakce (mě se teda nezdálo), takže jsem si pár dní probrečela doma v bolestech. V porodnici jsem si nakonec řekla o epidural a bylo to super.No malýmu se to také nelíbilo, takže jsem měla pěkně zkalenou plodovou vodu a malýmu v porodnici říkali rákosníčku :)

• Citovat
  • Upravit
6327
30.3.12 20:31

tak to jsi mela ok .ivco uz aby jsme byli vsichni tehu ze? pro mne bude dlouhe cekani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 20:32

pavli to teda muselo byt nedokazu si predstavit 4 dny rodit.a jak mas velky ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
30.3.12 20:40

Malýmu je 3,5 :) Teda on už není tak malej, už je to velký chlap :)

• Citovat
  • Upravit
15413
30.3.12 20:42

Pavli, to tě lituju. Já jsem byla po té jedné noci totálně vyčerpaná, druhý den a noc jsem celé prospala. Bylo to sice rychlé, ale taky fuška. Nedovedu si představit to vydržet čtyři dny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.3.12 21:41
@hanka1120 píše:
dani co je to pk?

Prodloužená kultivace,dávali mi 5denní embryjko… Jiak já rodila taky 18 hodin a velké poporodní komplikace,ale malá se narodila dvoukilová,tak neuměla ode mě pít,hned unavená usnula a sestry ať jí dávám flašku a já jsem si jí doma rozkojila i když byla v porodce na nutrilonu a kojila jsem jí do 1 roka . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 21:50

dani rodit 18hod to bych dani umrela u toho porodu snad.jinak dekuji jen jsem nevedela co ta zkratka znamena . jinak bych chtela dve embryjka urcite prodlouzenou kultivaci a mozna cisi ale to jeste nemam uplne promyslene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
31.3.12 09:12

Achooj holky, přeju krásné ránko :kytka: jak sem to tak pročítala s těma porodama, no tak je to fuška teda, kolikrát doma fňukám, když mám menzes, jaký jsou to křeče apod., každá která prošla porodem je u mě prostě borec, vím že je to přirozená věc, ale prožít to je velká statečnost a odhodlanost přivést toho malinkého tvorečka na svět, je to zázrak :* , já nebudu mít možnost přirozenýho porodu nikdy, skrze ty moje operovaný střeva, budu mít císaře, to už vím teď, což mě i mrzí :( , ale co nadělám že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
31.3.12 09:12

DANI - jak je mamino ?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.3.12 09:13

Dobré ráno holky :mavam: Já doufám, že se alespoň nějakého úspěšného porodu se dočkám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
31.3.12 09:17

KACZUL - určitě joooooo :hug: se klidně s tebou vsadím, že tentokrát už to vyšlo a ve vnitř už se tam něco klube, teď si měla úplně vzorový podmínky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.3.12 09:20

@zuzivr
sázku přijímám a doufám, že vyhraješ :lol: :palec: Ale bohužel znám holku, co teď taky měla 5 folíků a chodí do stejéno CARu co já a mrcha dorazila :cert: Vím, že každá jsme jiná, ale raději zůstávám nohama na zemi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí