IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
27.11.12 15:04
@PavlaPir píše:
Andyxxx to slyším poprvé že mají problémy s váhou. Vždyť všechny ty hormony to tvoje úsilí stejně zvrátí :( Ba naopak, měla by si být v klidu a v pojodě a ne se stresovatPetulko určitě máš bojovníčka. Držím všechny palečky co mám aby se bojovníček držel. Jsou to nervy :(. Ty už jsi týden po et testovala? To jsi dobrá, já se toho hrooooozně bojím :(

Jo jo testovala, protože jsem k té „menzes“ dostala hnusnou migrénu a já beru na ní dost silné léky, které se v žádném případě nesmí brát v těhotenství, takže jsem si říkala, že jen pro jistotu - byly doma nakoupené v dostatečném množství, tak že si ho udělám - a ejhle čárka byla - píšu si v jiné diskuzi a také už po týdnu děvčata testíkují, mají třebas ducha a ten pak zesiluje, moc držím palečky!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 15:05

To jsem taky rikala ze ty kila stoji za mimi i kdyz zatim mam 62kg a 171cm ale vim ze uz jsem jednou tak pred 2roky otehotnela a hned potratila samovolne :( tak verim ze se povede zas ted jsem po druhe iui dnes tak uvidime tak za 14-21dni od zitra ultrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.11.12 15:14

Petulko tak to bylo milé překvapení, co? To si mě teda pěkně nalomila :) Ale bojím se, že zase bude sněhobílo :(

Baby držím palce. Po porodu se kila shodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 15:16

Pavlapir jak se to povede tak kila budu resit pak ted urco ne :)verim ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.11.12 15:19

Baby to víš že jo, nenechej se stesovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 15:39

Jaka je sance ze se iui povede? a je moznost ze se to povede hned napoprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.11.12 15:41

Baby to víš, že šance je na obojí, už několik holek psalo, že se jim to na poprvé povedlo, musíš věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 15:44

Verim to jedine co uz muzu delat krom toho davat na sebe zatim pozor vic nez normalne :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.11.12 17:44
@PavlaPir píše:
Dani tak to chápu, ale zase už každým dnem budeš mít ten malý uzlíček lásky a na všechno tohle trápení už si pomalu ani nevzpomeneš :) Navíc budou Vánoce, tak to bude taky hezký období. No já jsem byla v pátek na ET, v neděli mě přepadla nějaká viróza :(, takže mám trochu strach. Včera už to bylo lepší a dnes už mě jen škrábe v krku, takže už ani neležím. Na zamražení mi nic nezbylo, takže jsem z toho byla dost sklamaná, ale musím věřit, že to teď vyjde!

Holky snažilky všem vám moc držím palce :hug:

Petulko já taky čekám na výsledek, kdy si byla na ET?

Z toho si nic nedělej, já když podstpovala IVF, tak jsem měla strašnou chřipku. Při OPU jsem byla tak strašně nastydlá, že jsem mluvit nemohla a rýmu jsem měla takovou, že jsem dýchat nemohla. Po OPU jsem dostala kašel, hrůza. Při ET to o moc lepší nebylo, no a vidíš každou chvíli ze mě vyleze naše Anetka :lol:. Jestli se má chytit, tak na tom nezáleží, mooooooc držím palečky ať se zakousne a nepustí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.11.12 14:48

Tak holky, dnešek mi začal poněkud nestandartně, ve tři ráno mě probudila dost velká kontrakce s bolestí podbřišku, tak jsem se chvíli kroutila a když odezněla, tak si říkám jsem nějak mokrá a vstala jsem. Když jsem došla na WC, tak jsem zjistila, že mi opět odchází hlenová zátka, tentokrát s příměsí krve. Říkám si super už je to tady a do pěti jsem si prodýchávala kontrakce a v pět jako když utne a nic :mrgreen:,tak jsem šla spát. Dnes na kontrole v porodnici na monitoru nic ač jsem měla břicho jako kámen, tak křivka normál, ale Dr. říkala, že už jsem na 2 cm otevřená a hlavičku má připravenou, tak mám konat dlouhé procházky, aby vylezla, ale prý už jsem připravená. Tak jsem na to moooc zvědavá, protože už fakt nemůžu ani chodit, jak mě ten spodek bolí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
28.11.12 14:58

@Dana 79

Dančo, tak to snad by už zítra mohla být malá na světě ne?? Držim palce, trošku jí prožeňte, mršku.

• Citovat
  • Upravit
15413
28.11.12 15:04

@Dana 79 Dančo, držím moc pěsti, to už bude určitě každou chvilku! Já mám taky za sebou včera první kontrolou v porodnici. CTG v pořádku, otevřená na jeden prst, aktuální odhad váhy 3600 gramů, takže jsem mírně v šoku, snad toho obříka vytlačím :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.11.12 15:04

@popina no přijde, že mě ta potvůrka jenom trápí, ale ven se jí nechce :). Mě už snad bolí všechno, kéž bych už porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.11.12 15:10

@Ivča78 no tak to bude kousek teda :palec:, ale neboj to dáš jak nic, jsi chvíli po prvním porodu, to bude ok. Mě dnes říkala, že bude mít, tak 3 kg nebo něco málo přez, tak jsem taky zvědavá. Kéž by jste měly holky pravdu a už vylezla. Na 1 cm jsem byla otevřená 14 dní a až teď mi začalo to správný trápení, fakt to bolí už týden, nemůžu ani vstát z postele auvíííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
28.11.12 15:24
@PavlaPir píše:
Petulko tak to bylo milé překvapení, co? To si mě teda pěkně nalomila :) Ale bojím se, že zase bude sněhobílo :(Baby držím palce. Po porodu se kila shodí :)

pavlopir dneska opět testík a čárka je o něco červenější - copak ty? ještě jsi vydržela a netestíkovala??? moc držím palečky!!! já stále krvácím - chjo -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí