IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
3.6.13 10:10

@LuciTau já ti nevim, pořád to bylo v pohodě a pak najednou bum…Nikdy jsem to nezažila. Nebyla jsem schopná ani vstát a jít do práce. Musel mi tam Tom vozit. O o domácnosti ani nemluvě. Prostě syndrom vyhoření. Všechno se nakupilo. Ale teď mi je už líp, můžu normálně fungovat alespoň.

• Citovat
  • Upravit
popina
3.6.13 10:38

@PavlaPir Asi to dělá hlavně to počasí. Protože kdyby bylo pěkne, tak prostě vypneš - zajdeš si na kolo, brusle, na prochajdu. Ale takhle se nedá dělat nic. Jsem ale ráda, že mě kámoška dokopala k té Mudr. Ikdyž se už cítím dobře, tak za pokec s někým neutrálním nic nedám. hezky se vypovídám a pohoda :P

• Citovat
  • Upravit
1059
3.6.13 11:05

@popina jo jo to počasí je opravdu hrůza. Někde jsem četla, že v Praze od začátku roku svítilo sluníčko pouze 80hodin- to je síla, co? Dokonce jsem slyšela takový vtip, že když to červenec a srpen nezkazí, tak bude pěkná zima :lol:. Musím říct, že na mě to působí všechno také dost depresivně a žene mě dál jen touha po novém miminku. Ale ta dr. by mohla pomoc, to věřím. Bude to nestranná osoba, ktrerá bude schopná pomoc jak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.6.13 11:18

@PavlaPir řekla jsem si že se teď budu rozmazlovat. Dneska jdu na masáž a ještě chci zkusit pedikůru nebo vyčištění obličeje. Takové maličkaté věci, které té ženské drobet dodají nálady :-)

• Citovat
  • Upravit
17
19.6.13 22:54

Ahoj holky, tak jsme taky s přítelem podstoupili IUI, byli jsme na tom poprvé před 3 týdny v Iscare (po neúspěšném roce snažení ), podařilo se to některé z Vás napoprvé otěhotnět po IUI? Já si včera dělala test, kupodivu byl pozitivní, ale věřit tomu budu až po ultrazvuku, co mi řekne doktor. Pořád ty nervíky pracujou :? tak se mějte :mavam: a všem držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.6.13 07:58

@99marketa no tak se raduj…mě se nepodařilo ani po 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.6.13 08:29

@99marketa ahoj, tak to moc gratuluju, to krásně zvyšuješ statistiku :) Já byla na 6 IUI, ale ani jedno nebylo úspěšné :(

@popina ahoj, jak se máš? Doufám že je líp. Že ti to sluníčko trošku zlepšilo náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.6.13 08:30

@99marketa ahoj, gratuluji. Mě se taky nepodařilo ani po 4, ale jedna holčina z jiné diskuze hned po prvním IUI. Takže to je krásně možné :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.13 13:39

Mě teď čerstvě vyšlo druhé. S dárcovskými spermijemi /proto an/ Už jsem antiperli viděla na UZ. Na IUI jsem byla 28.5.
 V.

• Citovat
  • Upravit
1059
20.6.13 13:55

Anonymko gratuluju, to je skvělé! Můžu mít takový drzý dotaz? Jak to vzal tvůj chlap s těma darovanýma? Mě to bylo také nabídnuto, ale můj se na to netvářil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.6.13 15:05

@99marketa ahojky,no tak to je super :hug:, já vím, že se bojíš radovat, ale už to že máš test pozitivní je úžasný… Nevím o nikom komu by se zadařilo hned poprvé :palec:. Já mám za sebou 4×IUI a 1×IVF, které vyšlo a naší cácorce bude už 7 měsíců. Tak držím palečky ať je vše ok :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.13 15:27

@PavlaPir Manžel to vzal skvělě, vlastně on to vymyslel. Vyzkoušeli jsme toho mnoho, takže nebylo to bezhlavé rozhodnutí a museli jsem k němu dospět. Víme to jen my dva.
 V.

• Citovat
  • Upravit
8283
20.6.13 15:34

@PavlaPir vždyť vy už máte malého…tak se radujte aspoň z toho, někdo nemám ani to. Já bych do dárcovských nešla, pokud bych už s partnerem měla jedno biologické dítě…můj by to asi taky nedal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
20.6.13 15:40

@99marketa Ahoj, nám se holčička povedla hned po prvním IUI. Před tím jsem byla 2× na IVF, které se nepovedlo. Tak jsme z finančních důvodů zkusili jen IUI. Moc jsme si od toho neslibovali a ono se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.6.13 22:27

Holky já Vám moc děkuji, hlavně mi držte palečky…to budu teď nejvíc potřebovat, páč jsem hroznej pesimista a už jsem si myslela, že se to poprvé nepovedlo, první test jsem si totíž dělala minulý týden, jak mi řekl doktor a byl negativní, tak jsem vysadila Utrogestan a čekala jsem na menses…a nic, tak jsem to zkusila po týdnu znovu a ejhle, dvě čárky…pořád tomu ale nemůžu nějak uvěřit. pak dám vědět jak dopadl ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí