Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Liberta Libert Aha, no to máš teda trápení, ach jo
Tak půjde cysta zase pryč a bude zase dobře
Já měla myslím včera 13mm a 14 mm, takže budem taky píchat ve středu pregnyl a v pátek se jde na věc. Už ať nám to holky vyjde, že? Je to k zbláznění
Jo, partner je skvělej a všechno to se mnou prožívá, já mít nějakýho, no nechci radši ani pomyslet, tak bych to nedala. To je jasný, zvyk, je zvyk a odbře si udělala, když jsi dala na svůj vnitřní pocit.
To se máš, že si můžeš vybrat, tady je jen jedna instituce, která se tímto zabývá a jinak ne, ve Fakultce to nedělají, takže nemám moc na výběr, leda dojíždět, ale to jsou zase peníze za dopravu, tak to je pak, prašť, jak uhoď
Tak tfuj, tfuj, tfuj, ať nám to už vyjde všem
![]()
Tak moje MS pořád nikde, pořád jen špiním už skoro týden. Testy jsou negativní. Dnes jsem vysadila utrouš, tak uvidíme
nervy mám úplně v p… ![]()
@Barbucha1982 tak to cucim, to sem teds zvedava.. telo je nekdy velice nevyspitatelne…to sou nervy.. je me to jasny
Dneska jsem byla rano na folikometrii a nerekli mi kolik mm ma dominantni folikl tak sem zvedava.12 den byl 12mm a prej roste po 2mm za den tak ma dnes asi 16mm. Pichli me pregnyl a jdu tentokrat na IUI az dva dny po pregnylu což sem rada..treba se to ted diky tomu povede. takze v patek jdeme na to.. Na nic se neupinam abych nebyla smutna jak minule. proste na to nebudu myslet a hotovo.mam ted tolik jine prace ze mi to snad i pujde…
@Liberta Libert budu ti držet palce ať to proběhne v klidu. Pak budem čekat na tvoje testování. Ach jo, to zase budeme napnuté jak kšandy
No já to ráno obrečela, málem jsem nešla ani do práce. Po tom co jsem viděla negativní test, propukla jsem asi v hodinový pláč. A teď večer? Jsem úplně vysmátá - jak kdybych si vzala nějaký drogy
prostě emoce jak na houpačce. Po vysazení utrouše by MS měla dorazit do tří dnů, tak jsem se zařekla, že dřív jak v neděli netestuji… Jinak jsem celkem paranoidní chodím se asi tak každejch 15 min kontrolovat jestli nepřišla ![]()
@Barbucha1982 To je teda nemilé, takhle už delší dobu a nikde nic. Tak to je možné že třeba půjdeš na vyvolávačku ms
Taky jsem to tak jednou měla. Spíš ale držím palce, ať se stane zázrak a ty objevíš // ![]()
@Liberta Libert Já mám taky po pregnylu, manžel mi ho píchnul včera večer těsně před 20. hodinou. A zítra jdeme taky na věc
, pan dr. i „strašil“ dvojčátkama po clostilbegytu
, ale říkal, že je tam jen 14% šance, ale mně by to nevadilo, aspoň za tu dobu, co už čekám na zázrak, bych měla už splněno, ale já budu ráda, když se povede aspoň jedno
, moc velké nároky a velké naději si nedělám, radši. Do toho to vypadá, že budu mít novou práci, ale začnu pracovat, až tak nejdřív v půlce března, tak se budu ještě chvíli užírat, jestli ms přijde nebo ne a pak už nebudu mít vůbec čas myslet na toto téma, páč asi budu ze začátku té práce, tak vyřízená, že budu chodit rovnou spát, teda po odpolední určitě
.
Tak zítra, tfuj, tfuj, tfuj, držím palce, jdeme na to spolu, tak jsem zvědavá, aspoň ať jedné z nás se to podaří.
![]()
@Barbucha1982 No, ale ty změny nálad, to bys i mohla být těhu
to by bylo moc fajn
Tak snad ms nedorazí, moc ti to přeju. Tak nám drž na zítřek palce ![]()
@Barbucha1982 Teda, ty seš mi záhada
![]()
Díky moc, snad nám to vyjde a tobě pak též ![]()
Ahoj holky, lezim po IUI na vedlejsim sale. manzel mel dnes dvojnasobnej smermio z minulych 97mil jich tam je 189 a pohyblivost mimule 55 a dnes 60. Embriolozka si delala srandu, ze mu asi prospela ta ranni rozcvicka protoze dojel o 20min pozdeji protoze se pokazila šalina a on šel prez mesto pesky
Bolelo to daleko min nez minule mi prislo ale mozns je to tim ze uz sem vedela co se bude dit… a jak ste na tom? je to napinave na vsech stranach koukam ![]()
@Liberta Libert Ahojky, také jsem dnes bylo, provedli to po 10. hodině ráno. Mně zase přišlo, že než to tam vložila, tak mi to tam trošku zatlačilo,(minule mi říkala, že to tam nějak srovná, aby mohla v pohodě projít k onomu místu) jinak dobrý, sestra ji podala materiál a jen ji to podala, tak najednou:„už jsme na místě“ a hotovo. Paní dr. se s námi rozloučila a šla, ale sestra (minule se zdejchly hned obě) tak tam zůstala, páč měl manžel pár otázek a v pohodě, v klidu odpovídala a pak taky odešla. Tentokrát jsem tam neležela 20 minut, ale spíš 15 minut, a dneska (minule jsme to nějak zazdili) to ještě doma pojistíme
, jinak se cítím výborně. Jen jsme přišli domů, tak jsem si na chvilku lehla (únava
) a pak šla vařit. ![]()
Hele, a ma se to pojišťovat vecčer nebo až rano? My prave nevime a muj uz se me zdejchl s chlapama ns pivi
No nekde sem cetla ze se spermie obnovi az za 24hod..
@Liberta Libert To nevím, ale odpoledne jsme to nestihli, tak to zkusíme teď večer. Zítra si půjdeme zaplavat, už se moc těším, dlouho jsme nebyli plavat, to bude relax, jů
. Já vím, mě to bylo taky divný, ale i tady na nějaké diskuzi jsem četla, že pojišťovali
a i minule mi říkala doktorka, že to ničemu nevadí ten den, takže si ho pohlídej a zatáhni ho hezky do postele, že ho ještě čeká práce
Tak hezký večer přeju a k tomu hezký víkend ![]()
@Liberta Libert Tak jsme večer ještě pojišťovali, snad to bylo dostatečné
A co vy? ![]()