IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.2.16 10:07

My až rano, ja jsem četla ze se spermie az za 24 hod obnovi. ale urcite to i vecer u vas melo smysl. ted rychle udelat co de za praci a resty do stredy, a ve stredu zacne utrogestan, to budu zase fuet spat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
28.2.16 10:22

@Liberta Libert Já vím, že se obnovují až tak za 24 hodin, ale i když mi to řekla doktorka, že to ničemu nevadí, že můžeme, tak jsme to tak udělali, sice až někdy o půl jedenáctý večer, ale jo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.16 22:48

Ahoj holky, tak od zítra zas Utrouš, už mi moooooc chyběl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
2.3.16 10:25

@Liberta Libert Aha, ten já neberu, takže nevím, co to znamená? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 09:45

Po něm se hafo spí. je ns uvolňování žlutého tělíska pro podporu zahnizdovani vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 09:46

Divim se ze ti ho nedali, nebo neco toho druhu..stalo by za to to jeste zjistit. ja ho beru od vcera takze odedneska kdybys zacla, neni jeste vubec pozde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
3.3.16 10:32

@Liberta Libert Jo takhle, tak na spaní by to bodlo, ale mě to nedali asi ho tu nedávají jentak. Mě by to ani nenapadlo se na to zeptat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.3.16 13:56

@Liberta Libert Ahojky, tak co u tebe nového? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 17:51

Ahoj holky, v příštím týdnu mě čeká moje první IUI můžeme mi šoupnout nějaké rady nebo zkušenosti? :kytka: Děkujiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.3.16 18:19

@Dzejnula177 Zkušenost mám už dvakrát. Nic to není, jen si ti to srovná dole něčím, jako na gyndě zrcadla, aby si tu cestu srovnala a pak ti to tam aplikuje, neměla by si nic sítit a je to rychlovka, poležíš si tak 5 minut. Poprvé jsem tam ležela 20 minut, ale vyloženě mi říkali že pět stačí. A pak jdeš domů. Ten den nic těžkého nezvedat, necvičit, neplavat, jinak dělej ostatní věci jak jsi zvyklá a druhý den už všechno běžně. Jinak jestli potřebuješ vědět vše, tak asi takhle: po ms si dojdeš k dr. nebo CARU, kam chodíš na kontrulu UZ tj. asi 10dc, to ti vše poví, když si zavoláš. pak přijdeš, zkontrolují ti folikuly a pak řeknou, jak dál. Nevím, jak jinde, ale asi to bude všude podobný. Polde toho jak jsou velké folíky, ti dají (si přijdeš k dr.) nebo doma si píchneš pregnyl a za dva dny nebo, jak oni ti řeknou se dostavíš do instituce, kde ti provedou iui, tam ráno partner odevzdá spermie, oni je zatím rozdělí a vytřídí a připraví, pak asi za dvě hodiny, přijdeš ty nebo i s partnerem, vysvlečeš se jako jindy na gyndě, roztáhneš na křesle nohy a dál potom, jak už jsem psala nahoře. Fakt to nic není. Tak držím palce, ať to vyjde napoprvé. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 18:55

@sharunka03
ahoj, zitra rano jdu na krev. vcera na testu nebylo nic a dneska jsem jeste netestovala. teprv du z prace, ten utroš mě strašně unavuje. ale strašně. Jak nejsem v praci tak spim a spim.. Jinak na sobe nic nepociruju tak nevim jak to dopadne.
Kdyz nic, pujdu jeste na jedno a kdyby ani 3. nedopadlo, jsem domluvena v Olomouci u Dr. Machače na IVF Clinic což je Reprofit na minimalce. bude stat max 20tisic ale muž má dobry spermie tak to snad bude min…Jinak nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 19:06

@sharunka03 Děkuji mocza odpověď :)) já nemám OVU takže si jdu 2DC na odběr krve a dostanu prej nějaké injekce které si budu pichat to mi prej ještě všechno řeknou tak počítám že ve středu bych asi měla jet do CARu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.3.16 21:20

@Liberta Libert Tak držím palce, podej zprávy brzy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.3.16 21:21

@Dzejnula177 Aha, tak dobře, tak dej vědět, jak se situace vyvíjí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 21:27

@sharunka03 Jasně ozvu se, no jsem zvědavá :dance: akorát čumím na telku a jde tam kulové tak zjištuju co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí