Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martas.24 píše:
Ahoj jsem tu nova…Mam 16 dni po IUI a test byl negativni bohuzel…Tak bud to zkusime znova a nebo me ceka IVF…
Ahojky, tak to je mně mooc líto
, ale hlavičku vzhůru, když to nevyšlo ted, tak příště určitě ![]()
Ahoj Holky,
ani nevím jestli jsem psala, První IUI nevyšlo. V pátek jdu na UTZ a příští týden druhé IUI. Tentokrát u jiného doktora, ten první to po… Tak třeba budeme mít štěstí.. ![]()
Jinak z minula mám zkušenost, netestovat dřív než 12 DPO. A ovitreel je v krvi až do 10 DPO
Ahoj holky,min.týden v pondělí mi dělali 2 IUI ,ze zvědavosti si měřím každý den teplotu a včera jsem měla vyšší než obvykle,tak jsem si dělala ovulační test a byl pozitivní. Je vůbec možné,abych ovulovala ted,když min.týden jsem podle doktorů ovulovala a proto mi dělali IUI ? Tak to asi zase nejsem těhotná
nestalo se vám některé něco podobného? Jsem z toho v háji
2 ovulace týden po sobě,to asi není normální..
Moni 83 píše:
Ahoj holky,min.týden v pondělí mi dělali 2 IUI ,ze zvědavosti si měřím každý den teplotu a včera jsem měla vyšší než obvykle,tak jsem si dělala ovulační test a byl pozitivní. Je vůbec možné,abych ovulovala ted,když min.týden jsem podle doktorů ovulovala a proto mi dělali IUI ? Tak to asi zase nejsem těhotnánestalo se vám některé něco podobného? Jsem z toho v háji
to je zvláštní!!! A který den ti dělali to IUI? A nezkusili byjste teda dneska jistit
. Možná se při stimulaci vaječníků některý folík opozdil apraskl až teď a měla jsi vážně 2ovulky
. Neklesej na mysli
.
Bee1 píše:Bee jak se dívám na tvůj metřík, tak jsme měly vloni ZT skoro ve stejnou dobu
Jinak z minula mám zkušenost, netestovat dřív než 12 DPO. A ovitreel je v krvi až do 10 DPO
Tak jsem volala do ISCARE a sestřička mi řkla,že není možné abych ovulovala dvakrát,ale že prý můžu být těhotná.. A já ráno po sms zprudila manžela,že jsme se včera nemilovali
no takže budu zase čekat a v pondělí to bude 14 den od IUI ,tak uvidim..
Moni 83 píše:a
Tak jsem volala do ISCARE a sestřička mi řkla,že není možné abych ovulovala dvakrát,ale že prý můžu být těhotná.. A já ráno po sms zprudila manžela,že jsme se včera nemilovalino takže budu zase čekat a v pondělí to bude 14 den od IUI ,tak uvidim..
tak to je super zpráva!!! ![]()
No jestli budou v pondělí 2 čárky na testu,tak se radostí picnu
no a jestli ne,tak v lednu IVF ,ale snad to dobře dopadne a vám holky taky ![]()
Ahoj holky! Jsem po prvním IUI a to se bohužel nepovedlo…
Příští týden jdeme na další pokus… Ach jo, jsou to nervy…
Navíc při prvním IUI jsem brala Duphaston a přibrala jsem 4 kila… No neva, kdyby to mělo úspěch… Jinak poctivě sleduju vaše diskuse a jsem ráda, že v tom nejsem sama… S manželem v pohodě, ale ženský mají větší pochopení… ![]()
veverusaf- Ahojky,já po duphastonu taky přibrala a to skoro 5kg,ale byla jsem spíš oteklá. Ted co beru utrogestan,tak je to celkem v pohodě,ale dolů to moc nejde. To shodíme po dětech ![]()
veverusaf píše:
Bee1: A kdypak jdeš na další IUI?Já jdu 24.11.
Nevím, ale asi tak nějak taky. Teď v pátek jdu na první UTZ 10DC a pak asi v pondělí další a tam se rozhodne. ![]()
Moni 83 píše:
Ahoj holky,min.týden v pondělí mi dělali 2 IUI ,ze zvědavosti si měřím každý den teplotu a včera jsem měla vyšší než obvykle,tak jsem si dělala ovulační test a byl pozitivní. Je vůbec možné,abych ovulovala ted,když min.týden jsem podle doktorů ovulovala a proto mi dělali IUI ? Tak to asi zase nejsem těhotnánestalo se vám některé něco podobného? Jsem z toho v háji
Těhotenství se dá potvrdit i ovulačním testem. Pokud je pozitivní, obě čárky pěkné tlusté a stejné barvy, je možné, že jsi těhotná. ![]()