Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
do celého procesu přejeme hodně štěstí
Pokud budete mít nějaký dotaz týkající se procesu IVF, můžete ho vložit do Poradny reprodukční medicíny (IVF).
Na dotazy odpovídá kolektiv zkušených lékařů z kliniky Reprofit.
Držíme palce ![]()
adminka Lucka
@Jirsi to ja samozdřejme taky a jak jsi to mela mela jsi prodlouzenou kultivaci? me ju neudelaly mely jsme jen 1 vajicko a 3 den uz bylo 9bunecne
![]()
@Doubravska já měla 4 vajíčka ale do 5 dne vydrželo jen jedno ale orej moc krasne které se vyvíjelo podle tabulek a měla jsem tedy 5 denní kultivaci
@Jirsi tak to je moc dobre i mě říkala dr že krasně roste podle tabulek by mělo byt 8 bněčne a my ho měly 9ti buněčné ale jsem zvedava jak přežiju tech 14 dni čekaní
![]()
@admin Děkujeme je dobré vědět že mužeme oslovit i zkušené lékaře
![]()
Ahoj holky. Ja si jdu zitra domluvit stimulku na KET. Mame 1 blastocystu zdravou po genetickem testu PGS. Jinak mam za sebou 6× iui a 3× IVF (byl ale jen 1× ET a 1× KET a jinak jsme nemeli dalsi embryjka na vklad). Tak pokud chcete neco vedet, klidne se ptejte.
@Doubravska taky drzim palecky. Ja byla dnes domluvit postup. Tak uz jen cekam az dorazi menzes a budu stimulovat na KET. Dneska jsem se dozvedela, ze nase embryjko je chlapecek, tak mam radost ![]()
@danaet to je super my nic takoveho nevime hlavně t vse dobře dopadne
![]()
@Jirsi supeer
tak to vypadá moooc dobre ja nic jsem 2 dny za tebou a mela jsem 3 deni 9 bunečné embrijko tak ja mam jeste čas… ale uz se nemuzu dočkat