Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doubravska snad všechno prsa bolí jsou větší nálada ani nemluvím podbrisek poboliva občas je mi špatně ale ještě jsem neutráceli jsem unavená…
ale stojí to za to… kdy zkusis testovat? a ty nemáš žádný příznaky?
@Jirsi píše:*Nezvracela ne neutráceli
@Doubravska snad všechno prsa bolí jsou větší nálada ani nemluvím podbrisek poboliva občas je mi špatně ale ještě jsem neutráceli jsem unavená…ale stojí to za to… kdy zkusis testovat? a ty nemáš žádný příznaky?
@Jirsi nic mě pobolívaly vaječníky ale to přisuzuju odběru občas mě dole píchne a nalada no ani nemluvim manžel se mi kolikrát vyhýba obloukem
![]()
@Doubravska no to je ono! Podbri picha to je v pořádku
udelej si 1. Ten digitální ale tak v pátek já ho delala vcera 7. Od ET a je pozitivni
@Jirsi no dnes jsem 4 den den transferu se prý nepočítá…7 den budu v pátek a taky je asi rozdíl ty jsi měla prodlouženou kltivaci ja ne ale testnu to
![]()
@Doubravska zkus to, když se ti nic ještě neukáže tak zkus v pondělí a nebuď z toho vystresovana, já jsem v si dělala v sobotu nic tak nebylo a v pondělí z niceho nic nevím jak mě to napadlo jsem ho vytáhla z koše ze se chci podívat a bylo to tam asi jsem čekala malou dobu
a udělal jsem si ten digitální a potvrdilo se to
![]()
@Jirsi jasny ja uzjsem to zkusila dnes ale jeste jsemse nedivala na vysledek jsem porad v postely
![]()
@Doubravska třeba se to něco ještě ukáže musíš vydržet chvíli no tak zkus to v pátek to už by možná mělo každý to má jinak ![]()
@Jirsi jasny zkusim to pořad mam cas a to jsem si říkala že testovat nebudu no ale kldo to ma vydržet co
![]()
@Jirsi přesně tak kdybych testovala pořad digitalem tak se nedoplatim
ještě že mame i proužky
ale me je uplně normálně nic na sobě nepozoruju ani prsa me neboli proste nic… kazdopadně pořad musime čekat.
@Doubravska Tak každý to má jinak
třeba ti tou scén až později