IUI/IVF Květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
22.5.18 12:39

@Doubravska snad všechno prsa bolí jsou větší nálada ani nemluvím podbrisek poboliva občas je mi špatně ale ještě jsem neutráceli jsem unavená… :zed: ale stojí to za to… kdy zkusis testovat? a ty nemáš žádný příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.5.18 12:40
@Jirsi píše:
@Doubravska snad všechno prsa bolí jsou větší nálada ani nemluvím podbrisek poboliva občas je mi špatně ale ještě jsem neutráceli jsem unavená… :zed: ale stojí to za to… kdy zkusis testovat? a ty nemáš žádný příznaky?
*Nezvracela ne neutráceli :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.5.18 12:41

@Jirsi taky jsem vybavená :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: připadam ji jako magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.5.18 12:44

@Jirsi nic mě pobolívaly vaječníky ale to přisuzuju odběru občas mě dole píchne a nalada no ani nemluvim manžel se mi kolikrát vyhýba obloukem :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.5.18 12:56

@Doubravska no to je ono! Podbri picha to je v pořádku :srdce: udelej si 1. Ten digitální ale tak v pátek já ho delala vcera 7. Od ET a je pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.5.18 13:02

@Jirsi no dnes jsem 4 den den transferu se prý nepočítá…7 den budu v pátek a taky je asi rozdíl ty jsi měla prodlouženou kltivaci ja ne ale testnu to :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.5.18 07:51

@Doubravska zkus to, když se ti nic ještě neukáže tak zkus v pondělí a nebuď z toho vystresovana, já jsem v si dělala v sobotu nic tak nebylo a v pondělí z niceho nic nevím jak mě to napadlo jsem ho vytáhla z koše ze se chci podívat a bylo to tam asi jsem čekala malou dobu :D a udělal jsem si ten digitální a potvrdilo se to :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.5.18 07:59

@Jirsi jasny ja uzjsem to zkusila dnes ale jeste jsemse nedivala na vysledek jsem porad v postely :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.5.18 08:05

@Jirsi nic tam není v patek to skusim znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.5.18 08:44

@Doubravska třeba se to něco ještě ukáže musíš vydržet chvíli no tak zkus to v pátek to už by možná mělo každý to má jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.5.18 09:57

@Jirsi jasny zkusim to pořad mam cas a to jsem si říkala že testovat nebudu no ale kldo to ma vydržet co :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.5.18 10:00

@Doubravska no praaave proste ti to nedá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.5.18 10:53

@Jirsi přesně tak kdybych testovala pořad digitalem tak se nedoplatim :P :P :P ještě že mame i proužky :D :D :D ale me je uplně normálně nic na sobě nepozoruju ani prsa me neboli proste nic… kazdopadně pořad musime čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.5.18 12:58

@Doubravska Tak každý to má jinak ;) třeba ti tou scén až později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.5.18 13:19

@Jirsi jasný neste neházím flintu do žita… pořad mam cas