Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
OT:
tak kdyz nekdo zije dlouho v zahranici, tak k chybam casto dochazi. Ja se sice snazim v psanem projevu chybam vyhnout (casto neuspesne), ale muj mluveny projev temer vzdy stoji za vsechny prachy.
Vyrazy typu „musim jit, nebo budu pozde“ „potrebuji si udelat novy ID card“ a tak podobne jsou u mne normalni ![]()
@pomenkova píše:
nectu cesky pomalu
znamena to, ze ctes cesky pouze rychle ![]()
Sorry, nic osobniho, ale nedalo mi to ![]()
![]()
jeste jednou sorry za OT ![]()
@andulik8 Tak to je klasika tohle -Vysvetlis neco a lidi protaceji oci tak o co ti ty blaho slo o hadku??to se nepovedlo tak budu proste kroutit ocima– jak inteligentni
![]()
A navic kdo chce neco jen vysvetlit jako ty pises, tak nemlati hlavou o zed -slo ti jen o to me nejak nadzvednout tot vse…holt se nepovedlo no…
![]()
@trpaslinka
chtela Sem napsat pomalu uz ani nectu cesky
sorry, ale to me jako ted dostalo ![]()
@pomenkova píše:
@Lady4 presne i ta-a to byla pani zpevacka![]()
![]()
![]()
Skoda jich…
tak o paní zpěvačce by se dalo dlouho diskutovat
@pomenkova Klidek a neber si pripominky osobne.Ja mam pro jistotu anglickou klavesnici, tak pisu jak dys. Jeste to mam tak, ze pisu vetsinou ve spechu a co na srdci to na klavesnici.Ted jsem pridala spanelstinu a mam v hlave ze vseho gulas.Mej se moc hezky
@pomenkova píše:
@andulik8 Tak on ma videa, ktera Sem samozrejme nevidela tak se uklidnete, je to uz spousty let kdy je musel mit jako kriminalista Doma, nikdy Sem nic nevidela z toho…Kde ja Sem psala, ze jsem je videla??presne takhle vznikaji famy a pomluvy..On je mel jako sef policie Doma…musel je tam mit, takze se zase hodte do klidu..ja Sem od neho nikdy ani neslysela co na nich je, jen rikal nic hezkeho coz rici muze..Jiste ja se tady budu navazet do cynismu a budu na to koukat ne???trochu uvazujte nez neco mila panni ci slecno napisete…
Kdyz Sem psala to by jste koukaly co je to za hruzu mela Sem na mysli jeho obcasne vypraveni nekonkretniho, tyto lide verte o Tom neradi mluvi…![]()
![]()
![]()
S prominutím kecáš. Žádný policista nikdy nesměl a nesmí mít doma jakýkoli služební materiál, natož dokumentaci z místa činu. Pokud měl, dopustil se trestného činu.
Dnes je mezinarodni den slunce. Pocasi nic moc. Preju slunce v dusi a pekny vikend.
@Kelsey píše:
Na wau ve zprávách teď mluvil nějaký malíř k tomu obrazu co malovala IB, nesedí mu tam to srdce nakreslené, ten nápis a datum, že je to jiný odstín než ostatní červená barva.
nejsem malíř ani psycholog a obojí me napadlo taky, že to tam dodelal…
Opět jsem se hned po ránu rozčílila http://www.super.cz/…-dukazy.html
asi už ty informace přestanu číst.