Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@madeto No az tak naplno jsem to nechtela psat. Pry se strojvedouci vyjadril ve smyslu, ze to bylo v zatacce a jeji umysl byl naprosto jasny.
@maminka189 píše:
Novotný to snad nééééééé. Idnes na ní parazituje…a co dělá on???![]()
![]()
![]()
On už fakt nešišlá?? Nebo špatně slyším. Poprvé, co mu rozumím ty jeho bláboly. Bohužel.
@maminka189 taky ho nenávidím ale s těma fotkama, partnerama, a alkoholem má pravdu
@maminka189 píše:Říkal, že parazitují všichni. Vystihl to.
Novotný to snad nééééééé. Idnes na ní parazituje…a co dělá on???![]()
![]()
![]()
Úplně hrozný mi taky přijde, jak dneska Nova ukazovala záběry přikryté Ivety na kolejích
To je fakt totální hnus, co televize udělá pro sledovanost ![]()
@brumdinka píše:
Jeden z mála rozumných článků… klid její duši…http://www.reflex.cz/…se-psem.html
Teď ze sebe dělají solidní novináře, přitom se otřeli o IB v Zeleném Raoulovi a trochu i nedávno v jednom rozhovoru. Škoda slov.
Klid duším všech zoufalců. ![]()
Příspěvek upraven 29.04.14 v 22:18
@Tereza1986 píše:
Co se to poslední dobou děje? Kramný chodí s kytkou na hrob, včera Jonák s kytkou na hrob, dneska Rychtář…
No ty voe, ten Jonas, to byl teda taky ulet ![]()
@lucenka píše:
ten jí měl zřejmě skutečně rád a dělá to co asi každý, kdo skutečně truchlí. Nese.re se neustále do medií. Svoje k tomu řekl v jednom videu a víc nic.
kecá, neměl, je to vyšinutý magor, jak jí měl v Itálii, vesele zásoboval média fotkama a videama z jejího šílenýho období. Milující člověk toho druhého chrání. Tenhle jí měl taky pro svou slávu.
@KackaDoup No klidek, kdyz uz ctete ta vyjadreni v clancich, musi vam byt tohle jasne. A bude to jasne komukoli, vcetne pozustalych.
Ač Novotného nemůžu ani vidět, tak měl ted v hodně věcech pravdu. Ale je to ten konda ten Novotný.
Škoda, že Novotný šišlá, ale co jsem rozuměla tak to za mě vcelku vystihnul
@Mrs. S To ano, ale kolikrát na ní on parazitoval a psa o ní sra.ky?Jinak má pravdu. Tolik lidí měla okolo sebe a všichni se na ní…
Příspěvek upraven 29.04.14 v 22:20
@jaaaaaana přinejmenším to bude boj o majetek s Arturem