Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
29.4.14 12:53

To je síla. Chudák :( Kdyby jí ten blbec podporoval a přemluvil k léčbě. Je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
29.4.14 12:54

Kdyby to byla pravda, určitě by to bylo v TV. Nedávno mi někde naskočilo že zemřel Justin Beaber, dala jsem to do googlu a nic mi to nenašlo a ani ve zprávách nic nebylo tak jsem to pustila z hlavy. Ne že by mi po něm něco bylo, hned mě napadlo že je to asi blbost a chtěla jsem si to ověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.14 12:55
@Deniel píše:
Iveta Bartošová spáchala sebevraždu http://www.novinky.cz/…rtosova.html

její problém. Ale abych řekla pravdu, tak se divim, že se v tomhle „chaosu“, v jakém žila, dožila tohoto věku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.4.14 12:56

@zasemamina Tak třeba to ještě nechtějí roztrubovat, dokud nebudou mít jistotu, že to byla opravdu ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.4.14 12:56

Mi už stačilo to video u rybníčka z minulého týdne. Už to jsem kopírovala na svou zeď FB a myslela si svoje. :roll:
Ona už měla být v nějaké léčebně před X lety! Ale alkoholikovi a psych. nemocnému je těžko pomoc a jí osobně neměl kdo pomoc… :cert: Rychtář a ani ten druhý tajtrlík nestál za nic.
Je mi líto Artura, ten to odskáče ve finále nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.4.14 12:57

Na idnes je článek, že tu informaci potvrdil redaktorům sám Rychtář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.4.14 12:57

@kve-tinka já jí přirovnávala k Monyový.
A v její situaci kdybych nebyla tak silná, taky bych začala raději chlastat a brát prášky, takový lidi často fakt nevěří, že cesta ven je jednoduchá. Až nakonec existuje jen jediné vysvobození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.4.14 12:58

Chudák Artur :( Ale věřím, že teď ji je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
29.4.14 12:58
@kve-tinka píše:
Mi už stačilo to video u rybníčka z minulého týdne. Už to jsem kopírovala na svou zeď FB a myslela si svoje. :roll:
Ona už měla být v nějaké léčebně před X lety! Ale alkoholikovi a psych. nemocnému je těžko pomoc a jí osobně neměl kdo pomoc… :cert: Rychtář a ani ten druhý tajtrlík nestál za nic.
Je mi líto Artura, ten to odskáče ve finále nejvíc.

Jo byla, myslím že v Kroměříži. Někdo mi tvrdila že i v Jemnici ale to nevím jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.4.14 12:59

At je jí země lehka:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182

@barca93 Přečti si to znovu. Dříve tvrdili, pak potvrdili… Taky jsem to četla dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7575

Neměla jsem ji ráda, ale je mi to nečekaně fakt líto. Jsem přesvědčená, že v tom má prsty Rychtář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 13:00

Ze závislosti je opravdu velmi těžká cesta zpět do normálního života a ona bohužel ten normální život neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
29.4.14 13:01

@Raduš.ka44 Když jsem to viděla na čt24, tak jsem si už řekla, že to nejspíš pravda teda bude, protože tam by to asi nepustili, kdyby to byl blábol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.4.14 13:01

@kve-tinka Ještě,že má Artur aspoň normálního tátu, který se stará, jinak bůhví, co by s ním bylo 8o Musel to mít vždycky hrozně těžký a jeho je mi fakt líto, rodiče si nevybíráme že jo 8o
Ale Bartošový mi líto není vůbec, pokud je to pravda.Byla totálně psychicky labilní, do toho ten chlast atd…Každý si řídí svůj život sám, jaký si to uděláš, takový to máš…A ty její kecy, že jí život zničil bulvár 8o Třeba Lucka Bílá je taky slavná už hromadu let a nezbláznila se z toho, je to pořád normální ženská :palec: Záleží zkrátka na povaze člověka a psychické odolnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí