Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
1.5.14 10:21

Jestli ma prejete nohy a hlavu, tak ji tezko budou vystavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.5.14 10:22
@Krkael píše:
Tak to je dost možný, že třeba noha zůstane v kuse. Jinak je to fašírka, všechno dohromady. Vlak neamputuje, vlak drtí. To pak nevíš, co jsou střeva a co je mozek.

Hele holky, napadlo vás, jen tak mimochodem, že internet je veřejné medium a že tudíž tohle si čistě teoreticky může přečíst i Artur? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 10:24
@Anonymní píše:
Hele holky, napadlo vás, jen tak mimochodem, že internet je veřejné medium a že tudíž tohle si čistě teoreticky může přečíst i Artur? :think:

teoreticky ano, ale prakticky ho nenapadne chodit plenkový mateřský web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 10:27
@Anonymní píše:
Hele holky, napadlo vás, jen tak mimochodem, že internet je veřejné medium a že tudíž tohle si čistě teoreticky může přečíst i Artur? :think:

Domnívám se, že zrovna na emimino by nelezl. To možná Rychtář, bych se nedivila, kdyby ten se i zaregistroval a hrál si na chudáka i tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 10:29
@bimbama píše:
Právě. Já si celou dobu říkala, dům je Arturův. Včera mě ta informace hrozně překvapila. Mě to přijde, jako že je jednoduše dobrý herec. I ta výprava na místo neštěstí se stádem novinářů za zády. A to, že ukázal republice dopis, který byl jen a jen pro Artura, to je opravdu vrchol kreténství.

Neuvěřitelně špatnej herec, řekla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.5.14 10:31
@bimbama píše:
Právě. Já si celou dobu říkala, dům je Arturův. Včera mě ta informace hrozně překvapila. Mě to přijde, jako že je jednoduše dobrý herec. I ta výprava na místo neštěstí se stádem novinářů za zády. A to, že ukázal republice dopis, který byl jen a jen pro Artura, to je opravdu vrchol kreténství.

A čí je ten dům teda? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.5.14 10:31
@Krkael píše:
Domnívám se, že zrovna na emimino by nelezl. To možná Rychtář, bych se nedivila, kdyby ten se i zaregistroval a hrál si na chudáka i tu.

No kdyby neexistoval google nebo jiný vyhledávač, tak možná, to by ho asi nenapadlo jít na emimino, ale stačí si zadat jméno a vyjede množství odkazů na podobné diskuze, třeba na emiminu…Zadejte si třeba svůj nick do googlu a máte tam tisíce vašich příspěvků jako na dlani…jj, to je internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 10:32
@kometa32 píše:
A čí je ten dům teda? :nevim:

Prý (TV Nova) půl Rychtáře a půl Artura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.5.14 10:34
@bimbama píše:
Prý (TV Nova) půl Rychtáře a půl Artura.

Máš odkaz prosím? :kytka:
Vždyť ho měla už před manželstvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 10:37
@kometa32 píše:
Máš odkaz prosím? :kytka:
Vždyť ho měla už před manželstvím…

Však se nerozvedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
1.5.14 10:38

@bimbama Kdyz se nenajde zavet, bude dedit 50% Artik a 50% ta narcisticka osoba Rychtar. Predmanzelska smlouva je platna jedine v pripade rozvodu.Je sileny, ze ten clovek nerespektuje prani rodiny ohledne pohrbu. Evidentne na tom chce vydelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Anonymní píše:
No kdyby neexistoval google nebo jiný vyhledávač, tak možná, to by ho asi nenapadlo jít na emimino, ale stačí si zadat jméno a vyjede množství odkazů na podobné diskuze, třeba na emiminu…Zadejte si třeba svůj nick do googlu a máte tam tisíce vašich příspěvků jako na dlani…jj, to je internet…

Tak budem doufat, že nebude hledat :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531

Myslím, že v tv říkali nesmysly… Dům není majetek nabytý v manželství tudíž nemůže být z 50% Rychtářův. Navíc měli předmanželskou smlouvu, takže doufám, že Artur (Štaidl) toho parazita vykopne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.5.14 10:39
@Burj Chalifa píše:
Kusy těla na kaši těžko obléknu do čehokoli.

tak ten blázen je schopný nechat ji sešít do kupy jak frankenštejna a vystavit ji v otevřené rakvi, tohle by mě fakt v jeho případě nepřekvapilo, ten je toho fakt schopen :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
1.5.14 10:42

@madeto Opravdu ji nikdo vystavovat nebude… Věřím, že Rychtář by toho schopný byl, ale bude u toho soudní zákaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí