IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
22.2.16 15:57

@esprit1 sikovna holka :pankac:
@agiss to je novinka, gratuluju! A jak probohaly zasnuby? ;) Bbudete chtit tady v Pb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
22.2.16 16:33

@Tomička Celý den na tebe myslim. 18 vajíček no to je nádhera :palec: :palec: to by bylo aby nebyla i hromada nádherných embryí :srdce: Ale vydržet až do stredy bude asi mazec. Hele a ty tvoje příznaky jsou v pořádku? Nějak se mi to nezdá. Všude píšou, že po OPU bolí trochu břicho a nic víc.. Ale to bude asi tím, že jsi měla tolik folikulů. Nicméně se opatruj a pěkně odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.2.16 16:48

@esprit1 tak mame obyc - prirozene oplodneni, tak uvidime, kolik jich to zvladne no :think: To bide k tomu ohss, ja mela 25folikulu na jednom vajecniku, tak je nejaky zvetseny pry…snazim se to porazit :pankac: ale kdyz nebude zbyti, sjedem do nemocnice, zatim se to da :roll: Jen nesmim vstavat, zblednu, orosim se a udela se mi blbe.. tak manzel se bude ohannet okolo me i syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
22.2.16 17:05

@Tomička 18 vajíček je krásný výsledek :pankac: Držím palce, ať je z nich co nejvíc embryí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.2.16 17:32

@Ecil dekuji :srdce: staci mi jedno jedine, kdyz to bude sampion :) snazim se hodit do klidu, moc bych chtela, aby to vyslo…ale ktera ne ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
22.2.16 17:35

@Tomička gratuluji, to je krásný počet vajíček! Z toho určitě bude dostatečný počet embryí :-) Držím palce, ať břicho poleví a nerozjede se to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
22.2.16 18:27

@Tomička Tak to jsem zvědavá, kolik se vam jich oplodní. Upřímně bych si taky přála přirozené oplodnění. Dr. říkala, že by to šlo vzhledem k tomu, že má muž kvalitní SPG, ale zatím není rozhodnuto :think: Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.2.16 18:33

@Tomička jejda, tak snad se to nerozjede, ani nevím, jak se ohss bránit :roll:
18??? Mazec, já měla u prvního IVF 11, z toho se oplodnilo 8 a PK vydržela přesně polovina… Takže ty budeš asi hodně zmrazit ;)
A ty jsi neměla odvoz? Ty jo, to bych asi neriskla :think:
Tak nás průběžně informuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.2.16 19:23

Odvoz jsem mela, ale me fakt nic nebylo a manzel nespal kolem 40ti hodin ( jel rano rovnou po 24ce z prace), tak mi prisla lepsi varianta takhle :mrgreen: Holky zda se mi, ze min curam :nevim: nemuzu si lehnout, blbe se mi pak dycha nebo mi to nejde vubec… tlaci me neco priserne na rameni, jako kdyz jste po laparoskopii a mate v sobe ty plyny…a tom, ze mam o 3kg vic jak rano radsi nemluvim :pocitac: Uklidnete me nektera, ze to prejde, nebo mi slehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.2.16 19:47

@Tomička dej tomu chvilku času, ale když se to bude zhoršovat dojeď si do nemocnice na ty kapačky jak jsem ti psala, tohle je typickej OHSS. Měla jsem ty samé bolesti i problém z močením :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
22.2.16 20:02

@Tomička To nezní dobre. Nemáš nonstop tel. linku do CARu? V tom mém mi ji dali právě pro takovehle případy. Nevím, ale já bych zajela do nemocnice :nevim: nebo tam aspoň brnkla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.2.16 20:21

@Tomička Taky bych volala, OHSS není sranda… 8o…za to nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.2.16 20:28

Cislo mam, ale nechci do nemocnice…porad se to da vydrzet 8) Na zavhode jsem byla, sorchu jsem zvladla, chodit muzu, spatne se mi uz nedela…jen tesa budu soat asi v polosede :mrgreen: Kdyz tam zavolam, reknou mi, at jedu…takze dokud to bude unosny, chci byt doma :mrgreen: Nechci vas holky nejak desit timhle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.2.16 20:29

@markyj hele a tobe dali kapacku a pustili te domu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.2.16 20:42

@Tomička já ale jezdila na ty kapačky přímo do Caru, ráno jsem vždycky přijela pak jsem si hodinku poležela s kapačkou a jela jsem domu :nevim: ale jak to funguje v nemocnici to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí