IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
19.9.18 12:44

@kocourek88
Tak to ještě tak 6 dní aby na testu bylo něco vidět ;-). Já vím, to čekání je vždycky na palici, ale na druhou stranu je super ta naděje, která je umocněná tím, že víš že ti tam bylo vloženo embryo, takže půl už je hotovo a stačí už „jen“ aby to zvládlo a zůstalo tam a prospívalo ;-)…Moc moc držím palce a budu čekat na testíky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.9.18 07:58

Ahoj holky muzu se k vam pridat. V pondeli jdu na ket a chtela bych se zeptat mate naka zkusenosti s tim bromelainem. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
21.9.18 11:55

@kocourek88
Ahojky, tak co? Ještě si vydržela netestovat? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.18 12:39

Holky jdu se vyzpovídat, přišla jsem asi řešit miminko pozdě…ach jo…měl pro nás Dr. na druhé kozultaci špatné zprávy :,( já mám dost už nizkou plodnost tedy pokud něco vubec vyjde bude jen minimum vajíček, nějaká hranice v krevním testu plodnosti je od 2,5 já měla jen 0,7 předpokládá málo vajíček a většinu vadných, ale šance že ne vše bude vadné stále je, domluvili jsme se na velmi silných dávkách hormonů, aby se vůbec nějaké vajíčka udělali a mluvil případně o dvojité silné dávce…pokud by bylo málo jen do 4 vajíček bude další hormonální várka…ale vzhledem k mému věku s nízkou plodností už u mě počítal, ale nepočítal s partnerovou teměř uplnou neplodností, spermiogram katastrofální takže tím se šance ještě výrazněji snižují i díky partnerovi…takže postup ted se bude čekat na výsledek krve genetiky cca do 3 týdnů, pokud bude v pořádku bude okamžitá hormonální silná léčba, pokud bude málo vajíček zmrazí se a bude následovat další hormonální léčba dalších 14 dní v tom horším případě bude odběr vajíček nadvakrát…pak zmraženy po 3-5 dnech pak další čekání měsíc na jejich genetiku (narušení vrchní vrstvy z toho další genetika) zmražení a po došlých výsledcích rozmražení vajíček, pak bude záležet v jakém budu cyklu, kdy se budou moct zkusit zavést pokud některé vyjde geneticky zdravé a bude životaschopné…je šance že po dvojím odběru bude víc vajíček a šance na víc zdravých vajíček… :think: ale prý je to bud anebo, mohou být životaschopné a zdravé 1,2, 5 nebo žádné… :think: holky tak co s tím, zda by jste do toho i tak zkusily jít ? Velmi mě to zklamalo, a snažím se s tím smířit, naděje je…díky ale takovému prodloužení měsíc krev, genetika, měsíc léčba, měsíc zmražení spermií i vajíček a další měsíc zas genetika a čekání, spadám 8.listopadu DO SAMOPLÁTCE, TAKŽE POJIŠTOVNA UŽ NESTIHNE UHRADIT NIC, vše sami máme počítat s vyšší částkou za léky které budou více, zmrazení, genetiku a vše okolo co jsem psala vyjde cca v tom lepším případě na 60 tis. v tom horším na cca 75 tis. :think: no jak by jste se holky rozhodly šly by jste do toho i s tak špatnou prognozou ??? Pokud by to nevyšlo pak jedině další IVF stejným způsobem a další finance samozřejmě zas s nejistým výsledkem, ale nejistý výsledek je vlastně skoro vždy i u mladších ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.18 12:45

strašně Vám přeji at Vám to vyjde holky a kor těm co ještě nemáte miminko !!! Obdivuji Vás a držím palečky už sama chápu jaké to musí být nyní co zjištuji že touha bude asi nenaplněna, já ale mám už dvě krásné děti (15 a 8 let) díky bohu chlapce a holčičku a jsem za ně velmi štastná, přesto mě chytla velmi silná touha po třetím miminku když mám už své odrostlé, touha je velká, ale rozhodnutí přišlo už pozdě, měla jsem náročné roky, byla jsem i vážně nemocná ap.takže miminko nehrozilo pořád jsme to odkládali že později to ještě zkusíme až na tom budu já zdravotně lépe…ted se rozhoduji zda to tedy podstoupit a aspon to zkusit, nebo být smířená s tím, že už je pozdě a připustit si i když tak zdaleka nevypadám jsem prostě už stará… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.9.18 13:03

@Pučmeloun ahojky, zatím jsem to vydržela :mrgreen: ale dnes jsem bycha ve městě, šla kolem lékárny a nevydržela a koupila si TT :mrgreen: tak budu testovat zítra - 9. den po… No snad tam už něco bude :srdce: už se i těším, protože si prostě vsugerovávám, že to muselo vyjít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.18 13:17

@kocourek88 MOC DRŽÍM PALEČKY !!!!!!!!!!!!!!!! :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.9.18 21:29

@kocourek88 Držím palečky ať je to ten pravý prďolín :hug:

@raflash @Lucoule holky to to letí :pankac:

@Pučmeloun To si piš :mrgreen: Ranní nevolnosti začínají ráno a končí večerním usnutím. Tenhle prcek je fakt urputa urputná :mrgreen: Včera jsme byli na UZ a už má 3.2cm a zrovna jsme ho zastihli v taneční náladě :lol: Zkusím poslat video, ale mam obavy,že to bude veliké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.9.18 21:36

Tak to je náš Nanuk. Hlavu má dole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.9.18 21:57

@kocourek88 Držím palečky :palec: Věřím, že to tam je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.18 22:13

@Ajaandy jéééééé moc gratuluji !!!!!!!!!!!! :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
23.9.18 08:03

@Ajaandy zrovna včera jsem na tebe myslela :mavam: užívej, mimi vypadá, že se mu u tebe radí skvěle :hug: :hug: :srdce: jen tak dál ! Zůstala jsi doma, nebo chodíš ještě do práce ?

• Citovat
  • Upravit
2616
23.9.18 09:52

@Ajaandy jůů bobišek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.9.18 10:21

@Elenkalea2010 kdybych na to měla peníze šla bych do toho. pokud nepůjdete můžete toho později litovat, když do toho půjdete a nepodaří se, můžete si říct že jste pro to udělali už úplně všechno a pak je tu ta šance že se to podaří! Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.9.18 15:16

@Ajaandy @Elenkalea2010 @Pučmeloun holky tak dnes ráno bílo :( je to teda zatím 9tý den, tak doufám, že se ještě // ukážou. Ale trochu mi to teda nalomilo víru…achjo, mám pocit, že ty dvě čárky nikdy neuvidím snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí