IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
2.10.18 10:43

@Pučmeloun dekuju :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.18 00:54

@Ajaandy krása , vypadá jako sněhuláček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.18 00:59

@Pučmeloun přeju ať stimulace dopadne dobře a máš dost vajíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.10.18 10:03

@potvurka89
Děkuji :hug: . Včera jsem píchala první injekci a snad sem to provedla dobře (je to jiný typ pera než u Puregonu). Myslím že sem vše udělala tak jak jsem měla, ale po vytažení jehly z břicha (vyčkala jsem 10 sekund po dopichu, tak jak psali v návodu) malé množství vyteklo jako by z té dírky v břiše zpět ven na kůži :think: . Mám ale pocit, že se mi to tenkrát dělo i s tím Puregonem a i s fraxiparinem, který jsem tenkrát píchala při zlomené noze proti trombóze. Takže je to asi normální, ne? :nevim: :think: . Samozřejmě mě napadlo i to, že to normální není a do těla se mi prostě dostane menší dávka než je předepsaná, a že to možná bylo minule příčinou proč folikuly nezrály jak měli :think: . No každopádně nevím jak bych to měla píchat jinak???! Vše sem udělala tak jak bylo napsáno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.18 10:17

@Pučmeloun ahoj myslím že jsi to píchla dobře, určitě větší množství zůstalo v těle a tak se neboj bude to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.10.18 12:22

@Pučmeloun heleď tohle se nám celou stimulaci dělo u Cetrotide, ptala jsem se na to Dr a říkala, že je to v pořádku, že v těch perech vždy je o něco maličko vyšší dávka právě proto, že se počítá, že se kapka, dvě takhle „vycamrá“. Tak buď v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.10.18 12:40

@Pučmeloun taky se mi to vzdycky delo,neboj vubec to neres urcite to delas dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.10.18 14:05

@potvurka89 @kocourek88 @Tulipankaa
No díky holky :hug: . Já právě vím že tam dávají o něco malinko víc, ale tím že je to celkové malinké množství co je v té ampulce, tak mi přijde každá kapka důležitá. Právě nevím co bych dělala jinak, takže jsem ráda že i vy máte stejnou zkušenost, a že je tedy tento malý únik normální. Pro jistotu nechám dnes jehlu v břiše ještě o chlup dýl než těch 10 sekund, a třeba to bude lepší :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.18 14:30

@Pučmeloun není potřeba nechávat jehlu déle v těle ale buď tak nějak v sedo - lehu a vytahuj pomalu mě to pak nevytékalo ale jednou jsem byla v car a odjížděli jsme ten den na víkend dál tak jsem řekla sestřičce ať mi to píchne a od ní toho vyteklo víc a ani to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.10.18 14:35

@potvurka89 Zkusím to. včera sem u toho stála, ale jehlu sem vytahovala pomalinku. No tak buď je to fakt normální, nebo to sestra měla na háku :think: . No nebudu se tím nijak trápit, prostě udělám vše jak se má a snad i ta podstatná dávka skončí tam kde má :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.18 14:50

@Pučmeloun přesně tak dávku léku si dáš a to je hlavní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.10.18 14:51

@Pučmeloun bude to dobré neboooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.10.18 16:33

@Pučmeloun mě tam taky občas něco zůstalo. Nedá se nic dělat. snažili jsme se to s manželem vždy vydolovat, ale ne vždy s epodařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.10.18 17:42

@Lucoule
No to ti ale zustalo v te ampulce, ale me vzdy vytekla mala kapka z bricha zpet na kuzi.Ale jak rikam, snad je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.10.18 21:09

@Pučmeloun tak vždy chvilku počkej jak dostříkneš injekci, to s emi nikdy nestalo aby vytekla zpátkly, vždy jak jsme to pustila jsme chvilku počkala a pak vytáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí