IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
8.10.18 18:57

@Pučmeloun mě tvrdili že to vypadá blbě, jenom pár vajíček že bude a nakonec jich bylo 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
8.10.18 23:34

@Pučmeloun tak drzim moc palce nakonec aby bylo hlavne to jedno nejlepsi :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.10.18 08:07

@Pučmeloun jeee zlato, ahoj :mavam: Nakoukla jsem sem a vidím, ze jsi se pustila do dalšího boje :-) budu drzet vše co mám, aby folici poradne narostli a vše slo jak ma :hug: Tentokrat to musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.10.18 13:56

Holky dík všem za podporu ;-).
@Lucoule No to mě při minulé stimulaci taky dlouho říkali že nerostou a pak najednou jich tam 9 uzrálo. Tak tohle snad nebude ten případ, protože pokud je jich tam mraky, jak se vyjádřil doktor, tak zase úplně všechny dozrávat nemusejí, to by mě asi ten OHSS asi neminul :lol: . Subjektivně si myslím, že tahle stimulace dopadne líp a vajíček bude odebráno víc. Už se těším na zítřek, ať vím jak to tam vypadá. Dnes už trochu břicho cítím, tak snad to není jen modřinami po cetrotide, ale snad se i uvnitř něco děje :-)
@Koudelka82
Ahoooj :mavam: No joo, už jsem zase v procesu. Tak snad to tentokrát dopadne dobře. A co ty? Jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
9.10.18 15:22

@Pučmeloun Já doplácela na ten Ovaleap asi 5 tisíc, ale slívala jsem si ty zbytečky co zbývají vždycky v té náplni a z těch jsem udělala dvě dávky navíc. A pak mi při jedné utz kontrole sestra píchla jednu dávku z jejich tajných zásob v lednici, právě taky z těch několika zbytečků. Nedělají to u vás v centru stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.10.18 16:13

@Pučmeloun tak dej hned vědět jak si dopadla. Já měla taky sem tam modřinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
10.10.18 10:35

@Pučmeloun budu drzet vše co mám, ať to u Vás konečně klapne :hug:
My jsme zatím od te doby nesli do 3.ivf, řešíme teď partnera a jeho Azoospermii. Ma nasazenou léčbu, zjistili mu i nízký testosteron, po 3 mesicich mu našli 2 spermie, bohužel byly mrtvé, ale i to je pro nás úspěch, když predtim nebyla spermie nikdy ani jedna. Teď ma jít po 4 mesicich v úterý na dasli spg a krev, tak jsem napnuta jak ksandy, jak to dopadne a jestli to bude lepší. Případně půjdeme do dalšího Tese, ale spermie budou mít snad lepší kvalitu, než tehdy, když měl špatne hodnoty a rovnou ho poslali na Tese. Uvidime, je to běh na dlouhou trať. Zázraky taky necekam, ale doufaaaam… :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
10.10.18 14:50

@Koudelka82
Jej, tak to ja budu hlavne drzet palce vam!…Ja dnes na utz folikuly do 12 mm (o 2 mm vetsi nez ve stredu) a je jich tam nepocitane.OHSS nejspis probehne a pry se nejspis bude vse mrazit a ET nebude, pak az KET.Coz me trochu mrzi, chtela jsem vlozit cerstve embryo :think: :nevim: .V patek jdu na dalsi utz, tak myslim ze dostanu jeste dalsi injekce, uvidime.Zatim je to tedy celkem za 4000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
10.10.18 15:25

@Pučmeloun já měla taky ket, protože jsem měla náběh na ohss. Hlavně aby to dobře dopadlo. Ted je duležité že rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
10.10.18 21:07

@raflash
Prosim te, to mi prozrad jak se ti to podarilo slit? :think: :mrgreen: .Sestricky by mi daly dalsi davku kdyby ji mely, ale jako na potvoru nemely nic :-(.Musela jsem si tedy dnes koupit dalsi baleni (myslim ze nebude posledni)…Zkoumala jsem ty prazdne ampule, trosicek tam je, ale jak ho dostat ven?A nasledne do ampule?Na to sem neprisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.10.18 10:39

@Pučmeloun Odsává se to tenkou jehličkou. V centru, kde jsem chodila já vždycky sestry říkaly, ať jim ženy donesou ty zbytečky právě pro tyhle případy ;)
Budu na tebe myslet, ať OHSS není a můžete dát čerstvé ET. Máš jich hodně těch větších?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
11.10.18 11:02

@raflash
No vidíš, to mě nenapadlo :mrgreen: Mám injekci po cetrotide, tak bych to mohla zkusit tou, když ji pořádně vypláchnu :think: . Jsou tam ale opravdu jen pidizbytečky, na celou dávku to určitě nebude, ale tak alespoň něco. Počet mi nesdělil, prý je jich tam nespočítatelně :nevim: . Nevím jak to dopadne,ale podle toho jak to pan doktor řekl, tak si myslím, že je víceméně přesvědčen, že se mrazit bude všechno a OHSS proběhne :nevim: :think: . Prý si s tím ale poradí. Žádné doporučení ani léky mi nedal. Trochu mám z toho OHSS strach :think: . V posledních dvouch dnech je mi trochu blbě ( na zvracení), trochu se mi motá hlava (spíš chvílema) a břicho mě trochu tlačí. Zatím nic hrozného, ale tak bojim se aby se mi to nerozjelo a neskončila jsem v nemocnici. :think: Už zítra jdu na kontrolu, to sem ráda. Ale co se mnou o víkendu? To už by pomalu měly ty folikuly narůst 8o . Já to tak vidím, že na pondělí si mě objednají na další utz, nebo možná už na OPU? Včera měli folikuly 12 mm, tak zítra musí mít minimálně 14 mm a v pondělí minimálně 18 mm, pokud rostou 2 mm za den :think: . Nevím při jaké velikosti mi je odebírali minule a ani si nepamatuju jestli jsem píchala Ovitrel před OPU :think: . každopádně mi říkala na utz před OPU, že tam jsou 4 větší, co by šly odebrat a odběr byl tak nějak za tři dny a odebrali jich 9. Myslím tedy, že je šance, že jich dozraje opravdu hodně, jen jim to déle trvá.Pan doktor ale říkal, že mám být ráda, že tohle je lepší varianta, že do jiných žen cpou nejvyšší dávky hormonů a mají třeba jen dva folikuly a nakonec v nich třeba žádné vajíčko. Takže jsem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.10.18 14:53

@Pučmeloun dopadne to dobře a určitě z toho něco bude, neboj :hug: jinak Ovitrelle se vždy před OPU píchá ne? :think: nebo alespoň já i všechny co znám, si ho píchaly a musely jsme v přesnou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.10.18 15:35

@Pučmeloun Já z těch zbytků měla jednu celou dávku, tuším že ze 4 lahviček? Nevím to už přesně. Ovitrelle určitě píchat budeš, píchá se vždycky v přesný čas. TAk jestli tam je nepočítaně drobných, tak z těch OHSS mít nemusíš, podstatné je, aby tam nebylo 20 velkých, to by byla skoro jistota… Budu na tebe myslet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
11.10.18 20:30

@raflash
No ja myslim ze myslel ze je tam nepocitane tech 12-ti milimetrovych.Tak uvidime jak to nakonec bude.Kdyby bylo 20 embryjek tak to by bylo super :mrgreen: .Jeste me napadlo, ze kdyz nebude ET, tak by mi tam mohli alespon jeden zraly folikul nechat a ze bychom to zkusili doma :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí