IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
27.9.18 10:36

@Pučmeloun studie je právě úplně mimo a co jsem četla, tak hradí snad i náklady na cestu. Já vhodná adeptka asi jsem - psala jsem už asi před měsícem paní doktorce do Cube, a jsem předběžně objednaná na konzultaci na 15.10.
Takže jako peněžně to určitě výhodné je. Příteli se ale nelíbí, že by na mě „testovali“ nové léky, které nikdo nezná a bojí ne nějakých špatných účinků. Ale popravdě já s ním chci jít alespoň na tu konzultaci, ať se můžeme na vše vyptat, a pak se případně rozhodnout. Za mě bych do toho - hlavně kvůli těm penězům šla.

@Lucoule jojo to vždycky - dělali mi teda jen standardní UZT - ale teď jsem měla v tom nativu sliznici 9,8 mm a prý ideální no. Jako pokaždý - vše ideální, ale vysledek nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
27.9.18 12:10

@kocourek88
Já bych se toho zas až tak nebála. I když člověk nikdy neví co to právě s ním udělá, to je fakt. To ale nemáš jistotu ani u běžně používaných léků. Koukala sem na tu studii v Cube a samozřejmě zase chtějí pravidelný meenstruační cyklus. No každopádně já bych se nevešla ani do toho BMI, takže smůla :lol: . Ale kdybych byla vhodná, tak bych do toho asi šla. jako ty částky jsou fakt šílené. My máme celkem levnou kliniku,ale i tak je to náročné :-(. Tak budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.9.18 13:44

@Pučmeloun tak mi už přišel výsledek a je to samozřejmě negativní :( popravdě mě to ani nepřekvapilo - už jsem s tím byla smířená, tak ani nebrečím :roll: už si přijdu, že jsem tím nějaká zocelená nebo co…a nebo jestli to je tím, že neberu ty hormony? :nevim: nevím, ale zatím tento pokus neukápla ani kapka, i když už na 100% vím, že to nevyšlo.
A mluvila jsem teď po telefonu s přítelem a řekl mi, že jestli si přeju tu studii, takže do toho půjdem. Tak minimálně tu konzultaci dáme a uvidím. Co jsem teď četla, tak by to měl být lék, který i podporuje lepší kvalitu vajíček, tak by to nemuselo být úplně marný.
Jinak jsem si dneska dala i tu práci, že jsem si porovnala jednotlivé ceníky větších klinik (Genett, Iscare, Cube atd) a jsem definitivně rozhodnutá, že z toho našeho CAR půjdu pryč - to stejný, za co jsem teď tady za KET + AH + EG dala 19 200, tak by v Genettu stálo 10 200. A to u ž je fakt rozdíl :? takže jdu pryč a hurá do dalšího boje teda no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.9.18 14:10

@kocourek88 to je blbé, když to všechno vypadá dobře a nic z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.9.18 18:05

@Lucoule právě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
28.9.18 08:44

@kocourek88
Je mi to moc lito, ale jak pises, jiny vysledek krve by byl spis prekvapeni :roll: .Snad to vyjde priste, budu ti fandit ;) …Mimochodem, kde si prisla kceniku s Cube? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
29.9.18 04:25

@kocourek88 tak treba priste a budes prekvapena :hug: :hug: drzim palce :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.9.18 08:48

@Pučmeloun přesně tak - už jsem bohužel počítala s nezdarem, takže mě to tentokrát nepřekvapilo a popravdě ani tolik nesložilo jako ty předchozí pokusy. Nevím proč, ale přijde mi, že jsem někde vzadu v hlavě tomu stejně nevěřila, že to vyjde :roll: :nevim: vím, že to zní blbě, ale už to, že jsem si jako zadní vrátka zjišťovala tu studii atd…prostě nevím no. Snad jsem si to nějak podvědomě neovlivnila sama ten neúspěch :roll:
Co se týče ceníku, píšu si s jednou holčinou, co tam chodí, tak mi ho poslala :mrgreen:

@Tulipankaa děkuju! Snad už ano. Tomu druhému IVF jsem se chtěla vyhnout, ale bohužel mě to nemine no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
29.9.18 09:32

@kocourek88 chapu,ale uvidis ze se jednou urcite zsdari a pak ti bude jedno ktere ivf to bylo :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
29.9.18 21:25

@kocourek88
Hele blbost.Cervicek pochybnosti hloda v hlave snad vzdy podle me kazde z nas.Neverim ze to muze ovlivnit uspech ci neuspech.To si vubec nerikej a timhle se nezaklinej ;) …Jj, ja to take vim od jedne holky tady z emimina, jinak oni mi ho tenkrat odmitli poslat a ze si do nej pry muzu prijit nahlednout.Takove jednani se mi nelibilo a uprimne me to celkem zklamalo a i kdyz se mi ta klinika zprvu celkem libila tak uz sem ji tak trochu z mych top vyradila. Libi se Prague fertility centre ve Vysocanech a jejich komunikace pro me byla ukazkova.Tam je to ale o dost drazsi nez chodim ted, takze se tam nejspis nechystam.Penize jsou pro me bohuzel celkem dost rozhodujicim faktorem :think: :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.9.18 13:26

@Pučmeloun snažím se tím moc nezaobírat a spíš se soustředím na to, co bude dál. Snad to už nějak vyjde. Já chci v pondělí nás ještě objednat na konzultaci do Genettu, protože na ten jsem celá taky plno dobrých recenzí, že dělají hodně testů a jsou takoví poctiví. Tak uvidím.
Ale popravdě bych chtěla zkusit tu studii. Přítel je teda docela proti, prý se bojí, že když ty léky jsou nové, abych prý neměla nějaké vedlejší účinky a abych pak prý nebyla úplně neplodná třeba :think: ale to si myslím, že je to blbost, tak snad mu to na té konzultaci, na kterou už kývnul, vysvětlí :mrgreen:

@Tulipankaa děkuju, snad to už nebude moc dlouho trvat, jsem strašně netrpělivý člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
1.10.18 08:47

@kocourek88
Já myslím, že ta studie je dobrý nápad a měla by si to zkusit :think: . Do Genetu já vlezu až bude úúúúúplně nejhůř. Vadí mi, že je Babiše…Jinak já jsme dnes 1 DC, takže od zítřka začínám konečně se stimulací na své druhé ivf :dance: Jupíííí :mrgreen: …Je tu ještě někdo takový? Kdo začíná svou druhou, nebo novou šanci? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.10.18 11:00

@kocourek88 studie je super nápad! :potlesk: Držím palce at to vyjde a hlavně průběžně informuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.10.18 11:01

@Pučmeloun už začínáš? Super! :potlesk: :dance: Budu držet palce. Jaký máš dlouhý nebo krátký protokol? a co si budeš píchat za hormonální injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.10.18 11:33

@Pučmeloun tak to moc gratuluju! Máš dlouhý nebo krátký protokol? Budu držet palce, ať to hezky roste a ať tentokrát nemáte takovou pálku na doplacení za léky :mrgreen:
Jinak Babiš je u mě asi to poslední, co v tomto řeším. Já to vůbec nemusím, ale v tomhle jde z mého pohledu hlavně o doktora, který Ti to dělá - a na ten Gennet jsem zatím slyšela hodně dobrých ohlasů a minimum těch špatných, takže mě to přesvědčilo no :lol: snad to bude dobrý krok

@Lucoule moc děkuju, 15.10. jdeme na konzultaci ohledně té studie, tak snad nás vezmou. Ale radši s tím nechci na 100% počítat, když nic není jisté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí