IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
4.10.18 09:05

@Lucoule

To já čekám 10 sekund. Já ale asi včera přišla na to čím to je. Jak prostřikuj vzduch z injekce a vykápne vždycky ta kapka, tak ta pak doteče k hrdlu té jehly a jak tam vpíchnu tu jehlu celou, tak se to hrdlo jehly dotkne pokožky a to je ta kapka kterou jsem viděla a myslela jsem si že vytekla zpět z toho vpichu. Včera jsem to fakt bedlivě pozorovala a myslím že přesně takhle to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.10.18 18:19

@Pučmeloun aha. To je dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
5.10.18 09:37

@Ajaandy Super fotečka! Letí to závratně, já už začala hnízdit a vyprala ty nejmenší oblečky a čtvercovky a látkovky. Mám toho plný prádelní koš, do žehlení se mi po pravdě moc nechce, nechám to asi na víkendový večer u nějakého fajného filmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
5.10.18 09:38

@Pučmeloun Neboj, to je normální, že se udělá jedna kapička a vyteče ven. To zas tak podstatné není. Hlavně dodržuj dávkování a časy. A držím moc palce!
Já taky měla Ovaleap ve všech třech IVF cyklech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
5.10.18 09:57

@raflash
Asi jo, asi ta kapka není tak podstatná. I když to fakt asi vyteče z břicha z vpichu, protože včera mi vytekla ta kapka i s krví. No tak to se mi snad taky zadaří, když tobě uzrál takový kvalitní folikul ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
5.10.18 11:39

@Pučmeloun Jasně, že podaří! A kdy bude den D, budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
5.10.18 13:08

@raflash
No v pondělí jdu na první kontrolu (po 6 injekcích po 250 jednotkách). V neděli si mám píchnout k Ovaleapu ještě cetrotide, což už by měly být ty injekce které brání prasknutí folikulů, ne? Tak nevím kdy bude OPU :think: . Tobě za jak dlouho narostly? A jaké si měla dávky? Zatím nic extra necítím. Na konci minulé stimulace sem si připadala taková nafouklá a břicho celkem bolelo. Tak snad nebude muset stimulace trvat zase tři týdny a nebude mě to stát majlant jako minule 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
5.10.18 15:27

@Pučmeloun Ja taky zacla s 250j a pak jsem to mela jeste zvedle postupne az na 300j. Ja prirozene ovuluju pozdeji, takze jsem mela i ten protokol delsi, OPU jsme meli 20 den, a jednou tusim 19. Jo, bylo to drazsi o ty doplatky na dalsi krabicky… Ani mi nemluv, je to masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
5.10.18 21:53

@raflash
No myslim ze sem na tom stejne.Prirozene neovuluji, ale na leky dle prvni stimulace asi taky budu zabirat az po delsi dobe.Mimichodem, dnes sem si ja blbec pichla omylem 300j misto 250j 8o :? :roll: .Na snad to neni moc velky pruser :think: :nevim: .Kolik si doplacela na jedno 900IUI baleni ovaleapu?Me prave ta prvni stimulace trvala taky tri tydny a stala me 14 tisic.Doufam, ze ted se mi to snad podari driv a levneji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
8.10.18 12:37

Tak dnesni kontrola po sesti injekcich ovaleapu: folikuly male do 10mm, pichat dal a dalsi utz tuto stredu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.10.18 13:34

@Pučmeloun super :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
8.10.18 13:42

@Lucoule
No to prave neni moc super :roll: .Vypada to ze jeste nejakou chvili pichat budu muset.Injekce nezabraly jak mely.Jde mi o to, ze minulou stimulaci taky moc nerostly a trvalo to celkem asi tri tydny nez byly k odberu a stalo me to 14 tisic jen za leky.Nerada bych aby se to opakovalo :think: .Ale tak snad to bude tentokrat lepsi.Pry je jich tam pozehnane, tak snad vsechny uzraji.Minule mi odebrali jen 9 a 7 bylo oplodnenych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.10.18 14:28

@Pučmeloun důležité je že rostou, mě taky rostli pomalu, musela jsme píchat o něco déle. Peníze jsou blbé, ale hlavně když se to povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
8.10.18 16:17

@Lucoule
No tak to oni snad narostou :think: .Minule nakonec taky uzraly.Jen kdyby jich bylo alespon vic a dobre kvality :think: .Penize me to stat bude, to uz je vic nez jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.10.18 17:14

tak snad se ještě rozjedou a urostou rychleji :srdce: držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí