IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
16.10.18 12:35

@Tulipankaa : nám je to jedno hlavně když to bude zdravé :D kočár máme oranžovočerný to se hodí pro oba :) akorát mám spoustu holčičího oblečeni ještě po dceři to by se na chlapečka nehodilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
16.10.18 12:54

@Tulipankaa
Veliká gratulace k holčičce :* . S holkama se letos roztrhl pytel ;-).
@kocourek88
V pondělí byly folikuly kolem 20 mm, takže včera jsem píchala decapeptyl a zítra ráno jdu na OPU :dance: . Břicho mám nafouklé jako kdybych už byla těhotná, tak se těším až budou vajucha venku a doufám, že bude spoustu mrazáčků. Mrazit se kvůli ohss bude vše. Takže na KET půjdu nejdříve v listopadu, či prosinci :think: . Nevím jestli stačí počkat na ms a může se hned stimulovat sliznice na KET (přirozeně mi nenaroste), nebo jestli musí proběhnout jeden cyklus a pak až ten další bude moct být KET. Každopádně s mými dlouhými cykly to bude asi chvíli trvat :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.10.18 12:55

@marfusik no hlaaaaavne zdraviiiii to je samozrejme nejdulezitejsi!!!!!ja nakoupila uz hoooodnena kluka ale nevadi neco schovam a neco se da pouzit pro oba :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.10.18 13:11

@Pučmeloun dekuju moooc :hug:
Tak i tak se Ti to blizi,tak na tebe budu myslet at vse dobre dopadne :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
16.10.18 14:18

@Tulipankaa
Holka v klučičím není zas takovej průser ;-). To pude. U miminek je to i tak celkem fuk. Hlavně když by si neměla třeba pro kluka růžový kočár, nebo pokojík celý v růžovém, ale oblečky nevadí ;-)
Děkuji, já věřím že teď už se vše povede. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.10.18 14:22

@kocourek88 my to taky stihli až začátkem roku a transfer jsem měla v březnu a na vánoce bude mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.10.18 15:18

@Pučmeloun tak hlavně, ať to máš zítra vše v pohodě! Podle mě hodně záleží, jestli se Ti OHSS rozjede nebo ne. Podle toho by měl dr. určit, jak dlouho budete čekat. Ale už je to blíží a to je důležité :srdce: Kolik máš nakonec folikul? Neřekli pořád žádný bližší počet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.18 17:16

Reprogenesis v Brně

Ahoj holky, mám dotaz. Jaké máte zkušenosti s klinikiu Reprogenesis v Brně? Moje doktorka mě tam posílá k MUDr. Štelclovi, ale ten určitě nové pacienty do konce roku nepřijímá. Jací jsou ti ostatní lékaři? Doposud jsem nic moc nezjišťovala, můžete mi prosím že zkušeností sdělit co mě minimálně na prvních sezeních čeká?
Moc děkuji za velkou pomoc

• Citovat
  • Upravit
3346
16.10.18 17:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Jaké máte zkušenosti s klinikiu Reprogenesis v Brně? Moje doktorka mě tam posílá k MUDr. Štelclovi, ale ten určitě nové pacienty do konce roku nepřijímá. Jací jsou ti ostatní lékaři? Doposud jsem nic moc nezjišťovala, můžete mi prosím že zkušeností sdělit co mě minimálně na prvních sezeních čeká?
Moc děkuji za velkou pomoc

Přijď sem:https://www.emimino.cz/…ankovani/92/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.10.18 17:42
@Anonymní píše:
Moc děkuji za velkou pomoc

já byla v helliosu v Brně a naprostá spokojenost. Dobrá je taky unica jinak ty ostatní moc dobré ohlasy na ně nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
16.10.18 21:11

@kocourek88
Zatim prave nevim kolik jich tam je :nevim: .Ale snad jich bude hodne tech velkych :think: .Rikal mi v pondeli ze nejvetsi ma 20 mm, ale ve zprave je napsano: folikuly16-18 mm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.10.18 11:42

@Pučmeloun tak dnes na Tebe budu myslet a snad to bude v pořádku :hug: snad jich bude dost a budou hlavně kvalitní, aby jich co nejvíc přežilo PK :srdce: pak dej vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
17.10.18 11:48

@Pučmeloun ahoj, tak co, jak si dopadla? Porad koukam a cekam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.10.18 14:57

@Pučmeloun jak jsi na tom zlato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
17.10.18 19:32

@kocourek88 @mzat @Lucoule
Ahoj holky.Pisu az ted, cely den sem provalela ;-).Dopadlo to dobre.Mela jsem 25 vajec :dance: .Takze snad jich hodne i vydrzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí