Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa : nám je to jedno hlavně když to bude zdravé
kočár máme oranžovočerný to se hodí pro oba
akorát mám spoustu holčičího oblečeni ještě po dceři to by se na chlapečka nehodilo ![]()
@Tulipankaa
Veliká gratulace k holčičce
. S holkama se letos roztrhl pytel
.
@kocourek88
V pondělí byly folikuly kolem 20 mm, takže včera jsem píchala decapeptyl a zítra ráno jdu na OPU
. Břicho mám nafouklé jako kdybych už byla těhotná, tak se těším až budou vajucha venku a doufám, že bude spoustu mrazáčků. Mrazit se kvůli ohss bude vše. Takže na KET půjdu nejdříve v listopadu, či prosinci
. Nevím jestli stačí počkat na ms a může se hned stimulovat sliznice na KET (přirozeně mi nenaroste), nebo jestli musí proběhnout jeden cyklus a pak až ten další bude moct být KET. Každopádně s mými dlouhými cykly to bude asi chvíli trvat
![]()
@marfusik no hlaaaaavne zdraviiiii to je samozrejme nejdulezitejsi!!!!!ja nakoupila uz hoooodnena kluka ale nevadi neco schovam a neco se da pouzit pro oba ![]()
@Pučmeloun dekuju moooc ![]()
Tak i tak se Ti to blizi,tak na tebe budu myslet at vse dobre dopadne
![]()
@Tulipankaa
Holka v klučičím není zas takovej průser
. To pude. U miminek je to i tak celkem fuk. Hlavně když by si neměla třeba pro kluka růžový kočár, nebo pokojík celý v růžovém, ale oblečky nevadí
…
Děkuji, já věřím že teď už se vše povede. ![]()
@kocourek88 my to taky stihli až začátkem roku a transfer jsem měla v březnu a na vánoce bude mimi
@Pučmeloun tak hlavně, ať to máš zítra vše v pohodě! Podle mě hodně záleží, jestli se Ti OHSS rozjede nebo ne. Podle toho by měl dr. určit, jak dlouho budete čekat. Ale už je to blíží a to je důležité
Kolik máš nakonec folikul? Neřekli pořád žádný bližší počet?
Ahoj holky, mám dotaz. Jaké máte zkušenosti s klinikiu Reprogenesis v Brně? Moje doktorka mě tam posílá k MUDr. Štelclovi, ale ten určitě nové pacienty do konce roku nepřijímá. Jací jsou ti ostatní lékaři? Doposud jsem nic moc nezjišťovala, můžete mi prosím že zkušeností sdělit co mě minimálně na prvních sezeních čeká?
Moc děkuji za velkou pomoc
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Jaké máte zkušenosti s klinikiu Reprogenesis v Brně? Moje doktorka mě tam posílá k MUDr. Štelclovi, ale ten určitě nové pacienty do konce roku nepřijímá. Jací jsou ti ostatní lékaři? Doposud jsem nic moc nezjišťovala, můžete mi prosím že zkušeností sdělit co mě minimálně na prvních sezeních čeká?
Přijď sem:https://www.emimino.cz/…ankovani/92/
@Anonymní píše:
já byla v helliosu v Brně a naprostá spokojenost. Dobrá je taky unica jinak ty ostatní moc dobré ohlasy na ně nemám
@kocourek88
Zatim prave nevim kolik jich tam je
.Ale snad jich bude hodne tech velkych
.Rikal mi v pondeli ze nejvetsi ma 20 mm, ale ve zprave je napsano: folikuly16-18 mm ![]()
@Pučmeloun tak dnes na Tebe budu myslet a snad to bude v pořádku
snad jich bude dost a budou hlavně kvalitní, aby jich co nejvíc přežilo PK
pak dej vědět! ![]()
@Pučmeloun ahoj, tak co, jak si dopadla? Porad koukam a cekam?
@kocourek88 @mzat @Lucoule
Ahoj holky.Pisu az ted, cely den sem provalela
.Dopadlo to dobre.Mela jsem 25 vajec
.Takze snad jich hodne i vydrzi ![]()