Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@San09 úplně chápu zklamaní já šla taky s tím že mam 15 folukulú a nakonec po opu mi rekli 7, ono ale to množství fakt není až tak důležité stačí jedno kvalitní, prý je spoustu holek co i s jedním došli až do konce, navíc 7 je fakt slušný počet. Držím moc palce ať se jim daří 🙏 mě ted čeká příští týden odstraňení polypu a pak znovu stimulace prý zkusíme něco juného, tak se snažím myslet pozitivně 💪
@San09 7 je ještě dobrý počet. Hlavní je to jedno správný ![]()
Mně dneska volali zase z laborky, akorát si nepamatuju, jak mi to vlastně říkali. Buď mám tři na 1, dvě na 1- a jedno na 2. Nebo dvě na 1, tři na 1- a jedno na 2. Tak ještě přečkat víkend a v pondělí hurá na to ![]()
Holky, ja mela 8 folikulu, 5 vajicek, 3 asi dobry, nebo oplodneny. 4 den to 2 vzdaly a zustalo jen 1. To jsem si rikala, ze je spatny a kort, kdyz ho budou posilat na genetiku a mrazit… je mi cerstve 41let.
A vratilo se v poradku a dnes je to 15 dni od KET.
@Lenny1742 A jak Ti dopadla ta krev v pátek? Máš nějaké příznaky? Já už bych mohla dostat MS, náznaků je spousta, ale nevím, zda mi ji nazadržuje ten progesteron. Stále jsem netestovala, až v pondělí.
@San09 To je moc krásný počet vajíček, neblázni. Dej pak vědět, kolik se podařilo oplodnit. A cítíš se v dobře po OPU?
Holky, tak jsou jen dvě oplodněné
jsem tak zklamaná!
Já vím, že se nemůžeme vzdávat, že obvykle stačí jedna spermie a jedno vajíčko a my máme (zatím) dvě. Ale pořád to jsou horší a horší zprávy. V pondělí si mám zase zavolat. Po opu je mi celkem dobře, jsem jen nafouklá. Tak snad to brzo přejde..
@Muchomirka Bereš Amelgen? Já po IUI zaváděla progesteron besins a ten mi ms neudržel. Ale ten amelgen je silnější. Čím dál víc obdivuju ty nervy, že s tím testováním vydržíš
i když chápu, proč čekáš do pondělka. A moc držím pěsti 🍀 🍀
@9Paja3 ti tvojí se krásně drží
necháš si zavést jen jedno?
Koukám, že v pondělí čekáme všechny 3 na nějakou zprávu. Tak snad bude pro všechny pozitivní ☺️
@celine48 půjdete do dalšího cyklu co nejdříve nebo doporučují odstup? Snad ti jiný protokol sedne lépe ☺️. Je to těžké, ale nemůžeme se vzdávat ![]()
@Lenny1742 jak dopadla krev?
@San09 2 jsou dobra
mysli pozitivne. Jak jsem psala, mne zbylo jen jedno.
Vcera krev 1500 jednotek - 14 DPT
Ve stredu jdu na ultrazvuk
@Muchomirka jsem zvedava na tvuj testik. Tfuj tfuj tfuj ![]()
Mne je obcas na zvraceni a poboliva me bricho, ze si rikam, ze to snad kazdou chvilkou dostanu.
Amelgen beru 1-1-1 a uz jsem si nejak na nej zvkla. Narostla mi prsa a bricho ![]()
@San09 7 je uplna parada!!! U mna tazke sci fi😁mala som pri 5. Ivf 4 vajicka jedno oplodnene-dnes uz 20mes dievcatko a teraz 3 folikuly 2 vajicka a 15.tt
cize rozhodne nemusis byt sklamana naozaj staci aj len jedno len nech je kvalitne
![]()
@Lenny1742 @AnnaStu moc, moc gratuluji
tak hezky by ty naše příběhy měly končit ☺️ hodně štěstí v dalších týdnech, ať je s miminama všechno v pořádku 🍀 🍀
Děkuji vám za povzbuzení. Snad to ještě není úplně ztraceno a vajíčka/embrya jsou kvalitní a vydrží nám.
@San09 děkuju za podporu 🙏 jak jsem psala snažím se myslet pozitivně a vzdavat nic nechci ; jak říkáš snad to sedne ten jiný protokol lip a aspoň to jedno ať je silné 🙏Teď mě ještě příští týden čeká odstranění polypu v car( proto jsem měla mít KET ) a pak v říjnu hned nová stimulace, prý to není problém. Jinak holky všem moc držím palce, jste všechny bojovnice 😊
@San09 Jj, jenom jedno. Nechci přijít o případný čtvrtý pokus od pojišťovny. A hlavně fakt nechci dvojčata. ![]()
To čekání je hrozný. Co zítřek, ale pak těch přibližně 14 dní potom ![]()
@San09 To víš, že není nic ztraceno
Naopak, ze dvou embryjek se můžou vyklubat dvě Tvoje krásné děti a to se přece sakra počítá
Víš, jak jsou na tom dnes? Nebo budete vědět až zítra?
Mně se měsíčky ještě nerozjely a cítím se čím dál víc mimózně a divně. Ale už jsem si aspoň dnes koupila test a zítra ho plánujeme na večer zkusit. Jo a zavádím ten prog. Bessins, tak nevím, jestli to všechno náhodou nedělá on…
@Lenny1742 Super výsledek z krve - waáu
To je krása, že vám to vyšlo s tím jedním!
@Muchomirka jeste neni vyhrano.
Ve stredu jdu teprve k doktorovi. Jak jsem starsi, tak mam nejak ze vseho vic strach
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.