IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
15.4.13 12:20

To zní hrozně práce na telefonu :mrgreen:
si vždy představim pani před duchodem na erotické lince, jak heká na frajera a v rukách má jehlice a plete svetr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.4.13 12:31

@Hanesi Tak to mě moc mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.4.13 13:29
@maacek píše:
To zní hrozně práce na telefonu :mrgreen:
si vždy představim pani před duchodem na erotické lince, jak heká na frajera a v rukách má jehlice a plete svetr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je přesný :mrgreen:
Dělala jsem 4 roky na callcentru a až na tu erotickou linku se moc nepleteš.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.4.13 13:47

Tak to jsi mne teda dostala celkem. :-DDDDD Tak erotická linka to fakt není teda. :mrgreen: Jde o prodej krabiček na šperky, kdy se zákazníci (asi hlavně firmy) obvolávají a nabízejí se jim. Obvykle jsou to zákazníci, který si od té firmy ty krabičky obvykle objednávají, ale třeba už delší dobu neudělali žádnou objednávku, tak se jim volá. No… jsem sama na sebe zvědavá no. Já jako vnucovat někomu nějaké zboží… to mi nikdy moc nešlo jako dealeřina apod. Jestli mi to půjde po telefonu, to teda nevím. Ale co zkusit se to může ne? A peníze se ted hodí každá koruna. Zejména, aby se ušetřilo na další IVF i s tím nadstandardem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.4.13 14:06

Holky, tak mě dorazila MS…hurááááá! Zítra začínám s brát Estrofem a příští středu jedu do CARu a uvidíme jak roste sliznice a koncem dubna by mohl dopadnout ten KET. Tak teď hlavně nesmím zase nastydnout, aby to bylo vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.4.13 14:11

@Camiben to je dobrá zpráva. Máš to za pár už. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3085
15.4.13 14:24

@popina No hlavně, aby narostla sliznice. Pořád mám trochu rýmu, tak se toho musím zbavit. Doufám, že to konečně dopadne…že se to zase neodloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
15.4.13 14:24

Tak ve st snad uz domu dle utz ale to bude uz ok je mi jasne ze nejsem ve stavu behat maraton ;)budu v klidu lezet do ketu snad bude brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.4.13 15:44
@Hanesi píše:
To je přesný :mrgreen:
Dělala jsem 4 roky na callcentru a až na tu erotickou linku se moc nepleteš.. :mrgreen:

jj, z mladi vim co je byt na call centru, mam za sebou 2 roky operatora, pak teda supervizora, ale vim to taky… jaj to byvaly casy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.4.13 15:46
@Dzedzy píše:
Tak to jsi mne teda dostala celkem. :-DDDDD Tak erotická linka to fakt není teda. :mrgreen: Jde o prodej krabiček na šperky, kdy se zákazníci (asi hlavně firmy) obvolávají a nabízejí se jim. Obvykle jsou to zákazníci, který si od té firmy ty krabičky obvykle objednávají, ale třeba už delší dobu neudělali žádnou objednávku, tak se jim volá. No… jsem sama na sebe zvědavá no. Já jako vnucovat někomu nějaké zboží… to mi nikdy moc nešlo jako dealeřina apod. Jestli mi to půjde po telefonu, to teda nevím. Ale co zkusit se to může ne? A peníze se ted hodí každá koruna. Zejména, aby se ušetřilo na další IVF i s tím nadstandardem.

no takze typicky telefoni marketing… tak to hodne stesti, po telefonu je to mnohem horsi, a kdyz si vezmu jak ja osobne fakuju treba takovy ty marketaky od operatoru, banky apod. tak na to musi mit clovek hodne silny zaludek… predstava ze ze 100 hovoru denne te 95 lidi odmitne je silena… ale tak uvidis, treba ty na to jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.4.13 15:47
@Camiben píše:
Holky, tak mě dorazila MS…hurááááá! Zítra začínám s brát Estrofem a příští středu jedu do CARu a uvidíme jak roste sliznice a koncem dubna by mohl dopadnout ten KET. Tak teď hlavně nesmím zase nastydnout, aby to bylo vše o. k.

to je co? jak na houpacce, jeden mesic clovek doufa, ze ms nedorazi a pak z ni ma radost :mrgreen: a z toho nema clovek zesilet ze? :mrgreen:

no hele tak tfuj tfuj tfuj hodne stesticka :palec:
ja s estrofemem shorela jak papir :zed: takze tobe preju presny opak :palec: at jde vse hladce a Ket je co nevidet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.4.13 17:54

@maacek No jsou to paradoxy :D Děkuju moc! Snad se zadaří. S estrofemem už zkušenost mám, ale minule mi sliznice kvůli viróze nenarostla, tak snad to teď bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.4.13 19:57
@Baby1987 píše:
Tak ve st snad uz domu dle utz ale to bude uz ok je mi jasne ze nejsem ve stavu behat maraton ;)budu v klidu lezet do ketu snad bude brzo :)

tak to jsou dobré zprávy, doma je doma. Tak ať jsi brzo v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.4.13 20:16
@Camiben píše:
@maacek No jsou to paradoxy :D Děkuju moc! Snad se zadaří. S estrofemem už zkušenost mám, ale minule mi sliznice kvůli viróze nenarostla, tak snad to teď bude dobré.

si pis ze bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.4.13 23:58

@maacek No jo no. Upřímně, já na to žaludek taky moc nemám, ale dělá tam už kámoška a z jejího vyprávění se zdá, že se opravdu obvolávají jen firmy. Zlatnictví apod., kde tyhle krabičky prodávají a od téhle firmy je kupují, soukromým osobám se to asi nenabízí, tak snad to bude malinko jiný no. Uvidíme, jinak to jde taky nějak mimo mě klasická dealeřina nebo pojišťovnictví a tak fuj fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí