Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katka-365 kafco jsem neresila jedno denne neuškodí ale jestli si to nemuzes odepřít jako ja tak si dej caro 😊 je to náhražka kafe a je to i zdravé
@Dysis1 to piju taky..kdyby mi rekl, kdyz prestanu, ze budu tehu..vysadim hned
![]()
@katka-365 určitě si nevycitej ze pijes kafco
davala jsem si slabé ![]()
@Dysis1 po transferu sem ho nepila asi tyden..ani nebyla chut..jak nepiju, tak si budu davat decku toho červeneho vína na sliznici a doufám, že pomuze, kdyz uz mi to nechutna ![]()
@katka-365 ja jedla pred transferem a den po ananas
taky dobry na uhnizdeni
červené vino taky nemusim ![]()
Tak sem opět nevydržela, zatím se ještě neraduji, uvidím jestli bude sílit, 5den po ket ![]()
@Stella15 ty jsi strelec
je taam, tak potichounku gratuluji a at sili ![]()
@Kater90 noo uvidíme 🙂u syna sem takovyho ducha měla už 4.den,
snad zesílí
![]()
@Stella15 píše:
Tak sem opět nevydržela, zatím se ještě neraduji, uvidím jestli bude sílit, 5den po ket
Krásná dálnice! Moc gratuluji.
@Dysis1 Jak je to prosím s tím červeným vínem a ananasem? Ať pak vím? ![]()
@peta19888 ja jsem vic pro ten ananas
alkohol podle mého asi nic moc ale někomu to třeba pomohlo
ja cervene ani nemam rada takze u me jasna volba radsi ty vitaminy
jedla jsem ho dva dny pred et a den po et pak prej spis škodí..
@peta19888 já vždy piju červený na sliznici týden před ket každý den tak decku a jim 4dny před ket ananas, hlavně ten stred, v kupovanym v plechovce nebývá, lepší čerstvý a v den ket ho jim
!pak už ne
Ahoj holky,
taky chtěla jsem se zeptat, jestli máte v této době zkušenosti s IVF CUBE. Máme vajíčka od dárkyně aměla jsem jít na transfer 21. března, ale 3 dny před transferem mě volalu z centra, že vše zadtavují a má vysadit léky.
Teď by mě začali na transfer přepravovat znovu, ale chtějí podepsat souhlas s riziky. V tom nevidím problém, ale navíc chtějí abych absolvovala CRP test na koronavirus a donesla potvrzení, že je negativní. Dívala jsem se na stránky odběrových center a tam nedoporučují, aby na test chodili lidi bez příznaků a výsledky většinou sdělují telefonicky.
Volala jsem to do centra a tam mě doporučili vzhledem mé „panické hrůze“
transfer oddálit.
Copak mám čas čekat až pomine koronavirus ![]()
Konzultovala jsem to i s jiným doktorem a taky si myslí, že test je nesmysl. Vždyť se můžu nakazit i v období mezi testem a transferem. ![]()
Požadují po vás v centrech taky tento test?
@Jeřabina1 píše:
Ahoj holky,
taky chtěla jsem se zeptat, jestli máte v této době zkušenosti s IVF CUBE. Máme vajíčka od dárkyně aměla jsem jít na transfer 21. března, ale 3 dny před transferem mě volalu z centra, že vše zadtavují a má vysadit léky.
Teď by mě začali na transfer přepravovat znovu, ale chtějí podepsat souhlas s riziky. V tom nevidím problém, ale navíc chtějí abych absolvovala CRP test na koronavirus a donesla potvrzení, že je negativní. Dívala jsem se na stránky odběrových center a tam nedoporučují, aby na test chodili lidi bez příznaků a výsledky většinou sdělují telefonicky.
Volala jsem to do centra a tam mě doporučili vzhledem mé „panické hrůze“transfer oddálit.
Copak mám čas čekat až pomine koronavirus
Konzultovala jsem to i s jiným doktorem a taky si myslí, že test je nesmysl. Vždyť se můžu nakazit i v období mezi testem a transferem.
Požadují po vás v centrech taky tento test?
Ahoj,
Budou chtít ten papír na rizika a údajně při vstupu mají měřit teplotu. Byla jsem v Gennetu naposled 18.2.na odběru vajíček. Zatím čekám na KET. Mám strašně málo svých vajicek:(.
@kveta112 a uz mas ket nejak domluveny nebo zatim ne? Co ti rekli?