IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
15.4.20 17:29

@katka-365 kafco jsem neresila jedno denne neuškodí ale jestli si to nemuzes odepřít jako ja tak si dej caro 😊 je to náhražka kafe a je to i zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
15.4.20 17:32

@Dysis1 to piju taky..kdyby mi rekl, kdyz prestanu, ze budu tehu..vysadim hned :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
15.4.20 17:33

@katka-365 určitě si nevycitej ze pijes kafco :) davala jsem si slabé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
15.4.20 17:36

@Dysis1 po transferu sem ho nepila asi tyden..ani nebyla chut..jak nepiju, tak si budu davat decku toho červeneho vína na sliznici a doufám, že pomuze, kdyz uz mi to nechutna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
15.4.20 17:54

@katka-365 ja jedla pred transferem a den po ananas :) taky dobry na uhnizdeni :) červené vino taky nemusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.4.20 07:18

Test

Tak sem opět nevydržela, zatím se ještě neraduji, uvidím jestli bude sílit, 5den po ket :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
16.4.20 08:06

@Stella15 ty jsi strelec :mrgreen: je taam, tak potichounku gratuluji a at sili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.4.20 08:29

@Kater90 noo uvidíme 🙂u syna sem takovyho ducha měla už 4.den, :oops: snad zesílí :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
16.4.20 10:05
@Stella15 píše:
Tak sem opět nevydržela, zatím se ještě neraduji, uvidím jestli bude sílit, 5den po ket :oops:

Krásná dálnice! Moc gratuluji.

• Citovat
  • Upravit
573
16.4.20 12:02

@Dysis1 Jak je to prosím s tím červeným vínem a ananasem? Ať pak vím? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.4.20 12:37

@peta19888 ja jsem vic pro ten ananas :lol: alkohol podle mého asi nic moc ale někomu to třeba pomohlo :lol: ja cervene ani nemam rada takze u me jasna volba radsi ty vitaminy :lol: jedla jsem ho dva dny pred et a den po et pak prej spis škodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.4.20 12:46

@peta19888 já vždy piju červený na sliznici týden před ket každý den tak decku a jim 4dny před ket ananas, hlavně ten stred, v kupovanym v plechovce nebývá, lepší čerstvý a v den ket ho jim :)!pak už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.4.20 15:49

Ahoj holky,
taky chtěla jsem se zeptat, jestli máte v této době zkušenosti s IVF CUBE. Máme vajíčka od dárkyně aměla jsem jít na transfer 21. března, ale 3 dny před transferem mě volalu z centra, že vše zadtavují a má vysadit léky.
Teď by mě začali na transfer přepravovat znovu, ale chtějí podepsat souhlas s riziky. V tom nevidím problém, ale navíc chtějí abych absolvovala CRP test na koronavirus a donesla potvrzení, že je negativní. Dívala jsem se na stránky odběrových center a tam nedoporučují, aby na test chodili lidi bez příznaků a výsledky většinou sdělují telefonicky.
Volala jsem to do centra a tam mě doporučili vzhledem mé „panické hrůze“ :roll: transfer oddálit.
Copak mám čas čekat až pomine koronavirus :roll:
Konzultovala jsem to i s jiným doktorem a taky si myslí, že test je nesmysl. Vždyť se můžu nakazit i v období mezi testem a transferem. :nevim:
Požadují po vás v centrech taky tento test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
16.4.20 16:16
@Jeřabina1 píše:
Ahoj holky,
taky chtěla jsem se zeptat, jestli máte v této době zkušenosti s IVF CUBE. Máme vajíčka od dárkyně aměla jsem jít na transfer 21. března, ale 3 dny před transferem mě volalu z centra, že vše zadtavují a má vysadit léky.
Teď by mě začali na transfer přepravovat znovu, ale chtějí podepsat souhlas s riziky. V tom nevidím problém, ale navíc chtějí abych absolvovala CRP test na koronavirus a donesla potvrzení, že je negativní. Dívala jsem se na stránky odběrových center a tam nedoporučují, aby na test chodili lidi bez příznaků a výsledky většinou sdělují telefonicky.
Volala jsem to do centra a tam mě doporučili vzhledem mé „panické hrůze“ :roll: transfer oddálit.
Copak mám čas čekat až pomine koronavirus :roll:
Konzultovala jsem to i s jiným doktorem a taky si myslí, že test je nesmysl. Vždyť se můžu nakazit i v období mezi testem a transferem. :nevim:
Požadují po vás v centrech taky tento test?

Ahoj,
Budou chtít ten papír na rizika a údajně při vstupu mají měřit teplotu. Byla jsem v Gennetu naposled 18.2.na odběru vajíček. Zatím čekám na KET. Mám strašně málo svých vajicek:(.

• Citovat
  • Upravit
2707
16.4.20 16:33

@kveta112 a uz mas ket nejak domluveny nebo zatim ne? Co ti rekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí