Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Asky tak když si zažila už neúspěch, tak to chápu a moc držím palce na zítra. Určitě dej vědět ![]()
@Klara0225 @HandulkaK Tak dnes jsem si už udělala test, neříkám ještě hop, je slabší, ale něco tam je.
uvidíme zda zesílí.
@Asky tak to je krásné ❤️️❤️️ moc moc gratuluji
ať teď hezky drobeček vydrží 😊 já mám dobrou zkušenost s testama dr Maxe a u mě kupovidu byly silnější testy odpoledne než ráno 😂 😂 Ty jo mám fakt radost z tvého testu ![]()
@Klara0225 kdybych měla ještě nějaký test, zkusím odpo.. ale byl tu jen jeden
tohle byl test livsane s nejvyšší citlivostí. Na zítra bych zkusila ještě jiný.. teď budu jak magor do krve hlídat ať nezmizí
![]()
@Asky taky to znám 😂 pořád jsem se na test chodila i dívat jestli mě nesali zrak 😂
@Klara0225 Ahoj, jasně, nedalo mi to.
testovala jsem ještě večer a dnes ráno
na zítra mám clearblue
budu to hlídat asi do toho 12.11 ![]()
Příspěvek upraven 30.10.20 v 19:48
@Asky hlavně, že tam ta druhá je ❤️️ se já si taky dělala testy i 2-3× za den abych se uklidnila 😂 takže teď mám v šuplíku hromadu pozitivních testu 😂
@Klara0225 je, dnes je i o něco výraznější
budu doufat, nechci aby se po 6ti letech opakoval neúspěchu.. ![]()
A chci se rovnou zeptat, kdy půjde vidět na utz srdeční odezva? Minule nám netlouklo, tak doufám.
@Asky já jsem byla na vložení 25.5. a 15.6. jsem byla na prvním utz a srdíčko už bylo a to jsem byla 5tt
@Klara0225 tyyyjo za 20 dní
tak snad už ho uvidíme, na utz budu 28 dní po vložení ![]()
@Asky jj tak to už může jít vidět 😊 mě doktorka říkala, že u mě to šlo vidět celkem brzo. Já měla i ze začátku vysokou hodnotu hcg z krve, tak jsem měla asi nějakého rychlíka v bříšku 😂
@Klara0225 já ti tak přeji aby v lednu tam byl další prcek a držel se „zuby, nechty“ ![]()
Netušíš jaké mám obavy z toho všeho..
@Asky děkuji moc ❤️️ věř mi, že úplně přesně vím jaké máš obavy. Mě se hned po tom 5tt udělal hematom a krvacela a spinila jsem s malyma prestavkama až do toho 21tt. Takže jsem celou dobu byla ve strachu a lítala furt k doktorovi a na pohotovosti 🤦♀️