Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
25.2.21 20:11

@ButerflyP ahoj, ja vcera pichla ovitrelle a odedneska beru utrogestan. KET mam v utery ve 12:00 :lol: uz se na to moc tesim, personal je tam moc milej. Na pokoji lezim hodinu sama s prdeli nahore :mrgreen: nabizeji mi neco k piti, televizi, cteni :lol: pro me luxus :mrgreen: a paradni odpocinek od sestilete cacorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.2.21 06:48
@Antiel píše:
@ButerflyP ahoj, ja vcera pichla ovitrelle a odedneska beru utrogestan. KET mam v utery ve 12:00 :lol: uz se na to moc tesim, personal je tam moc milej. Na pokoji lezim hodinu sama s prdeli nahore :mrgreen: nabizeji mi neco k piti, televizi, cteni :lol: pro me luxus :mrgreen: a paradni odpocinek od sestilete cacorky

Je ty se mas, ze uz mas doma sestiletou cacorku, tak at si odneses v utery sourozence, je super ze budeme moct cekat temer spolu, u nas se lezi dve hodiny take s polohovanim panve nahoru :wink:
A stacionar maji tez zarizeny jako nadstandarty v nemocnici. Kam chodis? Ja do Natalartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.2.21 07:14

@ButerflyP táhne mi na 39 a říkali mi úplně to samé :wink: asi na tom něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.2.21 09:31

@ButerflyP Sanus Hradec Kralove
Ano, mas pravdu, je to proste nadstandart :lol: staraji se o tebe jako o kralovnu.
Nekdy si rikam, aby taky ne, kdyz to stoji takovej penez, ale co pro ty nase milacky neudelat, kdyz to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.3.21 17:03

@Antiel

Ahoj, tak jak ti dnes dopadl KET?? Mas zavedena 2embryjka a uz se jim u tebe v pelisku libi?

Ja jeste musim pockat na sampiona do ctvrtka a snad uz si vybojuje mistecko jak ve mne tak na svete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.3.21 20:19

@ButerflyP Ahoj, ano zlatíčka mám u sebe. Jedno je 6 denní a druhé 5 denní, tak jsem na to zvědavá, zda se udrží. Stále přemýšlím, jestli pak testovat a nebo to vydržet do odběru krve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.3.21 09:12

Ahoj, holky měla bych dotaz na Vás.. mám hormon AMH 1,49 a chtěli bychom jít na druhé IVF…
kolik mate vy?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.3.21 13:05

Ahoj holky po KET,

Jak se mate? A citite? Je tu nektera ktera uz testuje?

Me zatim bohuzel nic neni po ET ktere skoncilo biochemickym me bolela prsa, tentokrat ani to, ale treba je to tim ze nemam v sobe tolik hormonu jako pri ivf.

Jinak to lezeni moc nedavam, takze chodim po byte 2+kk a snazim se tu nachodit alespon 2km, kdyz uz jsem na te PN a nikam nemuzu.

Vsem kdo pujdou na KET tento tyden posilam energii at se Vam v brisku zavrtaji zlaticka.

A jestli je tu i nekdo koho uz ceka vysledek z krve hcg, tak se nezapomente ohlasit s vysledky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí