IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
14.10.15 18:45

Holky jestli to výjde a to máme před 1 IVF :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.10.15 19:14

@nikinka 123 teda jako, že jsi se před stimulaci a tím vším zkusila udělat test a tam duch :-) jinak já ho vidím :-) je teda velmi slabej ale je tam :-) tak teda to by jsi měla super kdyby to vyšlo zkus ještě testnout třeba zítra ráno to by to mohlo být možná lépe vidět pokud je tento test dělaný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 19:29
@heve píše:
@nikinka 123 teda jako, že jsi se před stimulaci a tím vším zkusila udělat test a tam duch :-) jinak já ho vidím :-) je teda velmi slabej ale je tam :-) tak teda to by jsi měla super kdyby to vyšlo zkus ještě testnout třeba zítra ráno to by to mohlo být možná lépe vidět pokud je tento test dělaný večer :-)

jo jo ja vím je tam, no moc bych byla rada :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.10.15 19:58

@nikinka 123 absolutne nechapu jak si muzes delat tehu test kdyz stimulujes ba ivf… prece musis mit po menzes, po kontrolnim utz a pak stimulace, jak by jsi mohla byt tehotna???Promin, urco bych ti to prala jen me to hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:06
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 absolutne nechapu jak si muzes delat tehu test kdyz stimulujes ba ivf… prece musis mit po menzes, po kontrolnim utz a pak stimulace, jak by jsi mohla byt tehotna???Promin, urco bych ti to prala jen me to hlava nebere…

nevím možný to je tak těhotenský test ukazuje dve carky tot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
@Bettynka22 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
@Bettynka22 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:09

Totiž synarel nedělá falešné pozitivní těhotenství doktor mi to řekl no nejak se to stát muselo no a z legrace jsem si ho večer jeste k tomu udelala a jde to videt jsou tam dvě a jestli tam bude rano to samé tak půjdu na krev k doktorovi tady u nás a budu na 100 ˇ% vedet :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:10

No měla bych velmi veliké stetsi tolik penez usetrenych a jeste k tomu zcela prirozeně to jsme chteli tak fakt bynám to vyslo ted jeste bez te bolesti no to se opravdu obejdu :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.10.15 20:12

Ty jsi nemela menzes nez jsi zacla stimulovat? Myslis ze by ti stimulace nemohla uzkodit? uz sest dni stimulujes…to prece neni mozny, v tehotenstvi prece k ovulaci nedochazi… :think: takat ti to klapne…i kdyz pro me v hlave je to porad neuveritelny ale zazrajy se deji… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:13

Doktor mi říkal tehdy na tom ultzvuku ze mi neroste jeden folikul zastavil se prej a meri 15 mm ja rikam ze to je prej cysta a ja rikam zadnou cystu jsem nikdy nemela on rika no ano nemela jste jenže bybla jste tady pred 2 dny a folik je uplne stejnyani o trosku nepovirostl a nevím ja jim nerozumim nejsem doktor kazdopadne rano jak bych mela to same ranni moc by mela byt lepsí jestli ano nebo ne k pujdu na krev a tam mi rekne uz na sto procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:14
@Bettynka22 píše:
Ty jsi nemela menzes nez jsi zacla stimulovat? Myslis ze by ti stimulace nemohla uzkodit? uz sest dni stimulujes…to prece neni mozny, v tehotenstvi prece k ovulaci nedochazi… :think: takat ti to klapne…i kdyz pro me v hlave je to porad neuveritelny ale zazrajy se deji… ;)

ne ne nevím jak já ale v malych opravdu malých případech zenska nektera otehotní jenom při ms jiný den ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:14

A co si pamatuji vzdycky se rikalo ze si mame davat pozor tesne pred ms a tesne po ms a v prubehu ms vubec :roll: 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:16
@Bettynka22 píše:
Ty jsi nemela menzes nez jsi zacla stimulovat? Myslis ze by ti stimulace nemohla uzkodit? uz sest dni stimulujes…to prece neni mozny, v tehotenstvi prece k ovulaci nedochazi… :think: takat ti to klapne…i kdyz pro me v hlave je to porad neuveritelny ale zazrajy se deji… ;)

ne ted jsem cetla ne nemuze jeste ma se vynechat pokud na teh. testu proukaze tehotenství vynechat nebrat já to stejně ale vzala nejsem si jistá a nechci se toho vzdát protoze co mi bylo receno to delam je pravda od ms mam hnedoy vytok kazdy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:17

Nevim co to mam ale mam to taky jsem jeste nezazila :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.