Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@muslik tak to je fajn, držím palce při čekání, ať se pekne drží ![]()
@EvickaEva já do Sanusu
Ahojte holky, tak jdu z kontroly. Folikuly rostou, krev zavolaji ve 13.00 Ale nasla mi tam 3 myomy. Jsem zvedava co z toho. Rikala, ze na tehotenstvi to nema vliv. Jinak v noci jsem blbe spala a ted jak vidim, ze tam neco roste tak me to potesilo. ![]()
Mě hlášení z kontroly - 8.den od začátku pichani Gonalu 6 folikulu do 15mm. Tak mi ještě pripichli Luveris a zítra znovu na kontrolu. Samozrejme mě dr uklidňuje ze lepší min a kvalitnější, ale… Kdy bude OPU je mi zátim záhadou, navíc dr říkal, ze tam o víkendu není, tak nevím, jestli OPU dělají stejní nebo jiní.
@Alice 20tiprocentní ja mela minule pouze 2 a OPU bylo asi 18tý den. Ale co jsem vycetla nejdriv by se melo tak 13 ty den… U nas teda jsou i o vikendu a toci se tam dva doktori a jedna doktorka. Uvidis. A 6 je pekne cislo… A budou to topovky
![]()
@EvickaEva zajímave. Dik za podporu. A muzu se zeptat, proč se první IVF nevydarilo?
Ahoj holky. Take se hlasim po kontrole. Tak nakonec ns levem vajecniku 8 folikulu a na pravem 12. Nejvetsi ma 19 mm. Odber me ceka v pondeli v 8:00.
@Alice 20tiprocentní po dvou dnech to ukocily..jedno pra abnormLni vyvoj a druhe nic. To, ze se nedostanu ani k et me ani ve snu nenapadlo.
@EvickaEva tak já mám asi 6 na jednom a 6 na druhým. V pondělí další kontrola. Moje doktorka má dovolenou už druhý týden tak jsem taková rozhozena
@Renata1991 Jee, tak to je hezké, to mas dobrou situaci, tak jen předcházet OHSS, když jich tam je tolik.
@Renata1991 mooc pekny pocet
Ale pozor na ten Hyperstimulak, ja mela to same a mela jsem nabeh a musela jsem to rozhanet
Doktor me strasil, ze se mi to po transferu muze vratit, zatim nic ale jsem jen 4.den po, piju jako duha a jim vsechny bilkoviny sveta a picham injekce na redeni krve a zatim dobre 😂
@Renata1991 tak to nevim, ale myslim, ze ti je asi vsechny odsat museji aby se ti zase pomalu mohli zmensovat ty vajecniky ![]()
Odsavaji vsechny vetsi veliklsti, male drobne nechavaji. Je to pry nebezpecne pri odsati.. To mi rekli v car.