Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky u mě to vypadá, že je vše na správné cestě.
HCG roste a žloutkový váček je vidět. Vím, že je to teprve na začátku cesty, ale dalo mi to hodně naděje. Ten největší stres ze mě opadl, tak snad bude příští Vánoce s námi mimi. ![]()
@Nienor1 píše: Více
Potichoučku gratuluji a přeji, ať to tak hezky pokračuje dál ![]()
Ahoj holky, tak mám za sebou první kontrolu po transferu a embryo má už srdeční akci! Dokonce doktora říkala, že jde o silné srdíčko
. Minule byla mnohem pesimističtejší, že to nemusí dobře dopadnout (neřekla tehdy proč) a taky to nedopadlo.
Anonymní s HCG 14 dní po transferu 750. Bála jsem se, že je to málo, snad budeme zdárně pokračovat.
@Nienor1
A ty už jsi měla ofiko ultrazvuk na klinice? Nebo to je z té pohotovosti, že něco viděli? já totiž byla 18.11. na transferu a ultrazvuk mám až příští týden ![]()
@Lucky88 Ofiko tam jedu až v pátek.
Ale minulou sobotu jsem jela na pohotovost a od té doby si mě zvou na kontrolu, kde naberou hCG a udělají ultrazvuk. Na kontrole jsem byla dneska a pak jedu v pátek do caru.
@Nienor1
No tak to je super ale, že takto brzy už víš, že je tam kde má být ![]()
@Nienor1 Já šla až po měsíci od transferu. Držím palce, ať už na pohotovost nemusíš a vše je v pořádku.
@Nienor1 píše: Více
Můžu se zeptat jaká to je pohotovost, přijde mi to jako naprosto skvělý přístup a asi první takový o kterém čtu. Většinou čtu samé, že jsou skoro nebo úplně zlí a pomalu ženě vynadají co tam dělá, že je to buď a nebo. Tak mě teď potěšilo, že někde to jde i lidsky 😊
@Luci377 Díky moc! Po minulém neúspěchu bylo těžké se oklepat, tak snad už teď bude vše dobré.
Tobě držím palce, abys mohla na transfer. A byl hlavně úspěšný! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.