IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.12.25 20:44
@Anonymní píše: Více

A ten test na progesteron CAR sam nabizel, a nebo si se musela „ptat“?
Do jakeho Car chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 21:59
@Kulihrášek127 píše: Více
🦋
Ahoj docházíme do Reprofitu.
Odběry dělají automaticky sami a nic jsme za ně nikdy nahradili na vlastní náklady. Jsem s péčí spokojená a přijdou mi docela pečlivě připraveni. Nikdy se nám nestalo že bychom si museli něco vyžadovat. Naopak sami navrhuji možnosti. Měla jsem dotazy a vždy mi dokázali dát odpovědi srozumitelné. Přijde mi tam i dost empatie vzhledem k tomu co už máme v naší cestě za sebou. Paní doktorka to řekla hezky když to nejde dveřmi půjdu oknem. Když to nepůjde oknem najdu cestu komínem. :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
217
18.12.25 07:50

Tak děvčátka, máme konec roku před sebou a já vzpomínám, jako by to bylo včera, co jsem 3.ledna kývla na další ( třetí) pokus, že pokud nevejde ani ten, tak už končíme. Je mi 28 let, manželovi rovněž a příčina mé neplodnosti je dosud neznámá, že prý "vlivem prvního porodu se něco změnilo a prostě to nejde ". Sedm let snahy, nejmladší možná pacientka našeho CARu. Poslední pokus, strach z biochemického, komplikace v těhotenství, ta nejistota zdárného konce, nechtít se radovat, protože co kdyby… Všechny to známe❤️
Dnes vedle mě spinká nádherný, zdravý a statný chlapeček. Přeji všem, aby svou snahu nevzdávaly, aby se brzy dočkaly svých vysněných dvou čárek a především, aby miminka byla zdravá, protože nic není důležitějšího :hug:
Ze skupinky neodcházím, protože mě moc těší sledovat úspěchy jiných žen a ráda podpořím ty, které na svůj úspěch ještě čekají.
Posílám sílu, lásku a mnoho štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.12.25 08:01

@Detatkocislodve pamatuju si te, kdyz jsi dávala pozitivní testy, to to uteklo :srdce: moc gratuluji a přeji malému hodně zdraví a štěstí do života 🍀 Ja tu v lednu byla taky a měla jsem neúspěšný KET, vyšel až ten teď v říjnu 🙏🏼 29.12. mam 1 screening, tak snad bude vše v pořádku 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
18.12.25 08:12

@Jane486 Na těhotných a na dětech je vidět, jak ten čas letí :oops: Tak ty jsi se nakonec přece jenom také dočkala :srdce: Přeji Ti, ať je vše v pořádku, maličké se má jenom dobře a vše jde tak, jak si přeješ 🍀 Dej vědět, až to budete mít za sebou, těším se! :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.12.25 10:12
@Jane486 píše: Více

Ja mam od pondeli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.12.25 10:14
@Luci377 píše: Více

Lepím každý den a žádné velké zlepšení 😀 😅 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.12.25 10:17

@Nikolla96 no ja uz dneska 60 den 🙈 ale jsem ve 12tt, tak uz asi budu vysazovat 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
18.12.25 10:33

Holky, měly jste někdo Zoladex?
Píchali mi ho minulý pátek a teda dost mi to nakopává zadek. Jsem tak neskutečně unavená, že to fakt není možný. I když spím dost, tak do hodiny po probuzení jsem zralá na to si jít zase lehnout, fakt brutus. Ale asi bych si měla zvykat, očekávám že kdyby se zadařilo, tak v těhotenství to bude obdobné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.12.25 11:56

@Detatkocislodve Tohle se čte krásně, děkuji za tak pozitivní příspěvek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
18.12.25 11:58

@Detatkocislodve to je krásný :srdce: moc děkujeme za podporu :hug: a gratuluji k miminku, přeju hodně zdravíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
18.12.25 11:58

@Nikolla96 já včera večer nalepila a dneska lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.12.25 11:59

@Gracetheworld Ta únava je zničující. Já to mám asi především z utrogestanu + zdařilé těhotenství. Akorát sedím na gauči a zjišťuji, že mi nejvíce chybí energy drinky. :D Jako bývalá sportovkyně jsem na tom ujížděla. Stačila plechovka a byla jsem čilá. Teď umím jen sedět na gauči a čumět. :lol: Bohužel zatím nemám žádný tip na boj s únavou. Kdyby někdo měl, sem s ním prosím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.12.25 12:59
@Jane486 píše: Více

U nás když to vyjde, tak ho mam taky až do 12tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.12.25 13:37

@Nikolla96 ale je to vlastně to nejmenší, co můžeme udělat 🙏🏼 držím moc pěsti ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.