Já vs. švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
16.8.12 12:46
@Petra2829 píše:
@Yellow submarine Já bych tě chtěla za švagrovou. Jsi fajn ženská dle toho co píšeš. a nad ní se povznes.Ono s tím nic jiného neuděláš.. :kytka:

Taky se přidávám, takovou švagrovou bych chtěla i já :-) (Moje je sice starší než já, ale velmi arogantní a svérázná. Na děti ale kouká s téměř odporem a na mě s manželem s pohrdáním, že jsme magoři, co čekají miminko v tomhle věku (oba 24let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.8.12 12:47

Měla jsem podobnou kamarádku..a taky jsem řešila každou prkotinu, co mi řekla, co naznačila..věčně kritizovala, věčně bylo všechno špatně, všechno jsem měla udělat jinak a podle ní… :cert: na narozeniny a vánoce jsem vymýšlela originální dárky, vždy když měla dojet plánovala jsem výlety..jen abych v jejích očích vypadala dobře.. a ona stejně jen kritizovala, ale tak zaobaleně - „já jediná vím, co je pro tebe nejlepší“..„ty si jako moje mladší sestra, musím ti radit“..a podobně :evil: Po hooodně dlouhé době jsem konečně zjistila, že ten „problém“ má ona, ne já! že to je ona, kdo se zaměřuje na životy jiných, protože sama v sobě se nevyzná, je věčně nespokojená, nevyrovnaná a tak i kritická. A prostě jsem ji přestala řešit.. Kontakt s ní jsem naprosto omezila a můj život je jen krásnější :-)
Když ti švagrová vadí, tak za ní přece nemusíš jezdit patnáctkrát do roka, ne? Omezila bych styky jen na vánoční návštěvu a nenechala bych se rozhodit jejíma blbýma kecama 8) Ty máš svůj život, svoji rodinu a si spokojený člověk, tak se nenech „vysávat“ takovou megerou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
16.8.12 12:47

Já si myslím, že se jí moc vnucuješ. Proč by jsi jí měla dávat slevy, kód na internet. Kdyby to byla tvá sestra nic neřeknu, ale takhle. Když vidíš, že se ona k tobě nemá tak se na ni vykašli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tini
16.8.12 12:51

Ja te taky chci za svagrovou;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.12 12:51

Když jedem k babičce, dojde, neteř, švagr (manželův bratr) a ona nikdy. A naše malá jak je zvyklá, že když je někde strejda, je i teta, tak se začíná ptát. Evidentně to trápí i babičku, jenže na jednu stranu si na ni stěžuje a na druhou jí leze do zadku, jakmile potřebuje, babička zajistí, pohlídá, doveze…
Kamarádek mám dost a mrzí mě to i proto, že u nás v rodině spolu vždy všichni super vycházeli a pořád se rádi společně setkáváme. a tohle mi nějak hlava nebere…
Nevyhledávám konflikty, problémy, nepotřebuju se s někým dohadovat
A Yellow submarine bych klidně za švagrovou adoptovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
2693
16.8.12 12:56

Anonymní to chápu. Švagrová i švagr se chovají slušně, i já k nim, jen jsme prostě každý jiná krevní skupina, nedovedu si představit, že bych s nima šla do hospody nebo strávila společně víkend natož třeba dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.8.12 12:57

Ty jo, ta tvoje švagrová je teda pěknej magor 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
16.8.12 13:05

Já mám švagrovou ještě horší :cert: to by se tu ani nevlezlo…vydělává několik tisíc eur měsíčně, ale nám závidí i nos mezi očima :mrgreen: taky mi naslibovala jak mi dá věci na malou a od té doby co se narodila, tak tu ještě ani nebyla..viděli jsme se naposledy před mojím porodem. Já být tebou, tak se jí prostě tak nevnucuju…určitě jí nic nenabízím…nějaké slevy nebo tak. Takové lidi znám…nic nepochválí, jen kritizujou…je to hrozné, že má někdo vůbec takovou povahu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Yellow submarine
16.8.12 13:06

Ale zase abych z ní neudělala úplnou semetriku. Máme podobné koníčky a umíme si o nich dlouze a pěkně pokecat. Bohužel většinou, když je dlouho pěkně, příjde blesk z čistého nebe a jsem zpátky v realitě.

• Citovat
  • Upravit
Yellow submarine
16.8.12 13:09

No, už se jí vnucovat nebudu.
Ale mrzí mě, že se někdy úplně cizí lidé chovají líp než vlastní rodina.

• Citovat
  • Upravit
7907
16.8.12 13:14

@Nikca_Ko to je asi fakt hráblá :mrgreen: budu ti dělat švagrovou chceš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
16.8.12 13:15

Taky mám okolo sebe takové „kamarádky“, které se ozvou, jen když potřebují. Když jsem je potřebovala já, nebyly tu. :nevim: Já bych se na ni vykašlala, nic bych jí nedávala, ani bych se jí neptala, co chce koupit. A už vůbec bych se nebála říct svůj názor. A buď ráda, že bydlí tak daleko. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Yellow submarine
16.8.12 13:17
@Petra2829 píše:
@Nikca_Ko to je asi fakt hráblá :mrgreen: budu ti dělat švagrovou chceš? :mrgreen:

Můžeme založit multišvagrovství :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
656
16.8.12 13:30

:lol: Možná je na čase pochopit, že Tě prostě v lásce nemá, (je sobecká a závistivá). Nic jí nenabízej, pokud to Tvůj manžel zvládne, tak k nim jezděte omezeně. Holt je fakt, že příbuzný si člověk nevybírá :zed:, kamarádky ano :hug:. Neřeš to, budeš mít klidnější život. Přeji hodně štěstí v životě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
16.8.12 13:53

Já mám doma úplně to samé jen s tím rozdílem, že se do toho ještě montuje tchýně a ona je jení oblíbenec, mě jen využít a pomluvit :palec: i když mě to mrzelo, i kvůli mužovi, protože má skvělý vztah s jeho bráchou, tak jsem se naučila ji ignorovat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí