Já vs. švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MishaSAD
16.8.12 13:54
@Mišuna píše:
P. S. tebe bych jak švagrovku brala :lol: mám spoustu věcí po klukovi a nemám je komu dát a nejsou děravé a seprané :lol:

My jsme teďka s holkama z mimi cvičení posílaly balík oblečení apotřeb do jednoho azylového domu pro těhotné maminky. Kdybys měla zájem, napiš, pošlu ti do SZ odkaz.

• Citovat
  • Upravit
7907
16.8.12 13:54

@Yellow submarine :mrgreen: :mrgreen: tak jo.To nezní špatně. Začít můžeš tím,.jaký je ten časopis. Manžel ho chce také předplatit já jsem skeptik.Je to fakt tak dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.8.12 13:56

@MishaSAD nebo pošli fotečky a třeba i něco koupím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
16.8.12 14:00

@Yellow submarine
s tím jménem to zažila i moje sestra…Jak se jmenuje tvůj chlapeček? Má sestra si vzala chlapa co má 3 sestry…takže má 3 švagrovky a jedna lepší jak druhá. A právě když vybíraly jméno pro malého, taky se jim do toho montovaly, smály se, vymýšlely schválně hnusné přezdívky na jména co se sestře líbily a hlásaly že tak debilně mu říkat nebudou atd…No taky měla docela boj.

• Citovat
  • Upravit
Lilemonka
16.8.12 14:01

Já bych ji rovnou zastřelila :cert: Měla jsem podobnou švagrovou, naštěstí už je to ex-švagrová :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
16.8.12 14:07

Nečetla jsem odpovědi, jen tvůj příspěvek, tak nevím, zda se nebudu opakovat. Jsi velmi slušná, nekonfliktní a hodná osoba. Švagrová z nějakého důvodu žárlí neo závidí, ale to je její problém, ty to stejně nevyřešíš. Gratuluju, že muž stojí při tobě, máš vlastně vyhráno!!! Vybodni se na ní, chovej se k ní slušně, ale jinak nazdar. :pankac: Diskuzemi s ní evidentně ničeho nedosáhneš a ona si stejně vždycky něco najde. Šetři si přívětivost na lidi, co za to stojí a pozdravuj svýho chlapa a syna s „děsným“ jménem :mrgreen: (ftip, samozřejmě). Apropos- zajímalo by mě, jak se jmenuje, že jí to tak dráždí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.8.12 14:08

Ahoj příspěvky ostatních jsem jen tak prolétla tak snad se nebudu opakovat.
ALE už jí nic nenabízej, stejně nemá zájem a nikdy ti to neoplatí ani dobrým slovem ani skutkem takže za mě prď na ní.
Jinak já jsem byla taky taková, schopná pomoct, poradit kde co nebo sehnat. Protože se to u nás v rodině tak dělalo. Někdo měl problém a ostatní mu pomohli. (Ehm pomáháme si i bez problému, víte jak to myslím 8) )
Jednou můj muž boural a naši, tehdá ještě pro něj téměř cizí lidé mu půjčili auto aby mohl jezdit do práce, jeho vlastní máma byť to má do práce 15minut volným krokem trempa se na něj z vysoka vybodla.. Příbuzní mu vynadali že se s nima nevídá(-me, více méně moje chyba že se odstěhovat že?!) ale když přijedou do vedlejší vsi tak nedají vědět že tam vůbec jsou. Tak telepat nejsem abych věděla co zrovna kdo kde chystá.. a mohla bych pokračovat. Ze začátku mě tohle vytáčelo, že u nás se pomáhá a jinde se akorát tak každej zašklebí, ale příbuzný si holt nevybereš a než abych se na ně šklebila i já radši je mi to volný ALE ode mne ať pomoc taky nečekaj leda by si o to řekli přímo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.8.12 14:11

Jinak já mám dva zadané bráchy a manžel je z osmi dětí, takže o švagry a švagrové nemám nouzi :mrgreen: Navíc máme miliony známých a kamarádů taky hodně. Dcera se jmenuje Berta, jenoom málokomu se to líbí, ale aby někdo vysloveně prznil její jméno hnusnými přezdívkami nebo prohlašoval, že jí tak říkat nebude, to teda fakt ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellow submarine
16.8.12 14:17

Máme malého Damiána.
Ano, není to Honzík, Kubík ani Tomášek, ale jak říká moje věčně šťouravá babička (šťourá pořád a do všeho), jméno dítěte je záležitost pouze rodičů a nikdo by neměl mít odvahu se stavět proti jejich rozhodnutí.
Nejlepší bylo, že jsme jméno s manželem vybírali společně, ale časem dokázala švagrové mého muže přesvěčit, že jsem to jméno chtěla jen já a on s tím jakože souhlasil. Tročku jsem mu pomohla si vzpomenout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Yellow submarine
16.8.12 14:18
@kinley píše:
@Yellow submarine
s tím jménem to zažila i moje sestra…Jak se jmenuje tvůj chlapeček? Má sestra si vzala chlapa co má 3 sestry…takže má 3 švagrovky a jedna lepší jak druhá. A právě když vybíraly jméno pro malého, taky se jim do toho montovaly, smály se, vymýšlely schválně hnusné přezdívky na jména co se sestře líbily a hlásaly že tak debilně mu říkat nebudou atd…No taky měla docela boj.

No, úplně jak u nás - do puntíku.

• Citovat
  • Upravit
2616
16.8.12 14:21

Damián je moc hezký jméno :kytka: A i kdyby se nikomu na světě nelíbilo, důležité je, že vám jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.8.12 17:11

@Yellow submarine @Petra2829 Holky beru vás :lol: Nesplašíme někde ještě nějakou bezva tchýni? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.8.12 17:16
@Yellow submarine píše:
Máme malého Damiána.
Ano, není to Honzík, Kubík ani Tomášek, ale jak říká moje věčně šťouravá babička (šťourá pořád a do všeho), jméno dítěte je záležitost pouze rodičů a nikdo by neměl mít odvahu se stavět proti jejich rozhodnutí.
Nejlepší bylo, že jsme jméno s manželem vybírali společně, ale časem dokázala švagrové mého muže přesvěčit, že jsem to jméno chtěla jen já a on s tím jakože souhlasil. Tročku jsem mu pomohla si vzpomenout :mrgreen:

Počkej, a Damián má být hnusné jméno? Není úplně obvyklé, ale aspoň jich nebude ve třídě pět, jako jiných jmen, která jsou vždy danou éru v kurzu nejvíc :zed: Za mě Damián :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.8.12 17:24

Já mám to samé, nevím, jaká jsem já naopak švagrová, třeba taky na mě nadává :mrgreen: což věřím, ale to co popisuješ jsem zažila sama..
Přestalo to, až jsem se pořádně ohradila.. už mi to lezlo na nervy a pak jsem nad tím pořád dumala, když mi před všemi na návštěvě řekla, že malý tea toto už umět má, to musí jíst, proč mu to nedávám, že mu to chybí, atd. atd.
Já jsem ni nikdy neřekla, že něco se mi nelíbí, má hnusného, atd. ona ano.. prostě je to v lidech.. je to i o tom, že si rádi rýpnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.8.12 17:26
@Yellow submarine píše:
Ale zase abych z ní neudělala úplnou semetriku. Máme podobné koníčky a umíme si o nich dlouze a pěkně pokecat. Bohužel většinou, když je dlouho pěkně, příjde blesk z čistého nebe a jsem zpátky v realitě.

Chápu, nikdy není všechno jen černé nebo bílé. Prostě si z vašeho vztahu vezmi jen to, co je ti příjemné - tj. popovídání o podobných zálibách. Vše ostatní (nabídky slev, apod.) bych okamžitě zrušila, protože švagrová to patřičně neocení a ty jsi z toho pak akorát zklamaná, což si při své nekonečné ochotě vůbec nezasloužíš. Přála bych si v okolí víc takových lidí jako jsi ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí