Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to nepříjemné, sama bych byla vytocená, zkus tohle, mám s tím výborné zkušenosti, netýká se to jen psích, ale vyčistila jsem tím pozvracene auto od dítěte! Odstranis nejen zápach, ale i skvrnu.
S cenou za vyčištění by ses myslím měla vejít do tisícovky. Co se týče placení, pokud by mi to ta osoba sama nenabídla, což považuju za slušnost, která by měla přijít automaticky, asi bych si pomyslela cosi o jejím vychování a nepokoušela se to z ní dostat, sama vidíš, že pokud někomu připadá takový chování normální, tak se nad sebou nezamyslí ani po vašem upozornění, že to teda rozhodně ok není. Ale měla by to u mě schované…
@garda píše:
Je to nepříjemné, sama bych byla vytocená, zkus tohle, mám s tím výborné zkušenosti, netýká se to jen psích, ale vyčistila jsem tím pozvracene auto od dítěte! Odstranis nejen zápach, ale i skvrnu.
Díky moc za tip, pes nám blije. v autě. chudak…
Priste bez k ni na navstevu se psem a nech ho neco obechcat. To se prece taky muze stat, je to jen zvire a nema rozum, ne?
pak postupuj stejne jako ona.
Nehorázné jednání, já bych se hanbou propadla, kdybych odmítla zaplatit škodu, kterou bych způsobila. Důrazně bych trvala na náhradě škody, za to je odpovědná švagrová. A s láskou k dětem tohle fakt nemá co dělat, tohle je o nezodpovědnosti švagrové a taky by mi setsakra vadilo, kdyby mi svou nezodpovědností zničila gauč.
Jedna věc je, že nehody se stávají. Ovšem její postoj je na facku. V téhle situaci bych nechala odborně vyčistit gauč, pro klid v rodině bych se nehandrkovala o náhradu škody, moje vstřícnost by významně ochladla a měla by to u mě pěkně nastřádané.