Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cmochy píše: Řekla bych, že sám cítí, že tě má jistou. Ví, že ty to neukončíš… tak nemá důvod pospíchat s rozhodováním. Rozhodne se až ve chvíli kdy TY řekneš: „Já tě nepotřebuju, zvládnu to i bez tebe“
dle mé zkušenosti to taky může skončit tak, že tu větu: „Já tě nepotřebuju, zvládnu to i bez tebe“ řekne milenka a on se tím logicky rozhoupe směrem k ní a manželství ukončí
„vyhraje“ ta, která ho nepotřebuje, je to paradox, ale tak to chodí… ale tedy to vyhraje jsem napsala v uvozovkách, protože co tak pozoruju, tak nakonec je vysmátá ta manželka a milenka „vyhrála“ tenhle slabý typ muže, co se neumí rozhodnout a co tzv. nemá koule
@Petramatka píše:
dle mé zkušenosti to taky může skončit tak, že tu větu: „Já tě nepotřebuju, zvládnu to i bez tebe“ řekne milenka a on se tím logicky rozhoupe směrem k ní a manželství ukončí„vyhraje“ ta, která ho nepotřebuje, je to paradox, ale tak to chodí… ale tedy to vyhraje jsem napsala v uvozovkách, protože co tak pozoruju, tak nakonec je vysmátá ta manželka a milenka „vyhrála“ tenhle slabý typ muže, co se neumí rozhodnout a co tzv. nemá koule
Přesně ![]()