Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@madanga píše:
naprostý souhlas..žena ukáže víc co cítí a chlap hned couve a říká věty typu -jsme si řekly že budem jen kamarádi..muži se bojí lásky??To snad ne? takový pááánii tvorstvaáá
no u mně to bylo jinak… vše super a pak najednou neví co se sním děje a chce zůstat sám ![]()
Venetia píše:
I to zkoušení začas omrzí… je to o ničem
Tak máš dvě možnosti, buď uděláš kompromis a budeš s někým, kdo ti aspoň nevadí nebo počkáš na to ho pravýho a budeš doufat že ho potkáš.
Záleží na štěstí, u někoho je to hned, u někoho to trvá a někdo třeba může hledat celý život.
![]()
@Heineken píše:
Tak na takovém vztahu neporačuj, já jsem vlastně vždyky dřív nebo později vycouval, když to nebylo ono, když jsem třeba cítil tu nejistotu.![]()
Taky mi to právě přišlo asi dětinské, ono v určitém věku třeba v pubertě se to dá možná tolerovat, ale u dospělého člověka to nepůsobí dobře když jakoby neví co chce.![]()
Je to těžké v tom nepokračovat. Mám v tom srdce, city a naději, víru. Ačkoliv se to zdá že si protiřečím..jinak je to úžasný chlap..nenechal mě na holičkách když jsem potřebovala pomoc, myslím psychickou..nikdo jiný tolik nepomohl..a viděl jsi jeho duši? Zááříí… ![]()
Venetia píše:
taky jsem to zažila, bylo to prostě něco úžasného, bohužel to trvalo jen dva měsíceAle latka je hrozně vysoko
Tak tu vysokou laťku si uvědomuju i já, ono to zatím vypadá na doživotí, ale pokud by to nedopadlo, tak já už teď vím, že druhou takovou nenajdu.
madanga píše:
naprostý souhlas..žena ukáže víc co cítí a chlap hned couve a říká věty typu -jsme si řekly že budem jen kamarádi..muži se bojí lásky??To snad ne? takový pááánii tvorstvaáá
Láska je neuvěřitelně krásná věc, té se může bát jen idiot.
@Venetia píše:
no u mně to bylo jinak… vše super a pak najednou neví co se sním děje a chce zůstat sám
aha..taky jedn z tch horších variant..vše dobrý a pak si uvědomí, že vlastně chce být sám..a co máš pak jako dělat, když ani nevíš proč, že?
madanga píše:
Je to těžké v tom nepokračovat. Mám v tom srdce, city a naději, víru. Ačkoliv se to zdá že si protiřečím..jinak je to úžasný chlap..nenechal mě na holičkách když jsem potřebovala pomoc, myslím psychickou..nikdo jiný tolik nepomohl..a viděl jsi jeho duši? Zááříí…
Hlavně neber vztah jako sociální službu, jinak se z toho za pár let poděláš.
Je to cesta do pekel, sám to mám vyzkoušené.
@Heineken píše:
Tak máš dvě možnosti, buď uděláš kompromis a budeš s někým, kdo ti aspoň nevadí nebo počkáš na to ho pravýho a budeš doufat že ho potkáš.
Záleží na štěstí, u někoho je to hned, u někoho to trvá a někdo třeba může hledat celý život.![]()
jj, přesně tak
@madanga píše:
aha..taky jedn z tch horších variant..vše dobrý a pak si uvědomí, že vlastně chce být sám..a co máš pak jako dělat, když ani nevíš proč, že?
přesně tak, ani to nedokáže pořádně ukončit
@Heineken píše:
Hlavně neber vztah jako sociální službu, jinak se z toho za pár let poděláš.
Je to cesta do pekel, sám to mám vyzkoušené.
No myslím, že jsem už teď z toho podělaná..
ale je to i o něčem jiném..člověk by řekl, že máme vztah..znám jeho rodinu on moji..spíme u sebe..děláme spolu kolem domu..a on si pak přijde a jsme kamarádi, musím tě poznat..a co teď? Trvá to asi měsíc a pořád mi říká nepřemýšlej nic neděláš špatně..ne? tak proč ta změna..mechápu to.. ![]()
Venetia píše:
no u mně to bylo jinak… vše super a pak najednou neví co se sním děje a chce zůstat sám
madanga píše:
Trochu na mě působíte dojmem, že si neuvědomujete, že vztah vzniká na svobodném rozhodnutí dvou lidí.
![]()
Opravdu nestačí, když si jeden vybere druhého aby s ním byl, to platilo tak možná ve středověku.
![]()
Berte to tak, že konec vztahu může být vlastně příležitost pro nový začátek.
@Venetia píše:
to je ještě horší, že lidi si už ani neuměj říct nechci s tebou být a vše se jen uměle prodlužuje nebo se to nechává být do stracena.. ![]()
madanga píše:
No myslím, že jsem už teď z toho podělaná..ale je to i o něčem jiném..člověk by řekl, že máme vztah..znám jeho rodinu on moji..spíme u sebe..děláme spolu kolem domu..a on si pak přijde a jsme kamarádi, musím tě poznat..a co teď? Trvá to asi měsíc a pořád mi říká nepřemýšlej nic neděláš špatně..ne? tak proč ta změna..mechápu to..
To se musíš zeptat jeho a pokud nedovede odpovědět, tak to asi není chlap s kterým by mělo smysl zůstávat.
![]()
Pokud je dospělej a mentálně v pořádku, tak by měl být schopnej odpovědět na jednoduchou otázku.
![]()
Venetia píše:
madanga píše:
to je ještě horší, že lidi si už ani neuměj říct nechci s tebou být a vše se jen uměle prodlužuje nebo se to nechává být do stracena..
Jo holky, jaký chlapy si vybíráte, takový máte.
![]()
@Heineken píše:
To se musíš zeptat jeho a pokud nedovede odpovědět, tak to asi není chlap s kterým by mělo smysl zůstávat.![]()
Pokud je dospělej a mentálně v pořádku, tak by měl být schopnej odpovědět na jednoduchou otázku.![]()
Mentálně v pořádku je..
a dospělej taky..o to víc se divím co se stalo..když se ho ptám, řekne, že si prožil svý(rozvod, a loni mu utekla přítelkyně i se synem),ale život není o tom se jen litovat..prý se ukáže jak jsem trpělivá ![]()