Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem velmi mile překvapena. Můj muž vždy čural vestoje takže bylo zacákané vše okolo
Nyní máme novou koupelnu a zaslechla jsem rozhovor kdy se můj muž bavil s instalatérem a to je chlap okolo 60 a ten mu říkal, že čurá vsedě. Od té doby čurá i můj muž vsedě
tudíž věčné chcanky a nepříjemné pachy zmizely.Tak mě zajímá jak čurají chlapi jinde. U tchána vím, že ten chodí vestoje a zásadně si nerozsvítí světlo a tchyně nadává a chodí furt s hadrem.Tak dámy pochlubte se jak čurají ti vaši muži ![]()
Můj taky vsedě
je to lepší. Akorát Tomášek-syn čůrá ve stoje a ještě se rozhlíží,,,a dělá kraviny takže často meju wc stejně tak ![]()
Tak na zachod si Peta seda - nenapadlo me nad tim nikdy premyslet, az asi pred rokem, kdyz sem po nem chtela, at malymu ukaze, ze se da curat i ve stoje, nejen na nocniku, tak mi rek, ze si vzdycky seda, ze nastojaka jen u musle nebo v prirode…
Ten můj ve stoje a taky neumí mířit…Navíc mám mísu v rohu, takže k tomu čistím i dvě stěny…Ale co mě točí, je to zvedlé prkénko!
![]()
Můj muž, tchán, otec, oba dědové, strýc, bratranec, jeho 3 synové, sestřenky muž i jejich 2 synové, 4 bývalí spolubydlící, 2 bývalí partneři - všichni vestoje.
Ve stoje a to má přes 2 metry
Když si záchod zaprasi a neumeje sám od sebe, tak ho tam naženu ať si to umeje ![]()
@Anonymní píše:
Můj muž, tchán, otec, oba dědové, strýc, bratranec, jeho 3 synové, sestřenky muž i jejich 2 synové, 4 bývalí spolubydlící, 2 bývalí partneři - všichni vestoje.
jÁ jsem četla sestřenky ![]()
Příspěvek upraven 19.07.13 v 18:27
Všichni chlapi, které znám, čůrají vestoje. Lépe řečeno, si to myslím dle zvuků, které se linou ze záchodu. Ale je možné, že klamou a čůrají vsedě. Ani po jednom dávat prkénko dolů nemusím, tak netuším ![]()
@Sepishka Utírá se po čurání? tak to je super to musím naučit i mojeho. Nosí bílé spodní prádlo a tu kapku tam vždycky má ![]()