Jak čůrají vaši muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
19.7.13 22:17
@KPKristy píše:
Tak to snad dělá každej, ne :D. To je jasný, že jak pustíš vodu, přijde to hned…

no nevím, se ptám jestli je to normální :think: a co kakání?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.13 22:17

@Jasněnkaa ne naopak sprchuje se i 4× denne. Zuby tam je to jak kdy se mu chce, ale jinak se holi, vonavy chodi taky porad… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46669
19.7.13 22:18
@Jasněnkaa píše:
no nevím, se ptám jestli je to normální :think: a co kakání?

Ve sprše? To jsem nezkoušela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Ve vaně taky ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.7.13 22:18

@Jasněnkaa No dobre teda… Ja se nad sebou zamyslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.7.13 22:19
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa ne naopak sprchuje se i 4× denne. Zuby tam je to jak kdy se mu chce, ale jinak se holi, vonavy chodi taky porad… :nevim:

takže ti to asi dělá z trucu :nevim: to je pacholek :cert: a neplatí na něj nic?

• Citovat
  • Upravit
26265
@Mrňátko píše:
Holky, tak je to normalni? To ja jsem jenom takovej suchar a prudim?

není to normální, klidně pruď! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263

@Mrňátko u curani je to podle me normalni, u velke ne. Ale co prijde normalni jednomu, nemusi druhemu. Nekdo by se pred partnerem ani neposadil na zachod, nekomu nevadi pred druhym upustit bobek. Je to jen o tom, jak si to nastavite a co je normalni pro vas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.7.13 22:20

@KPKristy já právě taky ne :think: ale četla jsem, že si lidi dělají klystýr ve vaně, odšroubují sprchu a tou hadicí 8o

• Citovat
  • Upravit
13141

@Mrňátko mě to na chlapovi taky štvalo. Teď už mi to je šumák. Ale mě to naučilo až to dítě. Do té doby jsem třeba chlapa posílala na dovolené na balkon a teprve pak jsem šla na záchod.
Je zalezlý na záchodě, dveře otevřené a povídáme si.
Jako už jsem nesčetněkrát dělala velkou potřebu a malého měla na klíně. :zed: Naštěstí už je to čím dál míň. Teď už jenom stojí opodál a hlídá si, abych ho nezapomněla nechat spláchnout :mrgreen:
Všechno je strašně relativní a děti nám toho hodně pozmění.

@Jasněnkaa jj čurám do sprchy, když se sprchuju. Nějak to nejde zastavit, když pustím vodu :mrgreen: (ve veřejných sprchách samozřejmě ne). Ale dosprchy samozřejmě nekakám, bych si to musela po sobě uklidit :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.07.13 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Mrňátko píše:
@Jasněnkaa No dobre teda… Ja se nad sebou zamyslim :mrgreen:

hele, tak občas při čůrání. Jako při bobiku by mi to vadilo hodně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3157
19.7.13 22:22

@teredes No jo, tohle zrovna mame nastaveny dost rozdilne :D Ale zvykam si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401

Me vadi i kdyz kouka, jak si cistim zuby. Jemu by nevadilo nic a kdybych se nezamkla, tak by me smiroval naprosto pri vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Jasněnkaa ne, absolutne nic… Ja jsem z nej celkove nestastna.

• Citovat
  • Upravit
24603

Teda, to je „libové“ téma" :poblion: :mrgreen:
Ale jako můlj chlap čůrá ve stoje a je šikovný, trefit se mí, a nikdy se nestalo že by něco pocákal, není předci prase a i kdyby se stalo tak snad má rozum a uklidí to po sobě, proto nechápu proč to někdo nedělá, viz tchám, to je děs jít po něm na záchod :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: a kdyby jen deska očůraná, co sice se vztekem očistím, ale když jde na velkou tak to je prasisko na entou že není schopný si po sobě ani to co po něm v záchodě zůstane umýt :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.13 22:23
@Jasněnkaa píše:
@KPKristy já právě taky ne :think: ale četla jsem, že si lidi dělají klystýr ve vaně, odšroubují sprchu a tou hadicí 8o

Mno, tak to je pro mě nemyslitelný, brrr. Bych se bála, že si můžu uškodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí