Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Až přijde večer domů, musím se zeptat
Tohle fakt nevím, ale na WC máme čisto, takže buďto v sedě nebo umí dobře mířit
Dost často ale chodí s knížkou a bere to i s velkou najednou, takže to určitě v sedě.
Tak já se musela zeptat
, protože jsem nevěděla, nikde nic ochcané nikdy nebylo a čůrá ve stoje
a utírá se ![]()
@Sepishka píše:
@Cmochy Jak se zda, rozmanitost muzskyho curani nema hranic
To jsou ty jejich možnosti… my na výběr moc nemáme
![]()
Můj taky čurá v sedě a taky se utírá..:-)
Taťka i bratři čurají ve stoje a nenávidím, když jdou u nás za záchod - je nahozené snad všechno
![]()
Příspěvek upraven 19.07.13 v 18:50
@Cmochy Moje dcera je dukazem, ze omezeni jsou jen zdanliva!
![]()
Můj exmanžel vestoje a děsně mě tím štval, protože to bylo taky všude kolem. Měli jsem tam takové to studené zářivkové světlo, pod kterým je vidět všechno, co okem vidět není a bylo to nechutný, ty kachličky vždycky. Podle mě by mužský měli čurat vestoje jenom v přírodě či pisoáru, nechápu tento zvyk na WC. Samozřejmě k tomu patří nesundané prkénko ![]()
Nejhorší je, že to potentujou a uklidit to musí baba ![]()
Padlo tu něco o tom, že bratranci, otcové, bráchové atd. čůrají ve stoje… to jako sledujete svoje otce a bratry při čůrání?
![]()
Jinak můj chlap stojí a jediné co jsem po něm kdy našla byla sem tam nějaká kapička, takže nic z čeho bych dělala vědu ![]()
@-Sára v sedě a vyžaduji to u všech návštěv u nás doma, manžel by si to ani nedovolil vyčůrat se vestoje, popravdě je tak zvyklý že třeba i na dovolené v hotelu kde by mohl stát si jde na čůrání sednout
u nás v rodině sedí i můj táta a jeden brácha, další brácha je černá ovce rodiny, seděl dokud žil doma, pak ve své domácnosti začal stát tudíž když k nám přijde dostává už dopředu seřváno že u nás se sedá ![]()
Sedí…
vůbec jsme to nikdy neřešili, já dlouho ani nevěděla, jak to tam řeší ![]()
prostě se neobjevil žádný problém, žádné cákance, žádné sundávání prkýnka, nic…
teď když máme malého kluka, dávám ho na záchod v sedě. přijde mi to praktičtější, než chtít po 2,5letém dítěti, aby po sobě utřelo okolo.
u té příležitosti muž říkal, že on čurá vsedě, protože je to pohodlnější a nemusí koukat, co kde udělal.
popravdě je často naprosto znechucený z veřejných záchodků (např. v nákupních centrech) a z toho důvodu tam nikdy nebere dítě se sebou - na záchod vždycky syna beru já, na dámský.
někdy je komické, když chlap vyleze v NC ze záchodu a říká „ti chlapi jsou ale prasata“
Příspěvek upraven 19.07.13 v 19:00
U nás se sedí
naštěstí. Vlastně si nepamatuju, že by některý z mých předchozích partnerů u čůrání stál
Jo a taky se utírá ![]()
Příspěvek upraven 19.07.13 v 19:00