Jak být spokojenější

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ronnie123
12.9.21 17:32
@Anonymní píše:
Zakladatelka:
Děkuji všem za reakce. S vyhořením máte pravdu a tudíž opravdu jediné řešení je můj osobní čas. Jen mě trochu vyděsilo, že muž z toho vyšel jako největší padouch. Je pravda, že do téhle krize mě dostalo hlavně prozření, že spolu „nehovoříme stejným jazykem“. On se nás snaží hlavně materiálně zajistit, vydělává peníze a stále něco buduje. A mě by stačilo kdyby mě občas řekl:„Dnes se o ně postarám já, jdi si orazit.“ Už vím, že to nikdy neřekne…tak to hold musím říct já. Je absurdní že si tu stěžuji na pracovitost svého manžela :think:
Teď ještě vymyslet, jak správně naložit s tím těžce vydobytým časem, aby to stálo za to.

Co to je za chlapa, když není ochotnej si vzít děti na starost, aby sis taky mohla chvíli vydechnout a věnovat se sobě? A vždycky si najde výmluvu, proč to nejde. Proč s ním jsi? Podobný příběhy tu čtu deno denně. Milostpán si užívá svých koníčků a ženská hnije doma s dětma. A ještě jí řekne, že co chtěla, to má a že JÍ to dítě hlídat nebude, jak kdyby si to dítě snad udělala sama nebo co.

• Citovat
  • Upravit
Ronnie123
12.9.21 17:36
@pouzitychlap píše:
Je těžký se smířit s tím, že nevzlétneš až do nebes a běháš kolem dětí? Je to běhání
trauma?

Stačí si uvědomit, že to bude horší a můžeš si užívat stav, jaký máš teď.

Až si uvědomíš, že nejenom že nevzlétneš až do nebes, ale už jedeš z kopce a až tě děti nebudou potřebovat, pak to bude teprve ono 😊

Volnej čas si udělej. Kašli na úklid. Kašli na pravidla! Kašli na rady! Hlavně na tu mojí blbou :)

Příspěvek upraven 12.09.21 v 13:40

To jsou mi „rady nad zlato“. Ona by si ten čas ráda udělala, ale to by pak panáček neměl navařeno a naklizeno jak je zvykem. A to by přeci nešlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky