Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Zůstaň chvilku sama, utřiď si myšlenky , věnuj se malému a určitě se někdo objeví. ![]()
No.. to je těžké.. jsou v tom emoce.. ale tohle fakt není zodpovědný spolehlivý partner pro život..
ovšem může se stát, že takový „exot“ je prostě natolik charismatický, že mu prostě podlehneš a na nějakou spolehlivost a zodpovědnost kašleš..
v takovém případě se pak ale nediv, když každý týden najdeš ve své posteli jinou ženskou a budou se ti kupit upomínky na ledničce + nevyvětráš ten alko-odér co se tam bude šířit a o chlastu dál se snad ani bavit nemusíme…
takže sorry jako, za mne NE - i kdyby vypadal jako Alan Delon a recitoval mi po nocích Preverta
![]()
Dobrý večer, je tady nějaká maminka, která si prošla vztahem s mužem, který byl nesmírně charizmatický, inteligentní, sečtělý, umělecky nadaný, někdy až neuvěřitelně ematický…Na druhé straně nespolehlivý, sobecký, závislý (alkohol) a takový, že nikdy nevíte, co od něho čekat…Napadá mě přirovnání k Dostojevskému, nebo třeba Karlu Saudkovi (film Fotograf)…Já jsem s takovým žila, máme 18 měsíčního synka. Rozešla jsem se s ním, protože, jsem pochopila, že chci pro sebe a pro malého něco jiného, radostný život, hlavně klidný a tak nějak v rámci možností předvídatelný…Ale i přes všechny racionální důvody mi on chybí…Možná to byla nějaká forma závislosti, snažit se mu pomoci, ukázat mu směr, nevím…Soustředím se teď na prcka a vlastně jsem docela šťastná, jenom proto, že je tu tenhle človíček, ale i tak, nevím jak dál…Prošla jsem si s jeho tátou těžkými věcmi a stále nad tím přemýšlím a nevím jak dál…