Jak dlouho dokaze být naštvaný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
22.1.19 17:08

@e-Surfařka No jistě, nejlepší obrana je útok. Proto bych mu nevěřila ani nos mezi očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
22.1.19 17:44
@divine woman píše:
@e-Surfařka No jistě, nejlepší obrana je útok. Proto bych mu nevěřila ani nos mezi očima.

Tak pro mne teda ani samotný posílání srdíček někomu jinýmu ve vztahu vůbec není ani trochu ok, takže u mne by měl sakra co vysvětlovat on, nějaký omluvy z mý strany by vůbec nepřicházely v úvahu. A snažit by se musel fakt hodně, protože jestli něco bylo, nebo ne, zakladatelka stejně nezjistí, takže důvěra z její strany v tahu je jasná. A on ještě dělá Zagorku a nepřijímá omluvy 8o To je fakt úplně k smíchu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
22.1.19 18:18

@e-Surfařka Též si myslím, že je to ona https://www.emimino.cz/…erit-340711/ … A tím víc jsem přesvědčená, že frajer ulítnul, akorát se mu to naprosto geniálně podařilo otočit proti podváděné manželce, takže ta ho ještě za to odprošuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
22.1.19 19:06
@Michelle_M píše:
@e-Surfařka Též si myslím, že je to ona https://www.emimino.cz/…erit-340711/ … A tím víc jsem přesvědčená, že frajer ulítnul, akorát se mu to naprosto geniálně podařilo otočit proti podváděné manželce, takže ta ho ještě za to odprošuje 8o

Já myslím,že určitě je to ono.A taky mi přijde neuvěřitelný,že ho zakl.ještě odprošuje a on nepřijímá omluvy (není tu smajlík ťukající si na čelo). Přitom srdíčka a pusinky k podezření a nedůvěře stačej až až. Podle mne on z toho fakt musí mít srandu,jakej je frajer,jak to pěkně zkoulel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.1.19 19:18

Říká se tomu pasivní agresivita… Viz:
Role oběti
Pasivně agresivní jedinec často vyprovokuje druhého k přímé či verbální agresivitě, aby se později mohli cítit jako obět. Když už nemůže (domněle nebo reálně) dosáhnout svého, alespoň částečně jej uspokojí, pokud se mu podaří své blízké naštvat. Těší ho, že se cítí mizerně i jiní. I když je sám přecitlivělý k věcem, které mu ostatní říkají, často je mezi prvními, kdo poukáže na jejich chyby.

Neví jak reagovat na tvé nařčení, které je nejspíš pravdivé, kdyby nebylo, přejde to, promluvite si. Takhle hází chybu na tebe a čeká, že budeš dolejzat, omlouvat se. Nejlepší je si stát za svým názorem, říct mu, že jeho chování je jeho volba. Jednou ses omluvila, stačí. …taková byla moje matka. Nejhorší druh trestu jaký může být. Až časem jsem pochopila, že to bylo kolikrát proto, že jsem měla pravdu. Zkus se poradit s psychologem jak na něj. Stačí jedna schůzka. Na tyhle lidi ale rozhodně neplatí dolejzani. Bude si připadat na koni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 19:38

Taky jsem tohle „umění“ provozovala vůči bývalému partnerovi. Je to dané nevyzrálostí osobnosti, malou flexibilitou v chování a částečně i osobností, na které člověk musí hodně zamakat, aby s tímhle přestal. Musí se to na někom naučit. Někdo v jeho životě mu musí před tenhle postup postavit tvrdou zeď, někdo kdo má svou hrdost a nedovolí se sebou takhle zametat. Pokud jsi si jistá, že si takové chování nezasloužíš tak si to od něj nenech líbit. Neznamená to, že by tě neměl rád, ale věř, že v tu chvíli je zahlcenej jen sebou, svým pitomým pocitem a je vůči Tobě bezohledný. Je v něm hodně zlosti, která mu umožňuje totálně zapomenout co všechno jsi pro něj např. kdy udělala, s čím jsi mu pomohla nebo co hezkého jste spolu zažili. Svým jasným postojem, který mu dá jasně najevo, že takhle k Tobě přistupovat nesmí a že problémy dospělí řeší jinak, mu dodáš sílu k tomu, aby si uvědomil, že se chová jako dětinský idiot. Musíš se mít ráda a nesmí tě při tom ovlivňovat strach, že o něj přijdeš. Jednej z pozice, že ty jsi slušnej člověk, máš ho ze srdce ráda a neudělala jsi tak odsouzeníhodného, že by s tebou musel jednat jako s povlem…hodně štěstí ;).

• Citovat
  • Upravit
321
22.1.19 22:28

Zakladatelko, já tě nechápu. Píšeš, že on je ten pravý a zároveň, jak si píše srdíčka a pusinky s nějakou buchtou, jde s ní na kafe, vlasy v autě a ještě je chudák ukřivděný a ty ho máš odprosit?
Mám pocit, že i kdybys ho načapala inflagranti, on ti nakuká, žes měla jen halucinace a bude chtít omluvu. Zametá s tebou pěkně, jen co je pravda.
A víš jak poznáš, jestli o tebe má zájem? Přestaneš se mu vnucovat, ať si dělá, co chce.
Ty jeho dva měsíce na rozmyšlenou jsou jen na to, aby zjisitil, jestli má u tý druhý buchty šanci. Pokud to pohoří, přijme milostivě tvou omluvu. Jsi prostě taková jistota, kdyby náhodou neměl do čeho píchnout..
Je to tvrdé, ale tobě evidentně náznaky nestačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.1.19 23:10
@Anonymní píše:
@hanka.br. Nemam jistotu ze neco s nejakou mel a moje intuice mi i rika ze je verny. A co mam jako delat teda kdyz ja sem si podelala jeho duveru kdyz sem nevedela zda je to vážně pravda a obvinila ho. A zase kdyby se mnou byt nechtel tak asi nebude ne? proc by vynakladal takovy sily na 2 vztahy. Jen me zajima jak dlouho dokaze byt chlap nastvany a zda dokaze i odpustit neco takovyho

Jsi dobře zmanipulovaná. :cert: Myslíš si to úplně špatně. je s tebou, protože ještě neví, jestli mu to jinde vyjde. Intuice není nic. A nebo máš doma o jedno dítě víc. Jedno dospělý nafrněný, nevyzrálý dítě. Zkus se ho zeptat,co by dělal on, kdybys ty se chovala jako on.
Schválně, co ti řekne. Až se teda jednou odurazí a bude s tebou komunikovat.

• Citovat
  • Upravit
1332
22.1.19 23:13

@Deneriss První, co mě napadlo :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.1.19 06:13

To, že jsi zuřila kvůli dopisování si s jinou ženou, posílání pusinek a srdíček atd.a chození tajně na kafíčka je naprosto normální a oprávněné.
On se choval/chová hodně špatně a on je ten, který by se měl snazit to žehlit a ne se ještě urážet.
Nesnažila bych se o nic a spíš přemýšlela, jestli mám tohle zapotřebí.

• Citovat
  • Upravit
10287
23.1.19 08:55
@Anonymní píše:
@Premek_Orac všechno to uz jsem udelala. Vim ze on je ten pravy az po tom co se ted stalo sem si to uvedomila vse sem mu rekla ale stejne ta sama odpověď dej mi čas. Uz me to ubiji nikdy se tohle mezi nama nestalo a kdyz sme se chytli bylo to jenom chvilkovy a zase se to urovnalo. Jenze ted to trva strasne dlouho a ja uz magorim a bojim se ze to bude jeste trvat dlouho kdyz mi odpovídal rikal neco o 2 mesicich ze pak si to rozmysli…ale mluvi ae mnou obcas jde se mnou a prckem na prochazku ale moc ne…hlavne jak byl nastvany na me tak to bohuzel odnasel i malej tak sem mu rekla ze on za to nemuze ze mama je debil. Nevim co se stalo zacal si ho zase vsimat jen se mnou to je takovy chladny. Caa mu davam ale bojim se ze cim dyl to bude trva ze tim nas vztah vychladne a uz nebude z toho nic…je tvrdohlacy a palicaty kdyz si neco umane nehnu s nim uz nevim prave jak na nej ani

Tak ono ho to fakt mohlo ranit nanejcitlivějším místě. Takže ten čas mu dopřej. Snaž se fungovat, jak nejlépe umíš, když o něj stojíš. On musí zase najít důvěru v tebe, že se to fakt nebude opakovat, že ho máš ráda, a musí se alespoň trochu zahojit rány v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.1.19 14:04
@Anonymní píše:
Můj manžel je blíženec a někdy mu rupne v bedně a urází se. Je to třeba jednou za rok někdy půl rok záleží kdy mu rupne a trvá mu to týden než se srovná :) když se to stalo prvně byla jsem úplně v šoku. Nemluvil semnou.. jen sem tam o běžných věcech, občas měl i hnusné řeči.. pusa nebo objetí to nehrozilo. Po pár dnech max do týdne to přešlo a začal se chovat zase jako normální člověk a sem tam přišel i s omluvou, že přece víc, že to nemyslí vážně.. Opravdu blíženci jsou prostě dvě tváře. Na mého muže to opravdu sedí.
Prosím anonym.

8o no taky jsem žila s blížencem, byl někdy naštvaný i 14 dní, nemluvil se mnou vůbec, leda přes děti. Ani jsem někdy nevěděla proč a pak jednoho dne jakoby nic, objal mě a jelo se dál :think: Trochu psycho. Rozvedli jsme se po 20 letech. Teď mám štíra a za 8 let ani jedna hádka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
23.1.19 15:10
@Anonymní píše:
@Deneriss právě vim ze si psal s nejakou holkou pusinky srdicka psala mu i lasko ale tvrdi ze je to jenom kamaradka a z druhyho konce republiky…jen sem mu udelala scenu protože sem nasla v aute vlasy nejaky holky…a nepockala a nezeptala se ho na to az by prijel domu…byl s ni parkrat na kafi jenom s jinou…o to by neslo ale ze sem ho ranila tim ze sem mu neduverovala… A od toho to cely vzniklo…nejhorsi je ze sem po nem chtela aby byl uprimny a i my rekl ze jde třeba s kamaradkou na kafe ale ma problem v komunikaci a i ted je to horsi…dava mi vse poradne sezrat…takle se normalni chlap nechova ne?kazdej vztah není na jednicku chyby se delaji ale umi se i odpouštět coz me prijde ze bud neumi nebo nechce

Máte spolu děti?
Jestli ne, tak jediný správný postup popsala Denisa 56.

Chystal se k nevěře, nebo už se stalo a ty jsi na to přišla. Jsi špatná, provinila jsi se a proto na něho nebudeš na rozdíl od pusinky z mobilu sahat. Vlasy mladým zdravým holkám tak nepadají, aby po pouhém svezení autem tam musela nutně zůstat genetická informace.

Do života není takový chlap vhodný, když vidíš, jak se chová. Představ si ho, že se s ním rozvadíš a máte děti. Jak se na všem skvěle domluvíte. Už teď si jede svoji lajnu a kálí na tebe.

Po těch věcech z mobilu se měl omlouvat, kát se, slibovat hory doly a ne toto.
Zbav se ho. Bere ti život a radost ze života. Ani neví, zda s tebou chce být, musí o tom přemýšlet. Je ovlivněn jinou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
23.1.19 15:18

Aha, máte dítě. No, dítě mu zůstává i když tebe vezme na milost až zjistí, jak je na tom u blondýny.
Ten tvůj chlap je drzej jak vopice. Ale myslím, že hledá jinou ženu a dřív nebo později se budete stejně rozchazet.
Přemýšlela bych o konečném řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.1.19 14:36
@Premek_Orac píše:
Tak ono ho to fakt mohlo ranit nanejcitlivějším místě. Takže ten čas mu dopřej. Snaž se fungovat, jak nejlépe umíš, když o něj stojíš. On musí zase najít důvěru v tebe, že se to fakt nebude opakovat, že ho máš ráda, a musí se alespoň trochu zahojit rány v něm.

Co že ho ranilo? To už chlapovi žena nemůže nikdy říct, že se jí něco nelíbí? To jako má držet ústa a krok a zalepit si oči a uši? Jak můžou spolu lidi říct, když se budou takhle urážlivě chovat? Ať jde do školky, když neumí problémy řešit komunikací. Nehledě k tomu, že tohle je přesně to chování, co chlapi používají, když se jim na něco přijde. Když nemluví, nemůžou se prozradit, že? Je to ubožák a ne chlap. Aby se to neopakovalo....... já se snad svalím na zem......... To snad nemyslíš vážně. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky