Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šarlota4 píše:
Tvoje svagrovka je mozna vycurana, ale tobe tam nepatri ani kluka od dveri a lprabdu tam zadne slovo nemas. Nejste manzele.
Za moje peníze mame novou koupelnu
@Semik01 píše:
Dům dostal darem…vlastní merice mu jeho matka vymluvila a strašidla ho tím, že on bude platit víc…ale to si nemyslím! Dala jsem uz do tohoto domu dost svých peněz a chci aby vše bylo spravedlivé. Přítele s tím otravuji pořád řekl mi, že ji o peníze řekne jinak ji vypise z domu…A mimochodem když se řešil přepis domu měl být přepsán na ni ona ho nechtěla…
Je majitel, tak ať měřiče dá, pokud mu na tom záleží.
(Jen mě pobavilo, jak voláš po spravedlnosti až PO tom, jak tvůj přítel dostal barák darem… a ségra dostala co? ) ![]()
Příspěvek upraven 16.12.16 v 16:11
@jita22 píše:
Jak se topí vic kdyz tam je ona? A jak se bude topit/prat/koupat… s vaším miminkem?
To by mě taky zajímalo…jim je úplně ukradený, že čekáme Mimi
@J_Doe píše:
Je majitel, tak ať měřiče dá, pokud mu na tom záleží.(Jen mě pobavilo, jak voláš po spravedlnosti až PO tom, jak tvůj přítel dostal barák darem… )
To jsme vše platli na PUL nedoplatky taky a přeplatky si nechávali..to bych sem jinak nepsala o radu
Ja chci taky barák darem! A tech 600 za sestru klidně platit budu ![]()
Jinak k tématu - nechte si zřídit oddělené merice a je po problému.
@Sany80s píše:
Vy jste ji vyplatili?
Nevyplatili…barák měl být její ona ho nechtěla a od rodičů dostává každý měsíc peníze a oni ji živý…
@Semik01 píše:
Nevyplatili…barák měl být její ona ho nechtěla a od rodičů dostává každý měsíc peníze a oni ji živý…
Vždyť si psala, že má chlapa, co vydělává nehorázné peníze? Tak kdo ji vlastně živí?
Promiň, ale z Tvých příspěvků cítím spíš závist než cokoliv jiného.
Příspěvek upraven 16.12.16 v 16:16
@Semik01 píše:
To by mě taky zajímalo…jim je úplně ukradený, že čekáme Mimi
No vy pak taky protopite a vytocite vic, ne?
@Semik01 píše:?? A v pripade rozchodu si tu koupelnu odneses? Pravne ti tam nepatri nic. Sestra ma porad vice pravo tam byt nez ty. Ty k pritelovi nejsi pribuzna at chces nebo ne.
Za moje peníze mame novou koupelnu
@Tichošlápek píše:
Ja chci taky barák darem! A tech 600 za sestru klidně platit buduJinak k tématu - nechte si zřídit oddělené merice a je po problému.
No na baráku byly potřeba opravy a jeho sestra by ho akorát prodala a stejně ho nechtěla.. proto ho dostal on…je fakt rád že ho má…sice musíme pořád něco opravovat…ale aspoň to bude hezky..to bych vás domu brala
a s temi merici to je u nás věčné téma…přítel to nechce skrz rodiče jenže to jsme nevěděli že se zase přistěhuje jeho sestra ale já si myslím že je to spravedlivé každý si zaplatí co spotřebuje!
@jita22 píše:
Jo, jo, to pak teprv začnou závody, kdo protočí víc, aby náhodou nebyl škodný… ![]()
Oddělené měřiče jsou v tomto baráku jediné rozumné řešení, řekla bych, na základě toho, jak se tam hledí, kdo pouští víc vody…
@ivašot. píše:
Vždyť si psala, že má chlapa, co vydělává nehorázné peníze? Tak kdo ji vlastně živí?
Promiň, ale z Tvých příspěvků cítím spíš závist než cokoliv jiného.Příspěvek upraven 16.12.16 v 16:16
No já jsem taková že nikomu nic Nezávidím mám radost z toho co mám a že si opravujeme svoje hnizdecko lásky…zivi ji rodiče i on…mě štve to že platim za někoho kdo by tu neměl být…taky by se vám nelíbilo kdybyste měla platit za vaši švagrovou…
@jita22 píše:
No to asi ano…ale aspoň si to zaplatíme sami a nikdo za nás platit nebude…
@Šarlota4 píše: ?? A v pripade rozchodu si tu koupelnu odneses? Pravne ti tam nepatri nic. Sestra ma porad vice pravo tam byt nez ty. Ty k pritelovi nejsi pribuzna at chces nebo ne.
Díky za rady vážím si každého názoru..