Jak donutit přítelovu sestru aby platila nájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
16.12.16 16:22
@jita22 píše:
No vy pak taky protopite a vytocite vic, ne?

No to asi ano…ale aspoň si to zaplatíme sami a nikdo za nás platit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.16 16:23

Hnizdecko lasky :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.12.16 16:24
@Šarlota4 píše: ?? A v pripade rozchodu si tu koupelnu odneses? Pravne ti tam nepatri nic. Sestra ma porad vice pravo tam byt nez ty. Ty k pritelovi nejsi pribuzna at chces nebo ne.

Díky za rady vážím si každého názoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
16.12.16 16:27
@Semik01 píše:
No já jsem taková že nikomu nic Nezávidím mám radost z toho co mám a že si opravujeme svoje hnizdecko lásky…zivi ji rodiče i on…mě štve to že platim za někoho ****kdo by tu neměl být…****taky by se vám nelíbilo kdybyste měla platit za vaši švagrovou…

Tohle nebude fungovat, pokud máš dojem, že máš rozhodovat o tom, kdo by měl u partnerových rodičů bydlet a kdo ne. Z toho budou vždycky jen problémy.
Jinak my třeba dost přispívali manželovým rodičům na bydlení, aby se nemuseli stěhovat z domu ke kterému měli vztah a rozhodně jsme neřešili jestli tam přijedou na návštěvu ostatní příbuzní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
@Terdul píše:
Ano, je to spravedlive, at kazdy plati, co projede. A jeste by bylo spravedlive, abyste svagrove dali financni obnos ve vysi poloviny domu ;).

To by ji měli spis zabezpečit rodiče ne? Myslím že je to fér…oni ji dávají peníze pořád brali si i kvůli ní i půjčku…ona měla dům dostat jako první a nechtěla ho…A navíc má přítele který dostal dům taky darem a má ještě bytovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698

Hele, ale ver tomu, ze kvůli 600 budete mit pěkný zle. Pritel dostal barák a bude z něj vyhazovat svoji sestru, která bydli u rodičů? A to si piš ze bude jasne ze se to nelíbí tobě a ty tam pak budes s miminkem s nima den co den, na zahradě…rozmysli si jestli vám to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
16.12.16 16:28

Sestra by si asi měla hodit mašli… v tomto případě jedině samostatné měřiče. A zakladatelko, asi se ti protočí panenky, až zjistíš, jak ti naroste spotřeba všeho po narození dítěte. ta trocha od manželovy sestry je úplné prd v tom, co tě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
16.12.16 16:31
@Semik01 píše:
To by ji měli spis zabezpečit rodiče ne? Myslím že je to fér…oni ji dávají peníze pořád brali si i kvůli ní i půjčku…ona měla dům dostat jako první a nechtěla ho…A navíc má přítele který dostal dům taky darem a má ještě bytovku ;)

to si děláš srandu, ne??? Tvůj přítel dostal dům, ona nedostala nic. Taky ten barák mohli rodiče napsat na oba dva - to by byl teprve oheň na střeše, co? Majetek sestřina přítele jí patří asi jako tobě majetek tvého přítele - obě máte velké kulové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.16 16:49
@Semik01 píše:
Za moje peníze mame novou koupelnu

tam ti ale sestra nechodí, ne? A vyplatili jí? Nebo bratr manželdostal dům a ona ostrouhala a ty ještě řešíš jejich finance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.16 16:53
@Semik01 píše:
No já jsem taková že nikomu nic Nezávidím mám radost z toho co mám a že si opravujeme svoje hnizdecko lásky…zivi ji rodiče i on…mě štve to že platim za někoho kdo by tu neměl být…taky by se vám nelíbilo kdybyste měla platit za vaši švagrovou…

proč by tam neměla být? 8o Když se moje dítě rozvede, tak se i s mým vnoučetem vždycky bude moct vrátit a bydlet u mě jako u mámy.

Prostě investujte do měřičů, popřípadě ať si přítel sedne s rodiči, že prostě nainstaluje měřák na vodu a budete to platit poměrnou částí ke spotřebě a plyn společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.16 16:56
@Semik01 píše:
To by ji měli spis zabezpečit rodiče ne? Myslím že je to fér…oni ji dávají peníze pořád brali si i kvůli ní i půjčku…ona měla dům dostat jako první a nechtěla ho…A navíc má přítele který dostal dům taky darem a má ještě bytovku ;)

vždyť s tím přítelem není. Já jako máma si určím sama, jestli u mě budemoje dítě, když její pokoj v domě jste zabrali vy, a rozhodně mi do toho nebude kecat partner druhého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
16.12.16 16:58
@Semik01 píše:

No, fer to v kazdem pripade neni, rodice ji meli dat stejne jako tvemu partnerovi. Ze dum nechtela, na tom nic nemeni, pritelova bytovka taky ne. I kdyz za ni rodice zaplatili nejaky dluh a davaji ji penize, jiste nedostala polovinu ceny domu, ktery na tveho partnera prepsali. Byt tebou drzim pusu a jsem rada, ze mam kde bydlet. Nebo sesru vyplatte a pak kafrej. Je videt, ze vis houby o tom, kolik takovy dum stoji, muzes se klidne prestehovat do podnajmu, tam ti nikdo vodu protacet nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
16.12.16 17:03

A proto bych nikdy nechtela bydlet u rodicu s pritelem nebo u jeho rodicu, nebo ostatnich pribuznych.. Jeste jsem neslysela o bezproblemovem souziti.. Pokud ta sestra s vami bude bydlet da, ver, ze za chvili to bude mit dopad i na vas dva, tedy tebe a pritele :) Zacnou hádky, ty ji nevystojis a uhodis na pritele, ten to nebude mit moc naladu resit, jit proti sestre a vlastne i rodičům.. Myslim, ze problemy teprve prijdou a najemnym to zaclo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.12.16 17:07
@yasmine5 píše:
A proto bych nikdy nechtela bydlet u rodicu s pritelem nebo u jeho rodicu, nebo ostatnich pribuznych.. Jeste jsem neslysela o bezproblemovem souziti.. Pokud ta sestra s vami bude bydlet da, ver, ze za chvili to bude mit dopad i na vas dva, tedy tebe a pritele :) Zacnou hádky, ty ji nevystojis a uhodis na pritele, ten to nebude mit moc naladu resit, jit proti sestre a vlastne i rodičům.. Myslim, ze problemy teprve prijdou a najemnym to zaclo.

Souhlas.. Takový soužití téměř nikdy nedělá dobrotu. To se radši postavím na vlastní nohy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
16.12.16 17:34
@Semik01 píše:

Fakt tu jde jen o tech 600? Ty s tim tezko neco udelas. To by musel pritel ne? Zas na druhou stranu, on dostal cely dum, ona nic. Bydli tam dva mesice a uz vysilujes. Musite mit prima vztahy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová