Jak ho nezabít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
3.1.21 20:26
@Lucie_Sx píše:
Prestan se ho snazit chapat!! Je „jenom“ nemocny, soucit a pochopeni ho muze dorazit. Je to chlap, tak at se tak chova, i kdyz ma bebicko.
Chovej se k nemu uplne normalne a drz si svoje hranice.
Je hnusny v aute? Ok, zastavim a nejedu, dokud se nezacne chovat slusne.
Nehadej se, ale nenech si kakat na hlavu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
3.1.21 20:26
@Karamba2020 píše:
Chápu tě a soucítím. Nemohl by třeba skládat puzzle? Zní to možná jako zábava pro děti, ale já když měla 3týdenní rekonvalescenci, hrozně mi to pomohlo. 3000 dílků minimálně.

Děkuju za tip, puzzle mě nenapadlo :) Koupím cokoliv, jen ať je chvíli klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.1.21 20:27

Bych si musela asi useknout ruce, abych tohle nezabila. :lol: :lol: Není malé dítě snad, abys mu musela zajišťovat program. A pokud by do mě ryl u řízení, tak bych ho asi někde vysadila, ať si dojde sám. :lol: Nebo bych mu tím minimálně vyhrožovala. :lol: Přeji pevné nervy, alkohol to kdyžtak jistí. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
3.1.21 20:28
@carsin píše:
To pomuze vzdycky :mrgreen: :palec:Drzim palce, dovedu si predstavit, ze to nebudou lehky 3 mesice.
Ja bych se sebou asi nevydrzel.

Děkuji za držení palců, budu to potřebovat :palec:

Není nic horšího než chlap, co nemá do čeho píchnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
3.1.21 20:28

Bydlite v Londyne nebo v okoli? Soucitim. Co poradit nevim, Gin je dobry reseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
3.1.21 20:30
@Lucie_Sx píše:
Prestan se ho snazit chapat!! Je „jenom“ nemocny, soucit a pochopeni ho muze dorazit. Je to chlap, tak at se tak chova, i kdyz ma bebicko.
Chovej se k nemu uplne normalne a drz si svoje hranice.
Je hnusny v aute? Ok, zastavim a nejedu, dokud se nezacne chovat slusne.
Nehadej se, ale nenech si kakat na hlavu.

Máš pravdu. Co se toho řízení týče, snažím se tam držet nějakou hranici, tohle je u nás bohužel dlouhodobej problém, málokdy se u něčeho pohádáme tak, jako když řídím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
3.1.21 20:31

Já bych mu to řekla, že pokud to takto půjde dál, tak před ním začnu utíkat. Že ho lituji, pečuji o něj ráda, ale ničit si nervy nenechám. Jednou by zkusil komentovat jak řídím ;)

• Citovat
  • Upravit
537
3.1.21 20:32
@ocean.mama píše:
Bydlite v Londyne nebo v okoli? Soucitim. Co poradit nevim, Gin je dobry reseni :lol:

Bydlíme u Birminghamu, ale situace je tu skoro stejná jako v Londýně :)

Děkuji za pochopení, ono to možná jiné řešení než prokousat se těmi 3mi měsíci s hladinkou asi ani nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
3.1.21 20:33

A jak jste na tom doma třeba s účetnictvím/ důležitými dokumenty/ papíry / faktury za věci co už třeba nejsou v záruce? Mohl by to protřídit a tak :lol: ( Kéž by to za mě doma někdo udělal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
3.1.21 20:34
@Magika VonCary píše:
Děkuji za držení palců, budu to potřebovat :palec:Není nic horšího než chlap, co nemá do čeho píchnout :jazyk:

Ono to vypadá úsměvně, ale docela klidně se může stát, že ho za pár týdnů budeš nenávidět. Ne za to, že mu musíš vymýšlet program a za volantem trpět jeho dementní, hnusné chování, ale za to, že se nechová jako chlap, ale rozmazlený fracek. Chtěl bych ho vidět na vojně. Ty bys měla mít oporu v něm a ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.1.21 20:41
@Magika VonCary píše:
Cožpak o to, rada je to velmi dobrá :mrgreen: Však já bych odtlakovávala jak divá, potřeboval by to jak prase drbání, problém je v tom že „tam“ má ještě zavedenou takovou trubičku nebo co, má ho samo modřinu a celkově je to takový bolestivý, takže to tak ještě minimálně 2 týdny nepadá v uvahu 8o

A jé, tak to je škoda. Ještě mě napadly brýle pro virtuální realitu, to hraní je pak o něčem jiném, ale stojí to ranec.

A pak je tu levnější varianta, sice ne elegantní, ale o to víc účinná. Otíkovo sluchátka. Až tě bude štvát, tak si je nasaď a dělej si svoje. Bude vypnutej. :mrgreen: :mrgreen:

Za ty tři měsíce z tebe bude mistryně zenu. To dáš! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.1.21 20:50
@Magika VonCary píše:
Problém napůl humornej, napůl vážnej :mrgreen: Potřebuju si postěžovat :mrgreen:

Partner je týden doma z nemocnice po transplantaci a musí dodržovat velmi přísnou 3měsíční izolaci. Já s ním. To by mi nevadilo, jednak pracuji z domova i za normálních okolností, navíc žijeme v části UK která je nyní beztak v kompletním lockdownu. Problém je v tom, že partner se doma nudí a vysí. rá. Být zavřený doma mu nesvědčí, je spíš outdoorový typ, potřebuje jezdit na motorce, jít si zaběhat, manuálně pracovat atd. Najít si zábavu doma prostě neumí. Podívá se na Netflix, zahraje si Xbox, postará se o štěně, ale vše ho baví jen chvíli, zbytek dne jen znuděně mrčí a vopruzuje :mrgreen: Bezdůvodně na mě vyjíždí kvůli prkotinám. Snažím se být nad věcí protože vím, že za normálních okolností se chová normálně, občas si s ním něco zahraju, podíváme se společně na film atd., ale sám se jinak zabavit neumí a já nechci a ani nemůžu zajišťovat mu celodenní program - část dne strávím prací, další péčí o domácnost, když mám chvíli pro sebe tak si něco přečtu, zacvičím si a den uteče jako voda. Vypadnout nemám kam a s kým, vše je zavřené a všichni jsou zalezlí doma před Covidem :mrgreen: Zapřáhnout ho třeba do domácích prací nemůžu, je pořád ve stavu kdy mu není úplně hej, vše ho rychle vyčerpá a když umyje nádobí a jednou vezme psa ven, je to až až. Do toho má zakázáno 6 týdnů řídit, takže na kontrolu do sousedního města ho 2× týdně musím vozit já. S tím bych taky neměla problém, ale pokaždé se u toho pohádáme jak blázen - nejsem zrovna zkušená řidička, papíry mám teprve rok, ale partner na mě za každou chybu okamžitě vyjíždí, já pak znervozním a už se to s náma veze :?

Tušila jsem, že to takhle nějak bude vypadat, ale netušila jsem, že takhle brzo :nevim: Zcela určitě to ty 3 měsíce nějak doklepem, ale trochu se bojím jak to ovlivní náš vztah. Opravdu se ho snažím chápat a nehrotit to, vím že sám je z toho nešťastný, ale moje trpělivost taky není bezbřehá a je mi jasný, že nejpozději za měsíc na něj budu mít slušnou alergii…

Máte někdo tipy, jak to zvládnout? Dá se to přežít? Potřebovala jsem hlavně asi vykecat… :mrgreen:

vysirej ho taky, oplat mu to, opic se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
3.1.21 20:55
@penisclick píše:
vysirej ho taky, oplat mu to, opic se

Ne to ne, bude chudinka, které někdo ubližuje. Jediná cesta je jednat narovinu a tvrdě, bez lítosti.

• Citovat
  • Upravit
121
3.1.21 20:57
@Altavista píše:
Ne to ne, bude chudinka, které někdo ubližuje. Jediná cesta je jednat narovinu a tvrdě, bez lítosti.

napadlo me byt dominou, rict do naha, ohnout prez koleno a 25 na holou svazat do koutu a nechat ho tam cely den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.1.21 21:00
@Magika VonCary píše:
Děkuju za tip, puzzle mě nenapadlo :) Koupím cokoliv, jen ať je chvíli klid :mrgreen:

Přiber deskovky, jestli hrajete a spooooustu dobrého vína. ;)
Promiň :kytka:, chápu, že situace je / bude kritická - soucítím, držím palce, na dálku podporuji :palec: :mavam:

Jinak, jestli jste oba celé dny doma, drž „strukturu dne“ - nevím, jak to líp napsat, doba na práci, vaření, cvičení, relax, nenechej dny „rozpliznout“.
Hodně choď ven. Nevím, jak to máte s opatřeními, ale venčit psa asi můžete.

A piš sem. Kdykoli. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria