Přítelkyně vojáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.21 16:31

Přítelkyně vojáka

Ahoj.
Vím, že podobných diskuzí je tu dost, ale nenašla jsem žádnou, která by byla aktivní, nebo novější.
Jsou tu také manželky/přítelkyně vojáků, kteří odjíždí na zahraniční mise?
Nás to čeká v lednu a i přes to, že jsem do vztahu šla s tím, že vím, co mě čeká, se toho celkem bojím. Ano, mám své koníčky, kamarády, školu… ale v této době koronaviru je celkem těžké si zaměstnat hlavu a nemyslet na to, když člověk “jen sedí na zadku”.
Spíš bych si o tom i s někým ráda popovídala, kdo by mě a mé pocity pochopil 🙂
Z osobních důvodů zde píši anonymně, ale budu ráda, pokud se mi tu někdo ozve☺️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6795
3.1.21 16:33

Mysli na to pozitivni. Manzel kamaradky absolvoval ctyri mise a koupili si dum za hotove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 16:37

@VitaminC Ano, samozřejmě, beru to pozitivně. Budu mít čas na sebe, budu žít dál, vím, že to zvládnu🙂 to ano. Taky vím, že 10 měsíců neni zase až tak dlouhá doba a při dnešní komunikaci to nebude zase tak hrozný 🙂 ale stejně, už teď je to náročné, když vím, jak hrozně se to blíží. Snad to uteče stejně rychle, jako to utíká teď🙂

• Citovat
  • Upravit
3.1.21 16:43

Já mam přítele vojáka. Kam přesně jede? Německo nebo USA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 16:49

@Petrushalka Afghanistan prave…

• Citovat
  • Upravit
3.1.21 16:57

To mě mrzí, 😣můj přítel slouží u americké armády, byl v Německu tam jsem s nim byla a teď mi v říjnu odjel do USA. Ale taky se mi zmínil o Afghánistán nebo Sýrie… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
3.1.21 17:00
@VitaminC píše:
Mysli na to pozitivni. Manzel kamaradky absolvoval ctyri mise a koupili si dum za hotove.

To je sice hezké, ale peníze nejsou všechno. Co z toho společného života mají. 4 mise po cca 9 měsících :think:
Ale chápu, jak jsi to myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 17:01

@Petrushalka Podle jeho slov by melo byt všechno v pořádku, ale pořád je to Afghanistán no… A na jak dlouho přítel jel? A jak to zvládáš?
U nás to bude naše první mise, on jich má za sebou už hodně, ještě k tomu na nějakých 9-10 měsíců, ještě se neví, jak dlouho přesně. Jako smířená s tím jsem, to ano, jen se bojím toho, jak to budu zvládat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.21 17:03

@Nell2 Peníze nejsou vše. Náš vztah není bůh ví jak dlouho trvající, takže se s odjezdem nedá už nic udělat. Věděla jsem, do čeho jdu. Miluji ho, zvládnu to, tím jsem si jistá, jen obavy jsou no🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
3.1.21 17:12
@Anonymní píše:
@Petrushalka Podle jeho slov by melo byt všechno v pořádku, ale pořád je to Afghanistán no… A na jak dlouho přítel jel? A jak to zvládáš?
U nás to bude naše první mise, on jich má za sebou už hodně, ještě k tomu na nějakých 9-10 měsíců, ještě se neví, jak dlouho přesně. Jako smířená s tím jsem, to ano, jen se bojím toho, jak to budu zvládat.

Afghánistán je pro mě noční můra :,( jelikož je to taky poprvé co spolu nejsme, tak to zvládám chvilkama dobře a nebo i špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
3.1.21 17:24
@Anonymní píše:
@Nell2 Peníze nejsou vše. Náš vztah není bůh ví jak dlouho trvající, takže se s odjezdem nedá už nic udělat. Věděla jsem, do čeho jdu. Miluji ho, zvládnu to, tím jsem si jistá, jen obavy jsou no🤷‍♀️

Mám kamarádku a taky v začátku vztahu odjel na misi. Zvládli to a jsou spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 17:28

@Petrushalka No, taky jsem z toho nebyla nadšená… ale, hlavně aby byl v pořádku a vrátil se domů zdravý.
A tvůj přitel je pryč na jak dlohho?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.21 17:28

@Nell2 Vím, že to zvládnu, musím. Tak snad to všechno dobře dopadne🙂 jen si říkám, aby to už všechno bylo za mnou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.21 17:31

Máme v rodině, byl za svobodna Afghánistán, ale už měl v té době cca pětiletý vztah, teď se vrátil s Mali, byl tam 7 měsíců, 2 malé děti. Buď ráda, že jsi sama, si můžeš žít a užívat, chodit si kam chceš, až budeš mít děti a zůstaneš s nimi sama, bude to mnohem horší.

• Citovat
  • Upravit
3.1.21 17:34
@Anonymní píše:
@Petrushalka No, taky jsem z toho nebyla nadšená… ale, hlavně aby byl v pořádku a vrátil se domů zdravý.
A tvůj přitel je pryč na jak dlohho?

Já ho poznala v té době kdy měl za 4 měsíce odjet. Takže tak.. ano hlavně aby se vrátil domu celý. :) V USA by měl zůstat dva roky, :zed: ale je tam nějaká šance ze si může udělat par dni volna a přijet. Jestli si chceš o tom více psát muzes na e-mail nebo na messenger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí