Jak jste zhubli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ro-Manka
28.11.15 22:55

@Rozárka78 jo taky jsem o top slyšela ale jak píšu výš tak piji dost jen z toho důvodu ze s malým množstvím tekutin me boli hlava a výhoda je ze piju obyčejnou vodu a ne slazene minerálky nebo Colu po te je me špatně

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
28.11.15 22:56

@Rozárka78 Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, možná už se někdo ptal, kdyžtak se omlouvám. Ten focus jedeš podle nějakého videa, nebo podle článku? Jsou potřeba nějaké pomůcky? Díky

• Citovat
  • Upravit
2973
28.11.15 22:56

@Ro-Manka Ja prave nepiju temer nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.11.15 22:58

@Rozárka78 beru to podle sve zkusenosti, nejvice jsem zhubla kdyz jsem si davala pozor na tekutuny, to co vypiju ted je smesne cca litr. Me to chybi vim to. A urolog ti potvrdi, ze kdyz pijes podmiru nebo i nadmiru ublizujes tim svym ledvinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
28.11.15 23:30

@Pifinka Focus je cviceni na 10 tydnu, jsou to videa, dost makacka, ale jinak super. Nic k tomu neotrebujes, max. Podlozku pri posilovani ABS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
28.11.15 23:36

@Rozárka78 chci to zkusit, ale nemůžu to nikde najít, kde to stáhnu? Dík ;)

• Citovat
  • Upravit
156
29.11.15 01:07

Celej zivot jsem se prezirala snedla sem na pksezeni i dve pizzy sama.. kila cokolad denne ale sportovala jsem nikdy sem nebyla hubena ale byla sem proste vysportovana… pak jsme se z manzelem prestehovali do jinyho mesta sport nebyl vubec zadny a ja jedla jak sem byla zvykla za 8 mesicu jsem nabrala 25 kg :D pak jsme otehotnela to jsem neresila no a pak sem sla do sebe ne kvuli spolecnosti ale k vuli sobe citila sem se spatne koukla sem do zrcadla a bylo mi zle kazdy by to mela delat k vuli sobe jestli to delas pro ostatni vysledky takove nebudou behem 4mesicu jsem dala 25kg dolu ale nijak sem se neomezila jen sem prestala jit rohliky a sladke a kazdy den fitko 40min a plavani hop a slo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.11.15 06:55

@Ro-Manka Já zhubla díky orbitreku. POřídila jsem si ho domů a cvičím každý den ( teda jen po-pá ) cca 20 minut u televize. Vím, že ideální by bylo aspoň 40 minut, ale na to nemám kapacity. Celý den v práci - uklidit - uvařit - učit se s dětmi - prostě není na to čas. Vyhovuje mi časová nezávislost.
Co se jídla týče, změnila jsem jediný stravovací návyk a to, že jím ovoce pouze dopoledne, odpoledne pouze zeleninu. JInak jím naprosto normálně, kdykoliv a cokoliv (i smažené), jen se snažím jíst nejpozději v 19hodin. I tak je to pozdě, ale dřív uvařit večeři nestíhám.
Jím i sladké, ale to jen kolem 9 ráno k snídani.

Zhubla jsem 9 kg za 3 měsíce, 2 velikosti dole a chci ještě 5kg a všřím, že to dokážu. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.11.15 06:56

Ještě doplním, že mi hodně zhubli nohy a zadek, což se mi u jiných forem cvičení / diet, tak lehce nepodařilo.

• Citovat
  • Upravit
1598
29.11.15 08:15

@Ro-Manka ahoj zakladatelko. Sama se zhubla 40 kg. Motivaci sem neměla žádnou, jen sem si sama sobě chtěla ukázat ze tk dokážu. Ze to zvládnu. Nechala sem si sestavit jídelníček. Když máš kvalitní jídelníček tak po cca měsíci až dvou tě přejdou chutě. Protože jídelníček ti dá všechno co potřebuješ do těla. Pak je to jen o tom rozhodnout se a jednou za čas si udělat cheat :-) vkládám fotku jako motivaci, snad to pomůže. Když tak ráda poradím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
29.11.15 08:51

@dreana tyjo nemám slov, úžasný!!!

• Citovat
  • Upravit
3645
29.11.15 09:45

@dreana to je krásný :palec: gratulace!
já sama teď zhubnula od září už 12,5kg pravidelnou stravou, vynechala jsem sladké, rohlíky a všechno bílé pečivo, alkohol a je pravda, že chutě už mě naštěstí obcházejí ;) + přidala jsem dlouhé, svižné procházky s kočárkem a cvičení/doma dle DVD od H. Kynychové/několikrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.11.15 11:39

Začala jsem cvičením Insanity s Shaunem. Pak jsem začala chodit na kurzy Krav Maga. Začala jsem razantně měnit stravu. Pak po nějaké době už to bylo málo od června mám osobního trenéra jídelníček a hlavně jsem si dala tu největší motivaci a to je dostat se na bikiny fitness… bez motivace na sebe nikdy člověk nebude tvrdej. A já jsem královna prokrastinace takže potřebuju nad sebou fakt bič. :D No a tak jsem různě v dietách pod kontrolou trenéra a pravidelně cvičím. :) A můžu říct, že výsledky stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
29.11.15 12:41

@Pifinka Ke stazeni na www.webshare.cz, zadej do vyhledavace t25 a vyjedou ti vsechna videa. Zaklax jsou 2 faze, alfa a beta, je tam i gamma, ale tu nemam stazenou, ono ti bude pro zacatek stacit prokousat se alfou. mjinakv bete jsou pak potreba malw cinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
29.11.15 12:44

Jinak jak jsem psala o tech tychlych vysledcich, za 3 tydny se mi podarilo dat dolu 5 cm z obvodu bricha, 3 cm v pase a pres zadek taky 3 cm, stehna 2 cm. Ale makala jsem poctive kazdy den, v patek double, sobota volno. A co se motivace tyka, jak uz tady nekdo psal, clovek to musi delat predevsim pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková