Jak jste zjistily, že vás jen tahá za nos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
13.9.25 21:14
@Anonymní píše: Více

Ty si proste za každou cenu namlouvas to co není…a budeš si to namlouvat hodně dlouho, nic jiného ti nikdo napsat nemůže, protože kromě tebe to všichni vidí…kolikrát ti někdo musí napsat, že psaní a volání nic neznamená, i kdyby to dělal od rana do večera…tohle je všechno co ti chce dát..evidentně chcete oba něco jiného…měla by si počkat na někoho, kdo to bude mít stejné jako ty…on zase potřebuje že u, která to nebude hrotit na vztah za každou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 21:49

Dovol, abych ti připomněla, že se nás v této diskuzi ptáš, jak nás muži vodili za nos ;)
To už ze své podstaty nebývají hezké příběhy.
Kdyby ses zeptala, jak jsme poznali, že mu na nás záleží a že to s námi muž myslí vážně, budeš tu mít hezké příběhy.
A už jen to, že se ptáš na ten první případ značí, že si tím vztahem nejsi vůbec jistá. Kdyby jo, tak diskuzi na tohle téma nezaložíš.

• Citovat
  • Upravit
33706
13.9.25 22:09

Děvče…
Jak víš, že ti volá z postele doma? Že to říká?
Jinak znala jsem pána, který si na dálku držel celý harém :) a zatímco v ložnici spala žena a v dětském pokoji syn, tak on takhle volal a psal z pracovny, kde dlouho do noci „pracoval“ a někdy tam prespával. Taky často jezdil na služební cesty i na „služební cesty“.
On si tě drží, je to takové šimrání, láskohraní, někteří to potřebují, líbí se jim to.
Má sladké řeči, dal ti květinu a párkrát jste se spolu vyspali. Na tom přece nemůžeš stavět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
13.9.25 23:32

Hele kopni ho do pr… jako vážně. Foukání bebí po ukončení takového „vztahu“ bude kratší a méně bolestné než v tom pokračovat. Jako chápu, potřebuješ důvod. Tak po něm teda chtěj normální vztah a věci, které se v normálním vztahu dělají. A uvidíš sama, jak se k tomu postaví. Bude se akorát vymlouvat a nakonec z tebe udělá tu špatnou, že ho nechápeš a tlačíš a nemáš soucit s jeho složitou situací. Prostě mu přestaneš být potravou po whatsappu (nebo jiné platformě) a tím jsi skončila. Přestaneš dávat a jsi zapomenutá. Takových chudáků je strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
18.9.25 15:57

A neměla bys během těch dvou měsíců jednu věc udělat i ty? Třeba se rozvést… Jak po něm můžeš chtít nějaké plánování budoucnosti a jít do toho naplno, když ještě pořád jsi vdaná? Jak má vědět, jestli to ty myslíš vážně s ním? A jak máte vymyšlené případné bydlení? Ty stavíš barák, kam půjdeš s dětmi, on nechce být daleko od svého syna, ne? To jste řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.9.25 16:14

A co kdybych ti napsala že není vůbec na baráku protože má na tohle lidí ani není na firmě protože i na tohle má lidi ale zkrátka je to tak že pořád sedí s ženou doma? Čistě hypoteticky.. dalo by se tomu věřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.25 19:48

Jsem ráda, že jsme tuto diskuzi našla. Dnes na mě na fb vyskočil obrázek, kde se psalo něco ve smyslu, že lidé pořád dokola naráží na stejné vztahy, dokud si něco opravdu neuvědomí…je mi 40, nikdy jsem neměla nějaký extra dlouhodobí vztah, často jsem chodila spis s cizinci, kteří si užili a byl konec, byli to i vztahy na dálku. Můj poslední vztah skočil před 2 lety. Tentokrát to byl Čech, seznámili jsme se na seznamce a byli jsme spolu asi rok. Nakonec jsme skončila zase sama a ještě zlomená vedví.
Zpětné mi došly všechny ty věci, co mě teď bijí do očí. Víkendy co trávil praví na domě a nemohl být se mnou, nemoc v rodině, kam musel jezdit pomáhat,…výmluvy a výmluvy, teď už vím, že nemoc byl, ale né tak vážná a rozhodně tam nejezdil, dům zpravoval, ale pro manželku a dítě.
Jednoho dne prostě přestal komunikovat a byl konec. Všechno jsem se dozvěděla až po měsících hledání. A pak sjme si připadala jako největší kráva na světě. Zpětné celá konverzace dávala smysl, chtěl si užít, neřešit starosti a když jsem chtěla prohloubit vztah, utekl. Abych mu nekřivdila, když jsem ho pak konfrontovala, omluvil se a vysvětlil, že si vážně chtěl užít, když měli doma krizi. Když jsem se zeptala, jestli mu na mě záleželo, odpověděl, že mu mě bylo líto, že viděl, že jsme se zamilovala a ukončit to chtěl během toho roku spoustukorát, ale neměl to srdce, mě nechat v mě situaci samotnou. Takže ze mě ještě udělal chudinka, kterou zachraňoval.

Nedávno jsem se neovládla a našla si z cizího profilu je oba a mají další dítě, byli na dovolené v Kanadě a pořídili si psa…tváří se jako šťastná rodina.

A mě konečně došlo, že chyba bude ve mě, v tom co hledám a že to hledám tak urputně, že naletím komukoliv, kdo projeví jen nejmenší zájem. Ono to trochu jde asi ze vztahu mých rodičů ke mě, vždy jsme byla ta černá ovce rodiny, ten třetí sourozenec.

Furt v tom plavu, teď už se bojím, že zase naletím, po tolika zkušenostech.

• Citovat
  • Upravit
1.10.25 16:30

Poradil bych ti, nežeň se do ničeho po hlavě. Je ti 40? To neni nějak extra vysokej věk.
Když „skočíš“ po prvním, co se namane, dopadne to soudě tvého vyprávění, jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
2.10.25 18:24

Ubožáci toto říkají ;) pravý chlap je přímý a řekne i bolestivou pravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.10.25 19:16

Jak si můžeš ROK nevšimnout, že má chlap manželku a děcko? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.25 19:34
@Salome123 píše: Více

Chodili jsme ke mě. On tvrdil, že v tu dobu bydlí střídavě u rodičů a střídavě v domě, který rekonstruuje. Jelikož mi ukazoval fotky, jak na tom domě pracuje, nebyl důvod mu nevěřit.
Scházeli jsme se přes týden, teď už mi dochází, že jsem byla prostě jen důvod k,,přesčasům,,. O víkendu tvrdil, že jezdí opatrovat nemocného člena rodiny a nebo, že pracuje na tom domě.

• Citovat
  • Upravit
675
2.10.25 21:07

A to ti nebylo divný, že tě tam nikdy nevzal? Nedívala ses ani do katastru? Na noc že odchází pryč? Že nejedete na víkend, dovolenou? Že ti nebere telefony? Kamarádům, rodičům že tě nepředstaví? Nebylo to, že jsi to spíš nechtěla vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.25 09:43

Nechtěla jsem tlačit na pilu, nebyl původně z tohoto městě a tak říkal, že tu kamarády nemá. Nechtěla jsme se vnucovat.
Párkrát u mě přes noc byl.
Já v té dobe jsem sama neměla peněz na zbyt, takže dovolená mě samotnou nenapadla.
Párkrát jsem něco tušila, ale vždy mě zvládnul ukecat, že si to jen vymýšlím.
Pak jsem ho asi přestala bavit a jednoho dne už neodpověděl.

• Citovat
  • Upravit
829
3.10.25 10:20

Tak to je masakr no :(. Někteří holt v tom dokážou chodit..
U mě byl ukazatel, že to se mnou manžel myslí vážně, že se mnou jako první chlap narozdíl od mých bývalých chtěl opravdu trávit volný čas. Že jsme šli na procházku, jezdili jsme na kole, jezdili plavat do bazénu. Cokoliv, hlavně se mnou.
Ne, že si jel sám někam na kole, na chatu, nejel si nějaký svoje zájmy a zaběhlý věci, jako ti předchozí.
Až v tu chvíli jsem si uvědomila, jak jsem byla do té doby slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí