Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já se zamilovala jako vdaná a s dětma. Ale ještě mám jeden orgán, říká se mu mozek. A ten vyhodnotil, že ničit rodinu je blbost. Takže tady přestaň melodramaticky pindat o osudu a ženatý chlapy vynech.
Nabízí se tedy otázka, proč jste se zamilovala jinde, když jste šťastná a spokojená s tím, co už máte. Nebo šťastná nejste. To potom ale zřejmě nikdo z vás a vztah je o přetvářce…
Jo, však na něho čekej… Budou jednorožci, duhy, spousta roztomilých děti a on nej bobánek na světě… Než potká v práci novou, které bude vyprávět, jak ty jsi nemožná, jako jeho žena. Ale podle mě na tohle nedojde. Protože kdyby chtěl, už s tebou je a tu nemožnou ženu opustí. No, hodně štěstí.
Jak kartářka řekla, že s tebou chce být a je tam naděje na pevný vztah, neváhala bych. Na jaké jiné jasné znamení ještě čekáš
?
@ontarova.stara píše:
Jak kartářka řekla, že s tebou chce být a je tam naděje na pevný vztah, neváhala bych. Na jaké jiné jasné znamení ještě čekáš?
Jáj, Bože můj, tady vidím velký dobrý ![]()
@canens píše:
Nabízí se tedy otázka, proč jste se zamilovala jinde, když jste šťastná a spokojená s tím, co už máte. Nebo šťastná nejste. To potom ale zřejmě nikdo z vás a vztah je o přetvářce…
Zamilovávají se i šťastní a celkem spokojení lidé.
Nemusí to být jen, když je člověk ve vztahu nespokojený. Navíc po XY letech manželství s 2 dětmi je pak třeba každý svobodomyslný člověk a bez závazků král.
Nejsem ale zakladatelka.
@canens píše:
Dlouholeté manželství není vždy procházka růžovou zahradou. Ano bylo to ve fázi, kdy jsem byla nespokojená. Ale manžela jsem nikdy nepřestala mít ráda, jen se nabízel někdo atraktivnější, neokoukaný. Takže jsem vyhodnotila, že nevěra je hřebík do rakve manželství, stáhla krovky a snažila se zažehnat krizi. Což se mi podařilo a jsem za to ráda. V životě by měly být věci, přes které vlak nejede. Třeba vztah se ženáčem nebo vdanou. Když je to taková láska, tak mají nejdřív ukončit vztah a pak začít nový. Ale v reálu na to skoro nikdo nemá odvahu.
@ontarova.stara píše:
Jak kartářka řekla, že s tebou chce být a je tam naděje na pevný vztah, neváhala bych. Na jaké jiné jasné znamení ještě čekáš?
Jj mně také řekla na ulici jedna kartářka, že mě čeká láska, když udělám určitou věc. A dožiji se 92 let. Když jsem jí řekla, že to bych snad ani nechtěla dožít se takového věku, tak se koukala, jak zjara. ![]()
@Anonymní píše:
Zamilovávají se i šťastní a celkem spokojení lidé.Nemusí to být jen, když je člověk ve vztahu nespokojený. Navíc po XY letech manželství s 2 dětmi je pak třeba každý svobodomyslný člověk a bez závazků král.
Nejsem ale zakladatelka.
To i celkem souhlasim, ale prave proto, ze zakladatelky milenec je sice zenaty, ale jak pise bez zavazku a bez spolecneho majetku, nemel by rozvod byt slozity. Zakladatelka je tak zaslepena, ze ani nevnima, ze ty dve zakladni premisy, ktere lidi drzi v manzelstvi, kdyz vyprcha laska, tady nejsou. Deti a spolecny majetek.
On zadny velky altruista, ktery nechce nechat manzelku napospas osudu, nebude. Spis neverny pohadkar klasik (zena mi nerozumi, nespime spolu, je lina atd.).
@Anonymní píše:
Mě jedine prave drží, ze ty děti nemají. Kdyby otěhotněla, okamžitě to utnu. Ale mate úplně pravdu, asi to tak mělo být. Osud vi proč nám ma toho člověka dat doživota, já také neříkám ze toho lituji, něco mi to dalo. Muzu se zeptat za jak dlouho jste si našla pevný vztah? Přestala jste pak na nej myslet? Prave ze on jakmile zjisti ze bych s nekym byla tak div nevyleti z kůže.
Tak s ním otěhotni ty, když chce ty děti. To bude možná silnější magnet než manželka. Krev není voda a kartářka přece říkala, že šance tam je…
@Anonymní píše:
Jj mně také řekla na ulici jedna kartářka, že mě čeká láska, když udělám určitou věc. A dožiji se 92 let. Když jsem jí řekla, že to bych snad ani nechtěla dožít se takového věku, tak se koukala, jak zjara.
Ano, take cekam na vyvesteneho muze v uniforme, pravdepodobne pilota. Zatim si tedy kratim cekani vychovou deti s jinym muzem, nez Maverick nahodi spravne souradnice.. ![]()
Existují ženatí chlapi, kteří balí milenky na jiné řeči, než že s ním nechce žena spát? ![]()
@ontarova.stara píše:
To i celkem souhlasim, ale prave proto, ze zakladatelky milenec je sice zenaty, ale jak pise bez zavazku a bez spolecneho majetku, nemel by rozvod byt slozity. Zakladatelka je tak zaslepena, ze ani nevnima, ze ty dve zakladni premisy, ktere lidi drzi v manzelstvi, kdyz vyprcha laska, tady nejsou. Deti a spolecny majetek.
On zadny velky altruista, ktery nechce nechat manzelku napospas osudu, nebude. Spis neverny pohadkar klasik (zena mi nerozumi, nespime spolu, je lina atd.).
Napsala jsem to špatně o zakladatelce. Myslela jsem tu vdanou paní s 2 dětmi, jak jí někdo psal, že se dovolila zamilovat, i když je vdaná a má 2 děti. Stačí nuda, stereotyp, starosti… A třeba po 20 letech s jedním mužem to už chce na vztahu hodně pracovat, aby vydržel.
@Mango_Lassi píše:
Existují ženatí chlapi, kteří balí milenky na jiné řeči, než že s ním nechce žena spát?
„Slecno, manzelka mi nerozumi a nechce se mnou modelarit a zrovna ted vysel krasny Mustang ve ctvrtce…Nemela byste v nedeli cas?“
@Mango_Lassi píše:
Existují ženatí chlapi, kteří balí milenky na jiné řeči, než že s ním nechce žena spát?
Mě spíš překvapuje, že stále existují pipiny, co jim to žerou ![]()
Taky mám za sebou vztah s ženatým a radím uteč.
Podle toho co píšeš je to dost nerozhodný chlap, ten můj pan božský byl taky nerozhodný. Nakonec po letech jsem zjistila, že jsem nebyla jeho jediná láska, že už před tím i pak manželce zahýbal, a že to se mnou nemyslel tak vážně jak tehdy tvrdil. Ale byla tam tak silná chemie, že i teď, když mám manžela a dvě děti, si na něj občas vzpomenu. Nakonec taky rozvedl, ale až ve chvíli kdy manželce došla trpělivost podala žádost o rozvod. Občas s ním zajdu na kafe, ale to co mezi námi bylo je pryč, už je z něj někdo cizí, nebo možná já ho teď vidím jinak než tehdy. Utni s ním kontakt, bude to chvíli bolet, ale aspoň si nezkazíš život.