Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zablokuj ho. Půjč někomu svůj telefon a řekni ať ti ho zablokuje ![]()
@Ou píše:
Zablokuj ho. Půjč někomu svůj telefon a řekni ať ti ho zablokuje
Raději bych se zachovala slušně a případně reagovala když by bylo třeba. Nechoval se ke mne nikdy špatně ani já nechci. Jen mu už nechci napsat i když mi moc chybí, ale ta silná potřeba tu je
.
@Anonymní píše:
Raději bych se zachovala slušně a případně reagovala když by bylo třeba. Nechoval se ke mne nikdy špatně ani já nechci. Jen mu už nechci napsat i když mi moc chybí, ale ta silná potřeba tu je.
no tak mu nepiš.
Ty jsi jemu ukradená, takže toho že si ho zablokuješ si nevšimne a i kdyby jo, tak mu to bude šumák.
Tak si nelži, že se chceš chovat „slušně“ - prostě chceš zase zkusit, jestli třeba tentokrát to neprojde a nezjistí že tě vlastně miluje.
No nezjistí.
Napiš mu všechno co bys mu chtěla sdělit v ruce na papír (neposílat). Ono tě to časem přebolí ![]()
@Ou píše:
no tak mu nepiš.Ty jsi jemu ukradená, takže toho že si ho zablokuješ si nevšimne a i kdyby jo, tak mu to bude šumák.
Tak si nelži, že se chceš chovat „slušně“ - prostě chceš zase zkusit, jestli třeba tentokrát to neprojde a nezjistí že tě vlastně miluje.
No nezjistí.
Přesně tak to je
… jen bych to chtěla zvládnout bez blokace tak se snažím posbírat rady jak na to no.
Ahoj,
prostě si poruč. Je to minulost, je to pryč, dokud v tom budeš setrvávat, nebudeš otevřená novým věcem.
Jednou budeš ráda, že to tak dopadlo. Uvidíš.
Sice jiná situace, ale… Já měla potřebu kdysi vše komentovat. Každý spor, každou věc, se kterou nesouhlasím. A když jsem to udělala měla jsem přesně pocit, že jsem nemusela, že to je blbost a tak. A pak mi bylo doporučeno to napsat, pomyslet na ten blbý pocit, co bych měla po odeslání a bez odeslání to smazat.
Tak to zkus. Když budeš mít nutkání mu napsat, napiš to, přemýšlej o tom co jsi tu naspala, jak se cítíš a hned to smaž. ![]()
No a nebo mu napis, ze ho milujes a desne ti chybi, on ti odepise ve stylu ze nema zajem, nebo neodepise vubec. Pak uz te ta chut na psani prejde 100pro
@Anonymní píše:
Ahoj, vídali jsme se několik měsíců… ale evidentně už o mne nestojí. Jak mu už nenapsat když mi tolik chybí? Mám teď nohu v sádře, tak nemůžu dělat nic náročného, práci musím dělat z domova a přátelé na mne nemají moc čas. Mám velmi silnou potřebu mu volat i psát i když bych měla dělat úplný opak. Moc děkuji za všechny rady
Napis do SZ
@Anonymní píše:
Raději bych se zachovala slušně a případně reagovala když by bylo třeba. Nechoval se ke mne nikdy špatně ani já nechci. Jen mu už nechci napsat i když mi moc chybí, ale ta silná potřeba tu je.
Lžeš si sama sobě… Není to o žádném zachování se slušně… Bojíš se, abys nepropásla, kdyby se náhodou ozval…
Příspěvek upraven 21.01.22 v 15:23
Jak? No dělá se to tak, že… mu prostě už nenapíšeš
(vymazat číslo, kontakty na soc. sítích, blokace…)
Pokud máš tendenci mu psát i když vlastně nechceš, ještě nejsi dostatečně v p….li. Až budeš, tak to v rámci sebezáchovy už neuděláš. Otázka je, jestli stojí za to nechat to zajít až tak daleko.
@Magical-eyes píše:
Lžeš si sama sobě… Není to o žádném zachování se slušně… Bojíš se, abys nepropásla, kdyby se náhodou ozval…Příspěvek upraven 21.01.22 v 15:23
Skvělý postřeh! ![]()
Ahoj, vídali jsme se několik měsíců… ale evidentně už o mne nestojí. Jak mu už nenapsat když mi tolik chybí? Mám teď nohu v sádře, tak nemůžu dělat nic náročného, práci musím dělat z domova a přátelé na mne nemají moc čas. Mám velmi silnou potřebu mu volat i psát i když bych měla dělat úplný opak
. Moc děkuji za všechny rady