Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stáhni si kalhotky a bud tam jen tak, s holou frndou, to ho zákonitě vzruší.
To jako v tyto dny? To teda chudak pritel, takova zima muzum moc nesvedci. ![]()
@Lenka_Hal no u nás to na zimu moc nevypadá
. No neříkám že v zimě budu něco vymyslet venku, jen už mi to delší dobu vrtá v hlavě a nevím, jak s tím naložit
Pokud jsi v čechách, tak na to v zimě zapomeň. Myslíš, že ty vtipy o mužích a zimě jsou jen tak? Normální chlap se v zimě venku o sex nebude pokoušet, protože by se mu taky mohlo stát, že pinďu ani nevyláká ven
. Nech si to na léto.
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal no u nás to na zimu moc nevypadá. No neříkám že v zimě budu něco vymyslet venku, jen už mi to delší dobu vrtá v hlavě a nevím, jak s tím naložit
Fakt? Vzdyt je prosinec, i kdyz teda netusim jak je ted v CR. ![]()
Jinak, v normalnim pocasi, na tom nehledej nic sloziteho. ![]()
@Anonymní píše:…
Ahoj, jak byste začali sex v přírodě?chci přítele překvapit, aby to nečekal. S ničím takovým moc zkušeností nemám, i když experimentujeme dost. Jak byste takový sex začali?
![]()
nevím zda udělá dojem, když ho najednou někam zatahnu
Příspěvek upraven 08.12.19 v 22:04
@Janli z Čech nejsem. Je mi jasné, že v zimě se nic moc dělat nedá. Ale tak přemýšlím nad tím, a zde se vždy doctu něco užitečného ![]()
Máme sex v přírodě často, ale nějaký triky na to nemáme. Prostě třeba hledáme na louce kobylky, mám na sobě kratkou sukni a jak se ohýbám pro kobylku, tak to manžel asi vezme jako svadění opře mě o balík a je to
Nebo když jdem večer na procházku, tak ho zatáhnu do temné uličky
Vem ho na houby a tam na nej skoč ![]()
@Anonymní píše:
@Janli z Čech nejsem. Je mi jasné, že v zimě se nic moc dělat nedá. Ale tak přemýšlím nad tím, a zde se vždy doctu něco užitečného
Tak jako v Ecce homo Homolka. Mladí si vzali deku do lesa. Jestli není blbej, dojde mu to.
Tak nečekanej sex už jen z názvu se nedá moc naplánovat.
Ale pokud tam máte teplo, tak vyrazit v šatech bez kalhotek na procházku a když budete dost daleko mimo lidi, tak ho začít líbat a ochmatávat a je to asi jasný, ne? Jen teda bacha na podloží, na šiškách pod borovicema je to trochu bolavá záležitost
A když si vezmeš deku, zas tak nečekaný to nebude
![]()
Svádění stejné jako v interiéru, možná postačí jen se natáhnout do trávy
. S sebou vlhčené ubrousky či papírové kapesníčky, a radši fenistil, kdyby Vás něco pokousalo
.
@Mar__tanka1983 také mě napadlo, že deka nenápadná nebude. Ale děkuji za tip
třeba si s tím nějak poradím
Bože, dnes jsou ti mladí tak tupí, že už i na to, aby si lehli do mechu, musí mít návod z netu… ![]()
Ahoj, jak byste začali sex v přírodě?
chci přítele překvapit, aby to nečekal. S ničím takovým moc zkušeností nemám, i když experimentujeme dost. Jak byste takový sex začali?
nevím zda udělá dojem, když ho najednou někam zatahnu