Jak naučit dítě spát v korzetu při léčbě skoliozy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
26.10.17 14:22
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.10.17 14:23
@sobesin píše:
Má to na noc, ale ty dává poslední tři dny…pak škola…doma u PC a televize a večer si ho nandavám už po koupaní…tak že možná dává za den více jak 15 hodin…pod mikčou to vidět není vůbec…lítala jsem po obchodech a sehnala jí docela upnuté mikči a svetry, ale kvůli střihu vše zakryjíPříspěvek upraven 26.10.17 v 14:22

Já měla problém v létě. Jednu vrstvu jsem nosila pod to a pak jsem si mohla vybrat, buď se pařit s další vrstvou na korzetu nebo ho nosit viditelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.10.17 14:24

Akorát jsem zapomněla napsat, že je dcera prý hypremobilní, což je prý pro nás mínus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.10.17 14:25
@sobesin píše:
Akorát jsem zapomněla napsat, že je dcera prý hypremobilní, což je prý pro nás mínus

A to je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.10.17 14:25

Dcera nosí ve škole mezi svými spolužáky na triku..když jsme byli v obchodě…klidně chodila jen v něm…nevadí jí to…jí vadí, že jí to tlačí…omezuje v pohybu…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.10.17 14:26

Že má pružné tělo…třeba palec u ruky ohne úplně zpátky k zápěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
26.10.17 14:29

@sobesin Já jsem dlouho nosila 24 hodin (oni tomu říkají 23 hodin) ale prostě pořád. A pak se to pomalu vysazovalo. Nakonec jen na noc a pak šlus.

@Keyllah ten pocit jsem měla ještě asi 10 let po vysazení :mrgreen: nejhorší to bylo asi v době kdy jsem ho vysadila na odpoledne a měla ho jen do školy a na noc. To se mi často odpoledne stávalo že mě polil uplně studený pot a pocit že něco nemám a pak jsem přišla na to že korzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.10.17 14:30
@sobesin píše:
Dcera nosí ve škole mezi svými spolužáky na triku..když jsme byli v obchodě…klidně chodila jen v něm…nevadí jí to…jí vadí, že jí to tlačí…omezuje v pohybu…atd…

Tak to je super, já ho nosila kolem 15roku, puberta největší a chvilkama jsem se dost styděla! Tak pokud vadí jen to tlačení, ten diskomfort, tak je to ta lepší varianta :-)) zanadávejte si, poplačte si společně, když bude potřeba. Ať ví, že se taky zlobíte na celej svět, že víte, že to není fér, aby věděla že jste v tom spolu. A že vytrváte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.10.17 14:31
@sobesin píše: Že má pružné tělo…třeba palec u ruky ohne úplně zpátky k zápěstí…

To bývá časté, já mám takové ty prolamující se kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.10.17 14:34

@Luisiana jj, já asi taky tak těch 10let :-)) jsem vždycky přemýšlela, co tam cítím :-))) těch 23hodin mi vždycky přišlo jako výsměch, se můžeš vyčůrat a osprchovat, jsem doma škemrala o každou volnou minutu navíc :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
26.10.17 14:36

@Keyllah Tak to mě to fakt nevadilo a vůbec jsem to nepočítala, takže někdy jsem třeba fakt dávala 24 hodin když náhodou nebyla hygiena, třeba na chalupě o víkendu a podobné (neměli jsem tam ani elektřinu natož vodu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
26.10.17 15:13

@Keyllah Jo ty vedra byli masakr no..:/

Ano, zkus to plavání, tím se taky zapojují hezky zádové svaly to by ji mohlo bavit co? Jestli poctivě cvičí jak tady píšete, tak to je super a bude to určitě jen a jen lepší.. To o MS jak jste tu psali jsem teda nevěděla, mě se na MS nikdo neptal a prostě mi dali korzet…teda, to ji obdivuji že v tom chodí i před spolužáky… to já se strašně styděla a na základce jsem si ho šla před tělocvikem sundat na wc dala ho do obří tašky tu šoupla do skříňky a potom se šla převléct za holkama.. Na střední už to takto nešlo a to už mi ani tak nevadilo.. ale vždy jsem měla vrstvu ještě na korzetu
@Luisiana Jo to se mi taky stávalo že když jsem ho pak sundala že už je to dobré, tak jsem taky chodila pořád a kde jsem co zapomněla..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
26.10.17 15:17

@inkognit Mě začal pomalu vadit když už byl čas na nějakou tu podprsenku a já furt jak trotl nosila tílka. Jak mi začala růst prsa tak už to bylo blbé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
26.10.17 16:29

@Luisiana to já pod něj nosila podprsenku normálně a nějak extra mi tam nevadila.. jako jastě trochu to tlačilo ale dalo se to v pohodě..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.2.18 15:43

Máš můj obdiv

7 let v korzetu? Tak já si doteď myslela, že můj rekord 6 let je nepřekonatelný! A diskusijsem si všimla, že jsi se léčila v Ostravě,… chodila jsi k MUDr. Filipovi? Skoliotická poradna v Porubě na poliklinice,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí