Jak odpustit partnerce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
9.8.23 17:48

Božíčku, nehlaste se všechny. Mám hodně práce a nenajdu si na vás čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
9.8.23 17:48

@My Melody :mrgreen: ale joo, neříkám, že žádný hodný chlap neumí babu brutálně vyorgasmit :mrgreen:
bylo to jen o archetypech, prostě to tak mám i tomu věřím, ale rozumím, že někdo jiný ne a ňouma v zástěře ji vzruší na 30 let předem a možná má i dobrý péro, to se zástěrami samozřejmě nesouvisí :mrgreen:
holt mám jistou životní teorii i praxi a vychází mi, ale rozumím, že mají lidi věci jinak, však to je v pořádku ;)
jen je pak blbý číst každý den furt dokola příspěvky - Je hodný, ale neš-uká
nebo : Je to zlej kluk, ale miluju ho–
dyť je to furt dokola :mrgreen:
nejlíp je, když se najdou zrovna ti dva, co si pásnou dokonale do sebe a pak je fakt egal, zda je alfa, beta nebo omega ;)

ale to se mi osobně povedlo ve 14 a v 18 a pak už dlouho ne, možná ve 30 nakrátko, ale to byl omyl :mrgreen: skvělé je aspoň to, že ten první mi posílá občas nějaké své plazy a krkavce a občasný pozdrav a je ještě v 50 daleko hezčí a víc sexy, než byl v 17 ;) typická pokérovaná silná Alfa no :mrgreen: hele, mně to nevymluvíte, ale klidně mne ukamenujte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 17:49
@opulus píše:
Kdyby nebyl mediálně známý, tak po něm ani jedna neštěkne. ;) Nepřijde ti divný, že „alfa“ (tedy ten po kterém ženy touží) je až nápadně často mediálně známý?

Alfa samec v přírodě je prostě vůdce smečky. Tečka. Z nějakého důvodu v populární lidské kultuře je to hodně zredukované na obecního pom. rdného. :)

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 17:51

U nás se většinou alfou myslí ten který si prostě jen nenechá kálet na hlavu a necítí potřebu někomu lézt do zadnice. Je to o sebevědomí, nikoliv o majetku, mediální známosti aj.. Ostatní mu často přirozeně naslouchají, protože jim to imponuje. Ženské to samozřejmě cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 17:56
@Lexter píše:
U nás se většinou alfou myslí ten který si prostě jen nenechá kálet na hlavu a necítí potřebu někomu lézt do zadnice. Je to o sebevědomí, nikoliv o majetku, mediální známosti aj.. Ostatní mu často přirozeně naslouchají, protože jim to imponuje. Ženské to samozřejmě cítí.

Toto je stejně jen hodně subjektivní hodnocení. Já si myslím, že doma alfa samce mám, protože pro mě ztělesňuje tohle všechno. Někdo jiný si to o něm myslet nebude. Mně ale imponuje.

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 17:57
@Mango_Lassi píše:
Toto je stejně jen hodně subjektivní hodnocení. Já si myslím, že doma alfa samce mám, protože pro mě ztělesňuje tohle všechno. Někdo jiný si to o něm myslet nebude. Mně ale imponuje.

Nezbývá než poblahopřát. Nakonec stejně sejde hlavně na tom co si ta která žena myslí o tom svém, no ne? Ale nic to nemění na tom, že někteří prostě vyčnívají. Jak to říct. Obrazně řečeno, chůzí tygra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
9.8.23 18:01

@Cizinka 999 i kdyby byl, tak bohužel dost souzním na zvířecích teoriích a dostanu tu tisíc mínusů, ale já vím prostě, že to tak funguje
x kámošek, známých a manželství, však pamatuju Husákovo odstoupení :-D tak mám právo trochu říct, co vím :mrgreen:
hele, psala jsem v životě třeba 20 návrhů na rozvod, furt to bylo to samý, z obou stran… pořád… vyřadíme tedy extrém chlast a gambling, ale mimísek OK a pak se našel afláč, nebo z druhý strany, byla blbá, tupá a zamilovaná a šel jinam.. fakt jsem to viděla tolikrát, že na žádné pokusy nehraju, prostě vím, že to je život… a každý ho máme ve svých rukách.. takže Zodpovědnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 18:02
@Lexter píše:
Nezbývá než poblahopřát. Nakonec stejně sejde hlavně na tom co si ta která žena myslí o tom svém, no ne? Ale nic to nemění na tom, že někteří prostě vyčnívají. Jak to říct. Obrazně řečeno, chůzí tygra.

Je to možné, ale jde to mimo mě. Naštěstí typ zlý kukuč se mi vyhýbá a já jemu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
9.8.23 18:08

@Lexter třeba já tento lidový model alfa samce alias chůzi tygra nebo pojmenuj-si-to-chceš vnímám negativně. Popravdě, životní hodnota, která spočívá v tom os.ukat co nejvíce ženských nepřijde zajímavá ani v ničem pozoruhodná.

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 18:14
@Mango_Lassi píše:
@Lexter třeba já tento lidový model alfa samce alias chůzi tygra nebo pojmenuj-si-to-chceš vnímám negativně. Popravdě, životní hodnota, která spočívá v tom os.ukat co nejvíce ženských nepřijde zajímavá ani v ničem pozoruhodná.

Pak jsi celkem pozoruhodný kousek. Ale jsi šťastně zadaná, to bude i zčásti tím. Jsi prostě spoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.8.23 18:21
@Mango_Lassi píše:

Tak to ti kvituju. Ale neruš mu představu toho, co všechny ženy zaručeně chtějí. Přijde mi to podobně úsměvné jak to, že ženy úplně slintají nad gymbros a obecně nabušenými týpky. Přitom ty svaly ocení spíš ostatní hoši, pro ženu to až taková alfa a omega není. 8)

• Citovat
  • Upravit
5533
9.8.23 18:54
@Lucy75 píše:
@Cizinka 999 i kdyby byl, tak bohužel dost souzním na zvířecích teoriích a dostanu tu tisíc mínusů, ale já vím prostě, že to tak funguje
x kámošek, známých a manželství, však pamatuju Husákovo odstoupení :-D tak mám právo trochu říct, co vím :mrgreen:
hele, psala jsem v životě třeba 20 návrhů na rozvod, furt to bylo to samý, z obou stran… pořád… vyřadíme tedy extrém chlast a gambling, ale mimísek OK a pak se našel afláč, nebo z druhý strany, byla blbá, tupá a zamilovaná a šel jinam.. fakt jsem to viděla tolikrát, že na žádné pokusy nehraju, prostě vím, že to je život… a každý ho máme ve svých rukách.. takže Zodpovědnost!

Ale tam nemusí být žadná „alfa“… prostě má ten jeden paralelní vztah - důvodů k tomu může být mnoho. Většinou za tím je nějaká partnerská krize a jen k tobě se to dostane až v té terminální fázi.

Podle mého to nefunguje jako ve zvířecí říši. V té lidské si to zjednodušujeme jen na to „o koho je zájem“, ale v té zviřecí skupině má alfa samec větší roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
9.8.23 19:01
@Růže777 píše:
@arinecka V téhle chvíli se snažím se situací vyrovnat a ustát, nechci jí těhotnou opouštět a nechci aby pak trpělo dítě, ty následné dva roky jsme jsem do milovali a milujeme do teď.

Nebudu ti radit co máš dělat, nicméně se pokusím o shrnutí.
Scházela se s tebou, spali jste spolu, bez sexu, načež sexovala se svým „idolem“. Přestala ti psát, protože doufala, že se s ním dá dohromady. Probírala s ním své problémy, kterými tě nechtěla zatěžovat, protože s tebou chtěla sdílet jen to hezké. Tedy kromě sexu. Poslední sex s „idolem“, protože doufala v něco víc.
:think: Promiň ale na rozdíl od zde přítomných dam mně z toho vychází, že tě má jako z nouze cnost. Onen týpek neměl zájem, tak jsi ji dobrý ty. Za mně to není moc dobrý základ vztahu. Pokud o ni ten její „vyvolený“ projeví zájem, tak bych za její věrnost nedal ani zlámanou grešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.8.23 19:30
@Lexter píše:
U nás se většinou alfou myslí ten který si prostě jen nenechá kálet na hlavu a necítí potřebu někomu lézt do zadnice. Je to o sebevědomí, nikoliv o majetku, mediální známosti aj.. Ostatní mu často přirozeně naslouchají, protože jim to imponuje. Ženské to samozřejmě cítí.

V mojí bubline tohle prorovnani nikdo nedělá. Spíš sebevědomí, nesebevodomy, introvert, extrovert

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.8.23 19:31
@takymanžel píše:
Nebudu ti radit co máš dělat, nicméně se pokusím o shrnutí.
Scházela se s tebou, spali jste spolu, bez sexu, načež sexovala se svým „idolem“. Přestala ti psát, protože doufala, že se s ním dá dohromady. Probírala s ním své problémy, kterými tě nechtěla zatěžovat, protože s tebou chtěla sdílet jen to hezké. Tedy kromě sexu. Poslední sex s „idolem“, protože doufala v něco víc. :think: Promiň ale na rozdíl od zde přítomných dam mně z toho vychází, že tě má jako z nouze cnost. Onen týpek neměl zájem, tak jsi ji dobrý ty. Za mně to není moc dobrý základ vztahu. Pokud o ni ten její „vyvolený“ projeví zájem, tak bych za její věrnost nedal ani zlámanou grešli.

Třeba na začátku ano, ale proč by se do mého postupně času nemohla zamilovat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky